Jump to content
Naimisiin.info

santeli

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

santeli's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. santeli

    Pöytäliinat

    Tutkittu on Sivulla http://www.haakauppa.fi/somisteliina.htm olevassa kuvassa kertakäyttöliina näyttää ihan asialliselta (livenä en ole nähnyt). Kertakäyttöliinat saisi edullisemmin, mutta niistä ei häiden jälkeen ole mitään iloa. Aiotaankin hankkia pöytäliinat seuraavasta Anttilan lakana-alesta, mikäli värivalikoimassa on turkoosia tai limeä. Häiden jälkeen on tarkoitus ommella muutamat lakanat yhteen pussilakanoiksi (varmin tapa saada haluamansa väriset pussilakanat, kun yksivärisiä ei kaupoissa kovin laajaa valikoimaa valmiina ole), osasta voi tehdä tyynyliinoja, muutamalle löytyy jatkokäyttöä parvekkeen verhoina ja loput voi toimia ihan lakanoina.
  2. Survon kartano on mukavan tunnelmallinen hääjuhlapaikkana ja melkein kävelymatkan päässä keskustasta. Huonona puolena on kartanoille tyypillisen pienet huoneet, joten ainakaan isoissa häissä kaikki vieraat ei mahdu samaan saliin. Ruokailun aikanahan se ei suuremmin haittaa, mutta tanssi ja muu ohjelma on ehkä parempi järjestää Tallin ylisillä kuin itse kartanon puolella.
  3. Mökit.fi:ssä on pari Espoossa (ilmeisesti toistensa naapurissa) olevaa paikkaa, joille on ilmoitettu vuorokausihinnatkin.
  4. Löysin Paakkarin sivuilta online herkkupuodin, joka vaikuttaa oikein varteenotettavalta vaihtoehdolta ruokien hankintaan
×
×
  • Create New...