Miimi

Aktiivijäsen
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

About Miimi

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Ehkä olen jotenkin outo, mutta en kyllä uskaltaisi nostella suulla tuollaista paperikassia. Siinä ei ketään enää naurata, jos viiltää terävällä paperikassin reunalla suunsa verille. Paperihan tunnetusti on terävää ja saattaa tehdä todella ikäviä viiltoja. Kukaan vieraista ei taatusti halua arpia kasvoihin hääleikkien seurauksina. Ihan näin sivuhuomautuksena tämä.
 2. Onko teidän Silvanit pysyneet siisteinä pitkään? Minua vähän askarruttaa tuo oma sormukseni, joka jo reilun 4kk:n päästä on alkanut näyttää aika kamalalta. Pidän tuota lähes koko ajan, paitsi saunassa, tiskatessa jne. En tee mitään liian ruumiillista työtä, joten ei syy sormuksen kulumiselle voi olla siinäkään. Hopeasormukseni eivät naarmuunnu ja kulu läheskään yhtä nopeasti. Enkä ole pitänyt viereisissä sormissa sormuksia juuri siksi, ettei ne vaan naarmuttaisi tuota. Tämä on valkokultaa, mallia en muista, mutta Laatukorun sivuilla joko numero 36/56 ilman keltakultaista osaa tai nro 47 valkokultaisena. Katsokaa nyt tuosta kuvasta miltä sormus näyttää jo nyt! Luonnossa tuo ei ole ihan tuon näköinen, mutta selkeästi kulunut kuitenkin. Pitäisiköhän tästä valittaa.... Tuo kuva ei sitten ole hyvää mainosta tälle mallistolle.
 3. Kyllä minäkin tunnen sympatiaa ap:tä kohtaan siitä, ettei heillä ole (ollut) hääpaikkaa halutuksi päiväksi. En itse vetäisi hernettä nenääni, jos joku epäilisi minun tehneen virheen, vaikka tietäisin etten olisi tehnyt. Jos ei ole virhettä, ei sitä tervitse myöskään korjata. Ja jos olisin tehnyt tuollaisen mokan, niin minua harmittaisi aivan älyttömästi, jos kukaan ei tuosta mahdollisuudesta minulle mainitsisi, mikäli en itse sitä tajuaisi. Mikään määrä "voi,voi, onpa kurjaa ja todella huonoa asiakaspalvelua. jaksamisia! " -viestejä ja sympatiaa ei muutu juhlapaikaksi, mutta virheen tajuamisen jälkeen voisin ottaa yhteyttä oikeaan paikkaan ja mahdollisesti saada paikan hääjuhlalle. Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että hääjuhlapaikan saaminen (ja oikeastaan myös mahdollisuus siihen) voittaa 100-0 kaikki tsemppiviestit täällä. Mutta ymmärrän että ihmisiä on erilaisia ja jotkut haluavat mielummin niitä tsemppiviestejä kuin apua juhlapaikan saamisessa. Jokainen tavallaan.
 4. Täällä myös yksi hääbloggaaja. Olen pitänyt tuota jo viime vuoden marraskuulta. Minun hääblogini tosin on salattu, enkä tahdo päästää sinne ainakaan vielä ketään ulkopuolisia lukemaan sitä. Tällä hetkellä se toimii tiedotuskanavana minun, sulhasen, kaasojen sekä bestmanin välillä. Tiedän että unohdan kertoa aina jollekin jotain, niin tuolta kaikki voivat käydä lukemassa kaiken oleellisen. Lisäksi koska siellä on niin paljon yksityiskohtaista tietoa meistä ja meidän häistä, en tahdo, että tulevat vieraat saavat tietoonsa kaiken etukäteen jos sattuvat blogiin eksymään Kun häät ovat ohi elokuussa, voin harkita salasanan antamista, jos tahdot käydä lukemassa, kuinka meidän häät suunniteltiin ja toteutettiin. Nyt siellä on aivan liikaa yksityiskohtaista tietoa meistä ja tulevista vieraista (mm. polttareihin toivottavat henkilöt ja heidän yhteystiedot), joita en voi vielä poistaa tuolta, enkä tahdo jakaa tuntemattomille henkilöille.
 5. Onko kaupoista saatavana muka muita kuin ulkomaisia pakastevadelmia? Kaikki joihin olen törmännyt ovat muistaakseni olleet kyllä ulkomaisia... Mutta ihanaa, jos niitä on saatavana kotimaisinakin! Kenen valmistajan tuottamia ne ovat?
