grey

Morsian
 • Content count

  21
 • Joined

 • Last visited

About grey

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Uskaltaako tähän laittaa vielä että olen suunnitellut myös ne miehen polttarit
 2. Niin, jos nyt lähtee siitä että taustalla on se kontrollifriikkeys motivaattorina, niin toki tuota kannattaa miettiä
 3. Olen samoilla linjoilla polttareiden ajoituksen suhteen, kyllä polttarit ennen häitä olisi perinteisesti tarkoitus olla. Omiin häihini en vain ole kaasoa halunnut, koska olemme menossa ns. salaa naimisiin, ja se salaisuus on minun ja mieheni. Vanhemmista lähtien muut saavat tietää häistä 8 viikkoa ennen, jolloin samassa kuoressa lähtee myös kutsu illanistujaisiin edeltävästi. Jos olisimme valinneet ns. perinteiset häät, tuolloin polttarit olisivat kuuluneet asiaan ja tällöin tiedän kyllä että ne olisi minulle järjestetty ja varmasti aivan mahtavina (siskoni ja paras ystäväni ovat varsinaisia partyplannereitä molemmat). Toisaalta omasta näkövinkkelistä naimisiin meneminen ei tule muuttamaan elämässäni suhtautumistani tai ajankäyttöäni kavereihin tai omaa vapauttani, että sen menettämistä tulisi erityisesti "viimeistä kertaa " juhlia. Jos tuntisin joutuvani luopumaan jostakin niin tärkeästä en menisi naimisiin. Mieheni kanssa ollaan tästä sitten samalla sivulla, ettei kuulosta riian karskilta.
 4. Siksi meidän häät pidetään siellä
 5. Krypta oli ainakin vapaana 10 kk päähän, ja oli vapaana molempina kysyminämme päivinä. Tosin kyselymme olivat talvikuukausilla, joten vaikuttaisiko?
 6. Oululainen morsmaikku ilmottautuu. Nopealla aikataululla naimisiin menossa, valmistelut aloittelin 1 kk sitten ja 31.12.09 olisi tarkoitus viettää uuden vuoden aattoa häiden merkeissä
 7. http://tikayiyay.files.wordpress.com/2008/...ement-dress.jpg Itse teetän tästä puvusta itselleni valkoisen / hopean hääpuvun, jos voittaa kahden puvun välillä. Toinen on tämä: http://www.net-a-porter.com/product/38123
 8. Harmi että, polttarisi jäivät vaisuiksi Itse olen kahdesti ollut kaasona, ja olen tehnyt töitä kuin vähäjärkinen, jotta morsian olisi tyytyväinen ja iloinen omiin juhliinsa. Toisaalta, kaikki kaasot eivät tajua etukäteen, miten iso homma kaasona oleminen on, ja itse voin sanoa että kieltäytyisin hommasta, ellei morsian ole juuri niin läheinen, että HALUAN paiskia töitä olan takaa mukavana asiana hänelle. Osa sitä homma on se, että pidetään huolta myös tunnelmasta, ja tingitään niistä omista päikkäreistä ja haukotteluista kesken illan. Tekopirteyttä ei kukaan jaksa koko iltaa, joten aito välittäminen morsiamesta ja hänen päivästään on aika oleellista. <3
 9. Nosto! Pienet ravintolahäät, inhoaa kaikkia tunnettuja hääleikkejä Jnkl powerpoint esitys vanhoista valokuvista taivaihtoestoisesti seinätaulut koottuna? Mitä muuta?
 10. Hääleivokset muuten toimii, mahtava idea. Meillä on ravintolahäät, ja olen tässä juuri miettinyt että halutaanko mitään showta jälkkärin ympärille. Muuten on pöytiintarjoilu, niin tuntui vähän typerältä yhtäkkiä ruveta paimentamaan hääväkeä kuin karjaa kakun luokse. Hiphei, suklaaleivokset!
 11. Soittelin tuossa Salon Virhoon vuodenvaihdetta varten, kampaus + meikki, niillä ei ollut litoja valmiina sinne asti, ja kehoittivat soitteleman sitten kesän kynnyksellä...
 12. En tunne mieheni ystävien naiskumppaneita lähes ollenkaan, ja tätä kautta sitten oppisi tuntemaan kaikki jatkoakin ajatellen, ja hääjuhlissa tuntisi kaikki vieraat. Toivottavasti kaverit ei pety että eivät pääse suunnittelemaan mitään: D Tai ei kaverit, mutta sisko, jolle järjestettiin poltterit muutama vuosi takaperin voi hieman harmistuakin, kun on luonteeltaan sellainen järjestäjä.
 13. Ihania matkakertomuksia Pakko päästä!!!
 14. Luulen että teetän vastaavan Ajatuksena vaan oli niin ihana, jos olisi ostanut ihan alkuperäisen "merkkivaatteen" joka oisi sitten tyttärille "vintagea"