Jump to content
Naimisiin.info

anzku_n

Morsian
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

anzku_n's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Ajattelin käyttää ammattilaista.. Perusmeikin osaan itsekin tehdä, mutta siihen se sitten jääkin.. Yo-juhliani varten kävin myös meikattavana, ja lopputulos oli täydellinen, siispä tarkoituksena käyttää samaa meikkaajaa..
  2. Olin valmis maksamaan enintään 400 € puvustani, ja lopulta kävikin niin hyvin, että löysin pukuni alennuksesta 200€:lla..
  3. Meillä mieheni näki puvun heti kun olin sen ostanut.. Kuvauskin on luultavasti ennen kirkkoa, eli olisi joka tapauksessa nähnyt ennen alttaria.. Eipä tuo ainakaan mua haittaa..
  4. Mä teetätän sormukseni. Kultasepän kanssa ollaan jo sovittu kaikki, ja hinta-arvio oli 410 € (7x0,05 ct kivillä). Itselläni tosin oli romukultaa tarpeeksi, että riittää sormuksen tekoon..
  5. Meillä on nuorisoseuran talo varattuna Ylistarossa, jonka hinta on 200 € (juhlapäivä) + lisäksi 25 €/päivä, jos haluaa mennä esim koristelemaan etukäteen tai siivoomaan jälkikäteen.. Tohon sisältyy kaikki astiat, pöytäliinat yms.. Ja vieraita mahtuu n. 100..
  6. Meillä häät 15.5.10, jolloin ollaan oltu kihloissa n. 2,5 vuotta, yhdessä reilu 3 vuotta.. Molemmat on tällä hetkellä ensimmäisen vuoden opiskelijoita korkeakoulussa. Lapsia ei ole, eikä ole vielä edes suunnitelmissa vähään aikaan.. Asutaan vuokralla, eikä kumpikaan tee töitä koulun ohella tällä hetkellä..
×
×
  • Create New...