ilona10

Morsian
 • Content count

  18
 • Joined

 • Last visited

About ilona10

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Näyttää siltä, että tämä morsian olisi raskaana omissa häissä viikolla 15. Aika alussahan se on mutta nyt olisi kiva kuulla kokemuksia miten olette jaksaneet koko pitkän päivän? Noilla viikoillahan sitä "ollaan" pirteimmillään, mutta voi se väsykin iskeä. Myös vinkkejä siihen miten raskauden voisi kertoa häissä olisi kiva saada Olen myös miettinyt, että tarvitseeko vatsaa tukea mitenkään? Kovin isohan se ei vielä ole. Nyt eletään aika jännittävää aikaa.. Pukuuni joudun tekemään muutoksia, mutta onneksi siinä on varaa tehdä.
 2. Asioin itse juuri tänään uniquessa ja sain sieltä hyvää palvelua. Hinnoista en tiedä kun en ole verrannut mihinkään. Mielestäni oli arvokkaita. Kimppu 80e (pelkkiä valkoisia ruusua, n.20kplja pyöreä kimppu) Vieheet 12e /kpl, valkoiset ruusut ja kaasoille rannekukat 20e /kpl, valkoiset ruusut. Juhlapaikalle oranssi minigerberoita 12kpl ja olikohan 3e /kpl. Hääkimpusta ja rannekukasta olisin valmis maksamaan vähän vähemmän.. Jos joku tietää Oulun muista kaupoista yhden kukan rannevieheitä paljonko maksaa, niin laittakaahan hintoja vertauksen vuoksi.
 3. Mulla toinen kaasoistani on hiukan yli-INNOKAS. Vähän meinaa haluta päättää itse asioista ja minun ehdotukset eivät monestikaan mene läpi. Ihmettelee meidän päätöksiä ja sanoo monesti "ei sitä voi noin ajatella". Ihmetyyppi, vaikka rakas onkin. Hän on itse mennyt naimisiin jo monta vuotta sitten. Minä en halua kaikkeen panostaa niin paljon kuin hän ja olen sanonut sen hänelle, kaikki vaan pitäisi olla sen mielestä täydellistä, totta kai mutta jollain tasolla budjetti pitää huomioida, kaikkeen ei voi panostaa. Kukat ja kattauksen päätän sentään itse, niihinkään en tarvitse mitään ylimääräistä. Ohjelmastakin saatiin vetää kättä, minä kun en halua mitään morsiamen ryöstöä, niin kaasoni tuumasi, että sitäpä ei sinulta kysytä, se voi olla yllärikin. Mä en välitä saada sellasta yllätystä. Olen monesti sanonut, ettei me haluta jotain tiettyä ja silleen kun se ajattelee. Ei vaan meinaa mennä läpi. Saa nähdä kun loppusuunnittelu palverit pidetään syyskuussa, miten se riistäytyy käsistä ja paineet kasvaa!!
 4. Pukeudun kampaamossa, jossa kaasot ja yksi ystävistäni on mukana. Sulhanen ehostetaan ja sitten kuvattavaksi ja lopuksi vihittäväksi.
 5. Mennään kuuntelemaan, itse asiassa just 2kk ennen häitä. Meille sopivin viikonloppu.
 6. Maijan ja Jannen häävalssi Anne Mattilan laulamana. Toinen joka soi illan aikana on Yölinnun sinun kanssasi. Ihania biisejä molemmat! Täytyy myöntää, että helposti löytyi oma suosikkimme.
 7. Me kutsutaan ja otetaan ilmoittautumiset vastaan. Pääsee fiilikseen ennen h-hetkeä..
 8. Ehdottomasti syksy, syyskuun lopussa juhlitaan.
 9. Tämä asia ei varsinaisesti kuulu tänne, mutta kirjoitan asia kuitenkin. Raijan kukassa on morsiuskimppunäyttely sunnuntaina 19.4. kol 10-18, huomasin ilmoituksen forumista. Jos kiinnostaa mennä katsomaan itselle kimppuja ja hintoja niin nyt on hyvä mennä kattelemaan laajemmin. Itse ajattelin mennä, kun kerran ihan tarjotaan mahdollisuutta ja saa vähän noita hintatietoja tietää. Eli sinne siis..
 10. Minun kaksi kaasoa valitseevat itse pukunsa myös maksavat kampaukset ja pukunsa itse. Alusta asti sanoin, etten voi maksaa ja hyväksyivät sen. Aikoivat ostaa saman tyyppiset- ja/tai väriset mekot ja värimaailmaan sopivaksi, en sitä vaadi. Sehän sopii minulle ja meille!
 11. Minulla on kaksi kaasoa, toinen on siskoni ja toinen ystävä. Onneksi kumpikin ottivat mielissään tehtävän vastaan
 12. Me ei olla ulkomaan matkaajia ja valitsemme häämatkaksi kotimaan kohteen. Olemme suunnitelleet lomaa Tahkolle. Onko kukaan ollut lomalla siellä? Itsellä ei kokemusta, mutta kiinnostaa kovasti. Aika kattavasti näkyi olevan kaikenlaista toimintaa, joita me kuntoilijat kaipaamme lomaamme. Kertokaahan kokemuksianne paikasta!
 13. Meillä on varattuna sviitti arinasta ja hintaa on 259e, hääpakettiin kuuluu hedelmäkori, kuohuviini, aamupala ja myöhäinen luovutus, klo 15. Sviitti on saunallinen näköalahuoneisto. Juuri sopiva meille!
 14. Meillä tehdään kaikki mahdollinen askartelu itse tai ainakin nämä; - kutsukortit - paikkakortit - kiitoskortit - auton takalasi kyltti - tienvarsi kyltit - vieraskirja - menu-ohjelma lehtiset - koristeet juhlapaikalle - hääkarkkipussukat
 15. Tämä kysymys ei kuulu tänne mutta kysyn kuitenkin, sattuisko joku tietämään mikä oli satuhäiden viimeinen biisi?