Jump to content
Naimisiin.info

Sontsa79

Rouva
  • Viestit

    34
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Sontsa79

  1. Hei!

    Sain juuri kuulla, että yksi kaverini menee naimisiin melko pian. Menevät siis maistraatissa todistajien läsnäollessa ja sitten muutaman päivän päästä järjestävät pienet juhlat lähipiirille.

    Minusta olisi mukava järjestää pienet polttarit hänelle. Esim. viedä hänet jonnekin syömään, ja sitten saunomaan jonnekin.

    Onko kellään mitään ehdotusta sopivista saunapaikoista ja muutenkin ohjelmasta?

  2. Heips!

    Mun entinen työkaveri ihmetteli miksei hän saanut kutsua mun häihin. Ollaan muutaman kerran nähty sen jälkeen kun vaihdoin toiseen työpaikkaan. Mulla on itelläni aika paljon sukulaisia kuten myös mun miehellä. Ja sitten myös sellaisia kavereita joiden kanssa ollaan paljon enemmän tekemisissä kun ton mun entisen työkaverin. Ei siellä muitakaan mun työkavereita ollut juhlimassa.

  3. crissy, minua alkoi ihan harmittaa sekä teidän kaasojen että morsiamen puolesta, kun luin tän. Todella epäasiallista käytöstä kaikilta niiltä, jotka eivät aio osallistua ennakkoilmoittautumisistaan huolimatta.

    Jos kyseessä ystävän polttarit, joihin saa kutsun, niin minä

    a) olisin paikalla sovittuna aikana, kun kerran kutsuttu on

    b ) järjestäisin tieltä työesteet ja muut esteet, koska esim. tanssitunnille pääsee joka viikko, mutta polttarit on ystävällä toivottavasti vain kerran elämässä

    c) maksaisin ilomielin 40 euroa, se on ruokineen ja booleineen pieni hinta ystävän tärkeästä päivästä (ja opiskelijabudjetilla sanon tämän)

    d) force major -tilanteen yllättäessä (esim. vakava sairastuminen) ilmoittaisin viipymättä kaasoille (+morsiamelle) ja muistaisin morsianta sitten muulla tavalla, esim. kirjoittamalla kirjeen polttaripäiväksi

    e) kunnioittaisin ystävääni eli morsianta ja polttareiden eteen vaivaa nähneitä kaasoja niin paljon, etten luistaisi yhdestäkään edellä mainitusta.

    Crissy, teidän kannaltanne tilanne on äärimmäisen ikävä. Toivottavasti saatte kuitenkin aikaan mukavan päivän pienelläkin joukolla. Morsiamella on ainakin muutama kultaistakin kultaisempi ystävä. Tsemppiä! :girl_smile:

    Minkä takia ilmoittaisit morsiamelle jos et pääsekään?Eikö polttareiden ole tarkoitus olla yllätys morsiamelle?

  4. Meillä 1v. hääpäivä edessäpäin. olisi mukava tehdä jotain kivaa silloin, lähteä esim. jonnekin matkalle kotimaahan tai ulkomaille.

    Onkos teillä vinkkejä sopivista matkakohteista.

    Toi oli kivankuuloinen että vuorotellen keksitään hääpäiväksi jotain :)

  5. Olin juuri häissä joissa sulhanen laitettiin soittamaan pianoa.. Osaa tasan kaksi kappaletta soittaa suunnilles oikein yhdellä sormella. Kapula laitettiin kiertämään vieraiden keskuuteen ja se jonka kohdalla se oli soiton loppuessa sai tehtävän. Jotenkin piti muistaa hääparia seuraavan vuoden jokaisena kuukautena. Piti järjestää kynttiläillallinen, viettää urheilullinen päivä heidän kanssaan, käydä yllätysvierailulla... Parempi jos soittopätkät olisivat eri pituisia niin ei tule samoille hankilöille monta kertaa kuten nyt kävi. Eihän sitä kappaletta tarvitse joka kerta loppuun asti soittaa. Välttämättä ei tarvitse kenenkään soittaa, voihan musiikki kuulua vaikka cd:ltä.

    Meillä oli toi sama leikki niin, että siinä oli musiikkia ja 12 ihmistä piirissä ja joku lappu kiersi vieraiden keskuudessa. Musiikki loppui ja se jolle se jäi toteuttaa jonkun tehtävän. Meillä toi ei oo oikein toiminut. Onko niin etteivät ihmiset muistaneet tehtäviään vai mistä johtuu. Olisi ehkä hyvä, jos leikinpitäjät kirjoittaisivat kunkin kuukauden henkilön ja tehtävän itselleen muistiin niin voisivat muistuttaa. :gpari:

  6. Mulla oli viikonloppuna aivan ihanat polttarit.Mut "kaapattiin" aamupäivällä ja puettiin prinsessaksi ja juotiin skumppaa. Sitten mulle annettiin vinkki, jonka perusteella mun piti arvata piknikpaikka. Sitten piknikkailtiin ja kilpailtiin.

    Sitten kävin ostamassa iltaa varten vihdan ja pulmapudelikin löytyi :)

    Illalla sitten saunomaan ja saunalta keskustaan juhlimaan.

    Ihanaa oli ja hyvät muistot jäi. :-X :-X

×
×
  • Create New...