Jump to content
Naimisiin.info

Inez

Morsian
  • Viestit

    11
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Inez's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Kirkko varattiin ensimmäisenä, koska heinäkuun lauantait täyttyvät aika nopeasti (tehtiin varaus jo helmikuun alussa muistaakseni ja silti ei saatu juuri sitä kellonaikaa mitä olisimme toivoneet. Hääpäivä 17.7.2010). Juhlapaikka varattiin muutama viikko tämän jälkeen.
  2. Joalin, Minulla on tässä muutama kuva kahdesta eri kattauksesta (vaaleanpunainen ja vaaleansininen). Meilläkin häät vasta ensi kesänä, joten kovasti odottelen jos joku jo häitään Juhlahelmessä viettänyt kävisi kommentoimassa t.Inez
  3. Joalin, Sain Juhlahelmestä seuraavan tiedon koskien tuota valomerkkiä: "Juhlatilassa voitte olla niin, että "valomerkki" tulisi klo 01.00 ja tilan tulisi olla tyhjä klo 01.30." T. Inez Moi LoveIsInTheAir, Kiva kuulla, että joku muukin pariskunta on päätynyt samaan juhlapaikkavaihtoehtoon . Meillä tosiaankin häät on vasta kesällä 2010, mutta haluttiin paikka varata jo hyvissä ajoin. kun se on niin näppärästi tuomiokirkon läheisyydessä. Ja muutoinkin paikka oli kyllä mieleen. Kiva myös kuulla, että olet ollut tyytyväinen palveluun. Henkilökunta vaikutti ainakin ensinäkemiseltä mukavalta ja ammattitaitoiselta. Onko teidän häät jo juhlittu? Kerrohan ihmeessä kokemuksiasi juhlapaikasta ja mielelläni ottaisin myös kuvia vastaan:)
  4. Joalin, En muista kysyneeni tätä, kun viime keväänä kävimme paikkaan tutustumassa. Laitoin Juhlahelmen myyntiassarille postia asiasta. Ilmoittelen, kun saan lisäinfoa:)
  5. Moi LoveIsInTheAir, Kiva kuulla, että joku muukin pariskunta on päätynyt samaan juhlapaikkavaihtoehtoon . Meillä tosiaankin häät on vasta kesällä 2010, mutta haluttiin paikka varata jo hyvissä ajoin. kun se on niin näppärästi tuomiokirkon läheisyydessä. Ja muutoinkin paikka oli kyllä mieleen. Kiva myös kuulla, että olet ollut tyytyväinen palveluun. Henkilökunta vaikutti ainakin ensinäkemiseltä mukavalta ja ammattitaitoiselta. Onko teidän häät jo juhlittu? Kerrohan ihmeessä kokemuksiasi juhlapaikasta ja mielelläni ottaisin myös kuvia vastaan:)
  6. Help! Onko kellään kokemuksia Porvoon Juhlahelmestä? Varasimme kyseisen paikan hääjuhlaamme varten ja koska paikka on ilmesestkin varsin uusi (avattu toukuussa 2008) en ole törmännyt kokemuksiin kyseistä paikasta.
  7. Muistelin, että jossain Sinkkuelämää jaksossa Carrie teki runon hääparille. Googletin kyseisen runon ja on todella kaunis. Henk.koht ajattelin hyödyntää ensimmäistä ja viimeistä säkeistöä.. Wedding Poem by Carrie Bradshaw His hello was the end of her endings, Her laugh was their first step down the aisle. His hand would be hers to hold forever, His forever was as simple as her smile. An ocean couldn’t prevent it. A New York minute wouldn’t let it pass. Does the universe decide for us, Which love will fade and which will last. He said she was what was missing. She said she instantly new. She was a question to be answered. And his answer was “I do.”
  8. Itku on hyvin herkässä ja toivonkin, että pystyisin sitä edes jotenkin hillitsemään hääpäivänä. Kun sulhaseni kosi n. kk sitten, itkeä pillitin koko illan eikä loppua meinannut tulla. Ihme miten noita onnen kyyneleitä riittääkään Veikkaanpa, että hääpäivänä vuodatan ensimmäiset kyyneleet heti astellessani alttarille, kun näen tulevan mieheni. Toivon kuitenkin pystyväni sanomaan Tahdon ilman suurempia itkunsekaisia muminoita...Ja, että kaasoilla on parit paketit nenäliinoja mukana. Olen varma siitä, että tarvitsen pienen rohkaisuhuikan ennen suurta hetkeä ja toivon, että tulvaportit pysyisivät edes osittain kiinni
  9. Haaveissa on ollut kauniit syyshäät ruskan säestyksellä, mutta sulhanen on sen verran kesämiehiä, että taivuin heinäkuuhun . Eipä se rakkaus vuodenaikaa katso
  10. Kahdesta pahasta täytyy valita Meidän häät, joka on mielestäni viihdearvoltaan kuitenkin hippasen suurempi kuin Satuhäät (ja edelleen Satuhäitä katsoessa mieleen tulvahtaa ne ikihirveät horoskooppiosiot:/). Molempiin ohjelmiin toivoisin kuitenkin enemmän konkreettista häävalmistelua, vinkkejä jne. ennemmin kuin puolen tunnin tarinoita siitä miten ihmiset ovat tavanneet.
×
×
  • Create New...