Taiku

Morsian
  • Viestit

    18
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Taiku kaikki viestit

  1. Meillä ei ollu vihkimistä vaan puhuja Pro-Seremoniasta ja pidettiin meidän seremonia hääpaikalla puun alla (joskin tämä ei menny sitten ihan putkeen). Kirjoitettiin toisillemme valat ja ohjelmassa oli myös viiniseremonia. Meidän häätanssi oli cha cha chata, jota varten oltiin käyty pari kertaa tanssitunneilla. Naikkareista nappasin idean, että jokaiselle vieraalle jaetaan A5 lappu, jossa on ystäväkirjatyyppisiä kysymyksiä. Otsikkona oli Taikun ja Miehen ystävät ja kysymykset oli tyyliin lempiväri, mikä eläin olisit, mikä tulee isona jne. Viimeisenä pyydettiin terveisiä tai neuvoja hääparille. Lapuista sain aivan uutta tietoa sukulaisista ja ystävistä. Myös terveiset ja neuvot olivat hauskoja. Näitä on kiva lukea vuosienkin päästä ja varsinkin nuoremmille vieraille on hauska näyttää sitten joskus mitä on tullut kirjoiteltua.
  2. Mun kimppu, vieheet ja kaasojen rannekukat tuli Sokoksen kukkapalvelusta. Palvelu oli hyvää, kukat aivan ihania ja kestäviä. Mulla oli valmiina kuva kimpusta, jonka halusin ja lopputulos oli juuri sellainen kuin olin ajatellutkin. Hinnaksi kimpulle (omin varsin), sulhasen vieheelle, neljälle muulle vieheelle ja kahdelle kaason rannekukalle tuli 170 e. Ei varmaan mikään halvin, mutta olin kyllä tosi tyytyväinen ja loppujen lopuksi summa oli hiukan pienempi kuin mitä oli arvioitu.
  3. Häät pidetty Haulitehtaalla. Muuten oli oikein kiva paikka, mutta varsinkin päivällä autoja kulki vierestä tosi usein, vaikka piti olla hiljainen tie. Kannattaa siis muistuttaa vieraita tästä asiasta, vaikka luulis aikuisten sen ymmärtävän (meidän vieraat ei jostain syystä tätä oikein tajunneet). Sisällä tuli kuuma, mutta onneksi läpiveto auttoi aika paljon. Ampiaiset kiusas jonkun verran vieraita. Ei myöskään löydetty paikalta jätesäkkejä ollenkaan. Näiden muutaman ongelman takia jäin kyllä vähän miettimään sitä, että olisiko ehkä kannattanut pitää kesähäät jossain muualla. Tietenkin oltais itse voitu varautua paremmin näihin ongelmiin ja ehkä ne ei sittten olisi olleet ongelmia.
  4. En oo varma oonko jo vastannut, mutta mun häämeikki koeversioineen maksaa 50 e ja hääkampaus koeversioineen n. 75 e. Koskaan en oo kummassakaan paikassa käynyt, joten saa nähdä, mitä niistä tulee. Kaupunki on Tampere.
  5. Meish, mulle tuo ensimmäinen puku aiheutti vau!-reaktion. Siinä on puku joka jää mieleen. Jälkimmäinen on myös todella upea, mutta se ei ole mun mielestäni mitenkään erityinen verrattuna muihin kauniisiin ja valkoisiin pukuihin. Näin sanottuani pitää toisaalta ottaa huomioon se, että mun oma puku on värillinen eikä valkoinen ollut edes vaihtoehto.. Tietenkin otat sen, joka teki suhun itseesi suuremman vaikutuksen. I do I do I do:n neuvo oli myös hyvä (siis liittyen häiden värimaailmaan ja teemaan).
  6. Mulla oli ajatuksena, että otettais sellaset hääkuvat, jossa me muka pelataan korista. Mies on oikeasti pelannut koripalloa ja mua se kiinnostaa muuten vaan lajina. Aina kun ehditään niin käydään katsomassa yhdessä pelejä. Ammatit tai opiskelualat ei tule näkymään häissä ellei sitten jotain hääsivustoa perusteta.
