Jenski

Aktiivijäsen
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

About Jenski

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. No eihän sinulla ole vielä mitään hätää, aikaa on runsaasti keksiä juuri sopiva muffinsien koristelu. Itse suosittelen jotakin tavanomaisesta poikkeavaa, esimerkiksi valkosuklaakastike.
 2. No itse laittaisin ehkä noin 50 litraa muusia, aika kallista ainettahan se on, että kannattaa olla tarkkana, ettei tule valmistettua liikaa...
 3. Mun mielestä 2 viikkoa ennen häitä on hyvä ajankohta viettää polttareita.. seikka on saletti ja sillee...
 4. Kyllähän se on hyvä tapa ainakin jotain pientä tarjota valokuvaajallekin, hyvä käytöshän voisi motivoida valokuvaajaa tekemään entistäkin parempaa työtä..
 5. Kuulostaa tosi hauskalta leikiltä, voisinpa herkita tuota omiin häihimmekin..
 6. Aitoon Honkala on kyllä ihan ykköspaikka, ihanat tilat ja aivan mahtava henkilökunta..
 7. Kieltämättä pelottaa hiukan, mutta toisaalta eihän niissä ole mitään pelättävää. Olen itse niin tohkeissa häistämme, että kaikki tuntuu olevan jännittävää.
 8. Onko kenelläkään kokemuksia kyseisestä Tanssiorkesteri Sonetista? Löysin myös sellaisen bändin kuin Popkorni, minkälainen bändi se mahtaa olla?
 9. Tällaista olen kuullut, että liian halvat bändit ovat huonoja. Kalliit tosin maksavat liikaa. Olisi varmasti olemassa jokin kultainen keskitie. Voisin kuvitella, että jo 700 €:lla saisi jo varsin laadukkaankin orkesterin.
 10. Mielestäni ehdottomasti Finlandersin Oikeesti. Voiko ihanampaa rakkauslaulua enää olla. En taida väsyä ikinä kuuntelemaan sitä.
 11. Mistähän löytäisi hyvän bändin soittamaan häihimme tulevana kesänä. Häät pidetään Hämeenlinnan lähellä. Tarkoitus olisi löytää bändi, joka pystyy soittamaan kaikenlaista musiikkia laidasta laitaan, niin että nuoremmat ja vanhemmatkin viihtyisivät. Kiitos jo etukäteen