Sontsa79

Rouva
 • Content count

  34
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Sontsa79

 1. Hei! Sain juuri kuulla, että yksi kaverini menee naimisiin melko pian. Menevät siis maistraatissa todistajien läsnäollessa ja sitten muutaman päivän päästä järjestävät pienet juhlat lähipiirille. Minusta olisi mukava järjestää pienet polttarit hänelle. Esim. viedä hänet jonnekin syömään, ja sitten saunomaan jonnekin. Onko kellään mitään ehdotusta sopivista saunapaikoista ja muutenkin ohjelmasta?
 2. Mun polttarit oli lauantaina n. kuukautta ennen häitä.
 3. Eikös kimpunheittoon saa osallistua ne naisvieraat, jotka eivät vielä ole naimisissa? Kihloissa olevat saa osallistua? Mulle kerran yksissä häissä sanottiin etten voi osallistua, kun olen jo kihloissa.
 4. Heips! Mun entinen työkaveri ihmetteli miksei hän saanut kutsua mun häihin. Ollaan muutaman kerran nähty sen jälkeen kun vaihdoin toiseen työpaikkaan. Mulla on itelläni aika paljon sukulaisia kuten myös mun miehellä. Ja sitten myös sellaisia kavereita joiden kanssa ollaan paljon enemmän tekemisissä kun ton mun entisen työkaverin. Ei siellä muitakaan mun työkavereita ollut juhlimassa.
 5. 1v. hääpäivää vielä 2 minuuttia jäljellä. Ihan kotona vietettiin. SYötiin hyvää ruokaa ja katsottiin leffoja. Käytiin kävelyllä. Ehkä lähdetään myöhemmin Pariisiin <3
 6. meillä oli vihkipaikan ja juhlapaikan etäisyys toisistaan n. 4km.
 7. Meillä lasketaan yhdessäolovuosia seurustelun aloittamisesta eli kohta 3 vuotta ollaan seurusteltu, kihloissa kohta 3 vuotta ja naimisissa kohta 1v. http://nelly.com/fi/designyourdress/?obj=8CUOCWaX2j0V4Y6YvBOjj04AzSN9YxIV1ak3x9OofN8Ym1wV305Z#Gallery
 8. Mulla oli polttarisauna Rastilassa. Kiva paikka ja hyvät yhteydet keskustaan.
 9. Mulla polttaripäivä oli yllätys,tosin osasin arvata sen muutamista pikkujutuista. Hauskat polttarit kyllä oli ei voi muuta sanoa.
 10. Minkä takia ilmoittaisit morsiamelle jos et pääsekään?Eikö polttareiden ole tarkoitus olla yllätys morsiamelle?
 11. Mulla oli polttarit n. kuukautta ennen häitä ja musta se oli ihan sopiva aika.
 12. Onko kukaan käynyt Haikon kartanossa?Onko se miten lähellä Porvoon keskustaa?Vähän oon aatellu et sinne voitais mennä
 13. Olin just vähän aikaa sitten häissä,jotka vietettiin morsiamen vanhassa kodissa. Oli hyvä idea ja kun sattui vielä aika hieno ilma niin voitiin olla ulkona melkein koko ajan.
 14. Meillä 1v. hääpäivä edessäpäin. olisi mukava tehdä jotain kivaa silloin, lähteä esim. jonnekin matkalle kotimaahan tai ulkomaille. Onkos teillä vinkkejä sopivista matkakohteista. Toi oli kivankuuloinen että vuorotellen keksitään hääpäiväksi jotain
 15. Meillä 1v. hääpäivä edessäpäin. olisi mukava tehdä jotain kivaa silloin, lähteä esim. jonnekin matkalle kotimaahan tai ulkomaille. Onkos teillä vinkkejä sopivista matkakohteista.
 16. miten ois joku lauluesitys tai runonlausuntaa? Tai sitten voitte näyttää polttarikuvia ja kertoa niistä
 17. Kannattaa ehkä kirjoittaa itselle ylös,keille/kenelle tuli mikäkin kuukausi. Voi sitten tarvittaessa muistuttaa tehtävästä.
 18. Me istuimme pöydässä, jossa oli meidän lisäksemme kaasot, bestman ja meidän kavereita. Mielestäni istumajärjestys oli hyvä.
 19. Helsinki (Itä-Helsinki 21.8.2010)
 20. Meillä oli toi sama leikki niin, että siinä oli musiikkia ja 12 ihmistä piirissä ja joku lappu kiersi vieraiden keskuudessa. Musiikki loppui ja se jolle se jäi toteuttaa jonkun tehtävän. Meillä toi ei oo oikein toiminut. Onko niin etteivät ihmiset muistaneet tehtäviään vai mistä johtuu. Olisi ehkä hyvä, jos leikinpitäjät kirjoittaisivat kunkin kuukauden henkilön ja tehtävän itselleen muistiin niin voisivat muistuttaa.
 21. Aloittaisin tarkan suunnittelun aikaisemmin. Jakaisin tehtäviä eri ihmisille esim. musavastaava yms. Enkä haluaisi omiani tai mieheni polttareita edelliselle illalle.
 22. Omakseni ja muiden yllätykseksi en itkenyt lainkaan. Liikuttunut kyllä olin,mutta en itkenyt.
 23. Hei! Kumpi on parempi lumenen meikkivoide puuteri vai meikkivoidepuuteri? Ite oon yleensä käyttäny meikkivoidepuuteria. Minkäväristä silmämeikkiä suosittelett ruskeasilmäiselle.Munpuku on kermanvärinen.