  7. Tulipa mieleen tuosta hääsambasta, että meidänkään häätanssi ei taida olla suoranaisesti hidas, koska se on mambo: Dean Martinin Sway. Alunperin ajattelin häätanssiksi Tehosekoittimen Hetken tie on kevyt -kappaletta, mutta kun en halua vain nojailla meidän häätanssia, niin piti keksiä joku, mikä voisi olla vähän näyttävämpi tanssittava. Sanoistakaan en löytänyt mitään syytä, miksi ei sopisi häihin. Nyt pitää vain mennä tanssikurssille, että se sitten oikeasti myös näyttää hyvältä Sway lyrics When marimba rhythms start to play Dance with me, make me sway Like a lazy ocean hugs the shore Hold me close, sway me more Like a flower bending in the breeze Bend with me, sway with ease When we dance you have a way with me Stay with me, sway with me Other dancers may be on the floor Dear, but my eyes will see only you Only you have that magic technique When we sway I go weak I can hear the sounds of violins Long before it begins Make me thrill as only you know how Sway me smooth, sway me now Other dancers may be on the floor Dear, but my eyes will see only you Only you have that magic technique When we sway I go weak I can hear the sounds of violins Long before it begins Make me thrill as only you know how Sway me smooth, sway me now You know how Sway me smooth, sway me now
  8. Häät 31.7.2010 Valmista: - juhlapaikka varattu (ei kirkkoa) - vieraslista valmis - kaaso - morsiamen puku ostettu - budjetti - sormukset Puolivalmista: - juhlapaikan koristelu (aika tarkka mielikuva) - kimppu - tiedossa minkälainen kampaus ja meikki - sulhasen puku Pikaisesti pitäis saada hankittua pitopalvelu (ykkösvaihtoehto oli jo varattu), kuvaaja ja juhlapuhuja.
  9. kissanjalka: Mun mielestä toi näyttää oikein hyvältä, ehdottomasti parempi kuin aikaisemmin. Onko noi olkaimet nyt lopullisilla paikoillaan? Näyttää vähän et ne on eri kohdissa.
  10. Dorotea ja Mimosa123: Iso kiitos! Piha ja ympäristö näyttää paremmalta kuin uskalsin odottaa Haluis jo päästä kunnolla suunnittelemaan, mutta vielä on yli vuosi aikaa häihin...
  11. m.crane: No meille ei sanottu mitään siitä, että voisi vielä muuttua, joten uskon (toivon) että 700 e on lopullinen En kyllä jaksais millään odottaa, että pääsis näkemään miltä paikka näyttää kesällä. Olis kiva pitää pieni seremonia siinä pihalla, mutta ei mitään hajua että kuinka ja missä se onnistuis. Kellään ei ilmeisesti ole kuvia siitä pihasta kesällä? Tietty kaikki rouvat on jo tältä keskustelupalstalta lähteneet...
  12. 31.7.2010 Pispalan haulitehdas (maistraatissa naimisiin).
  13. Munkin mielestä Satuhäät juurikin sen takia, että siinä seurataan enemmän sellaisia perusvalmisteluja (ja myös niitä kommelluksia), joita häihin liittyy. Satuhäissä kyllä ärsyttää suunnattomasti se palasiksi leikkely eli alkuun pätkä hääjuhlasta ja sitten hypätään siihen, kuinka ne tapas. Meidän häissä hommat sujuu aina epäilyttävän sujuvasti plus siinä näytetään liikaa jotain yllätysohjelman harjoittelua/viinien valitsemista/häävalssin opettelua. Niin ja Lolan juonnot on jotenkin niin turhia.
  14. Meillä varattu haulitehdas kesäksi 2010 ja silloin vuokra on 700e. Hiukan siis pompsahtanut tuo hinta, mutta koska se on kiva paikka hyvällä sijainnilla, niin ei haittaa. Aikaahan tässä vielä on suunnitella, mutta jo nyt mietin sitä, että missä pidetään seremonia ja miten asetella pöydät meidän n. 70-hengen häitä varten. Mäkin mielelläni otan sähköpostiini kuvia haulitehtaasta juhlakunnossa, jos jollain olisi sellaisia lähettää: [email protected]. Pitää varmaan käydä tänä kesänä katsomassa, että miltä se piha näyttää