habanero

Morsian
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

About habanero

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Meillä on tuota Pritt-liimaa ja tuntuu toimivalta.
 2. Onko kukaan käynyt kampauksessa/meikissä Hiushuone Petri Kierroksessa Pitkäkadulla? Oma lempparikampaajani muutti sinne, joten kampauksen varmaankin otan häneltä, mutta miten tuo meikkipuoli, onko kellään siitä kokemuksia?
 3. Mulla on puvussa korsettiyläosa ja myyjä sanoi, että rintsikat riittää sitten pelkästään alle. Nyt kävin sitten alusvaateliikkeessä, jossa myyjä olis toista mieltä, että kannattaa ottaa korsetti alle, että tukee paremmin, kun olkaimettomat rintsikat voi jokatapauksessa valua, vaikka puvussa korsetti olisikin. Ostin sitten sen korsetin, kun ei se minusta mitenkään ahdistavalta tuntunut päällä, päinvastoin mukavan tukevalta. Puvun kanssa en ole vielä sitä kokeillut, kun pitää pukua ensin käyttää korjattavana.
 4. Meillä näkee pakostikin, koska säilytystilan rajallisuuden vuoksi joudun säilyttämään pukua työhuoneessa kaapin ovessa roikkumassa. Päälläni tosin ei näe ennen kirkkoa.
 5. Kiva kuulla, että Ina on pätevä ammatissaan, olen nimittäin viemässä pukua sinne modattavaksi.
 6. Meilläkin on tarkoitus mennä, sitten kun se on ajankohtaista. Mutta miten on, pitääkö meidän nousta seistäpönöttämään siinä vaiheessa, kun pappi kuuluttaa meidät?
 7. Meille tulee karkkien sijaan Darwi-massasta tehdyt sydämet, jotka maalataan aniliinin punaisiksi ja joihin kiinnitetään vielä hauenleuka-nipsu. Nipsuun sitten laitetaan vieraan nimi, että toimivat sitten paikkakortteina. Jälkikäteen itsekukin voi nipsuun kiinnittää vaikka valokuvan tms. mitä haluaakaan.
 8. ^ Just. Eipä puhunut meille mitään alveista, kun paikkaa varasimme. Eikä hinnasta tietenkään ole mustaa valkoisella, kun laitettiin vaan sähköpostia ekan käynnin jälkeen, että otamma paikan. No, tänään mennään pitopalvelun kanssa paikan päälle sopimaan tarjoilusta ja muusta, toivottavasti siellä on myös Pelimannitalon henkilökuntaa paikalla, että saadaan asia selvitettyä. Tilanne nyt kuitenkin kai on se, että on sana sanaa vastaan.
 9. Meillä on nyt varattuna tuo Pelimannitalo, mutta pakko tässä välissä kysyä, että onko hinta tosiaan tuo 800 euroa? Me kun tuo paikka varattiin alkukesästä, niin oli puhe, että hinta olisi 600€, vai muistanko nyt ihan väärin?
 10. Höh, onkohan ihan näin? Kun miettii, että kuinkakohan monessa suomalaiskodissa taas viime viikonloppuna tarjoiltiin viinaksia vieraille, jonka seurauksena mahd. tuli riitaa ja poliisitkin paikalle. En kyllä ainakaan ole kuullut, että kukaan olisi saanut sakkoja tarjotessaan vieraille.