 6. Ihania ideoita! Fazerin sitruunajogurtti-suklaa on hyvää, joten myös sitruunan makuinen kreemi/täyte varmasti toimisi hyvin supermakean suklaan seurana... Mutta muistakaa te, jotka leivotte kakkunne itse, että pakastevadelmia käyttäessänne ne kannattaa ehdottomasti kiehauttaa. Norovirus on ikävä kiitoslahja vieraille
 7. Tarkoitus ei ollut loukata. Ei se ole minun vikani, jos olet katsonut kalenteria jonkun toisen yrityksen sivuilta ja kalenteriin ei ole merkattu varattuja päiviä. Viestiesi perusteella sinä selkeästi kuvittelit paikan olevan vapaa, kun kalenterissa ei kerran varauksia ole. Minusta viestissäni oli erittäin hyvä pointti (=tappiollinen yritys ei kannata ja se pitäisi tajuta, vaikkei taloustieteiden tohtori olekaan) ja selitys sille, kuinka asiat todennäköisemmin ovat. Ketjussa on jo monta vastaajaa, eikä nähtävästi tuo ole tullut kenellekään aijemmin mieleen, vaikka selkeästi olet kyseenalaistanut yrityksen kannattavuuden. Sitä paitsi, sinähän se kirjoittelet täällä vieraana ja syytät noin huonosta asiakaspalvelusta nimeltä mainittua yritystä, vaikka lähes kaikki ennen edellistä viestiä kertomasi jutut viittaavat omaan virheeseesi ja mahdollisesti yrityksen kiireisiin. Asiayhteydestä irroitetun lauseen perusteella ei voi lähteä yhtään yritystä syyttämään huonosta asiakaspalvelusta, varsinkin kun asiakas on todennäköisemmin väärässä. Kaikki yritykset ei vastaa sähköposteihin nopealla aikataululla, jos ollenkaan. Toivottavasti kuitenkin saatte jostain toisen juhlatilan kesälle. Ja olen oikeasti pahoillani siitä stressistä, josta joudutte kärsimään hääjuhlapaikan takia.
 8. Tämä on hauska! Mutta mitä noihin tummennettuihin kohtiin voisi laittaa jos sulhon nimi loppuu -KA tavuun (Mika, Pekka ym)?
 9. Hyvä idea tuollainen kutsu! Voihan siihen otsikkokenttään laittaa vaikka "SisterRayn ja Sulhon häät 20.10.2020". Luulisi asian tulevan selväksi, eikä viesti joudu roskikseen
 10. Hei oikeasti, ei kai kukaan luule että noin tyhjällä varauskalenterilla olisi oikeasti järkeä pitää tuollaista paikka Helsingin keskustassa? (täältä maaseudulta katsottuna ) Tuo kalenteri, jonka löysin, ei ollut kyseisen yrityksen nettisivuilla, vaan erillisen "elämysalan yrityksen" sivuilla. Viime vuonna sieltä oli varatty yksi päivä! Siis koko vuoden aikana. Laitoitko edes postia oikeaan paikkaan, siis paikan vuokraajille etkä suinkaan tuolle firmalle? Luulisin ettei varauksen siirto onnistu, koska paikkaan voi olla jo alustavia varauksia, vaikka niitä ei kalenterissa näykään. Kesä-elokuu kun on aika vilkasta hääaikaa. Onkohan nyt oikeasti vika epäkelvossa asiakaspalvelussa vai jossain ihan muualla...
 11. Tuleeko häihinne leikkejä, jotka vaativat vierailta rahan antamista? Tai laitatteko "kerjuulippaita" esille, joihin vieraat voivat "halutessaan" laittaa rahaa? Mitä mieltä olette tällaisista "leikeistä"? Meillä ohjelman tekeminen jää pääasiassa kaasojen ja bestmanin harteille ja ainut, mikä on ehdoton ei leikkien suunnittelussa on rahan kerjääminen vierailta. Häpeäisin varmasti kuoliaaksi, jos meidän häissä kerjättäisiin rahaa. En vain pysty ymmärtämään, miksi hääpari/avustajat tahtoisivat kerjätä rahaa, vaikka vieraat ovat jo lahjat ostaneet.
 12. Mekko Eihän sellaisia pieniä koristekiviä voi laskea, kun me ei oltu vielä kihloissakaan niiden ostohetkellä?