kamomilla

Rouva
 • Content count

  35
 • Joined

 • Last visited

About kamomilla

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Oulu
 1. wyleyia, sen verran tulin kommentoimaan että Kellon-Kiviniemen tiellä on paljon liikennettä... Asun itse noilla nurkilla, niin jonkin verran on asiasta kokemusta. Ei nyt mitään ruuhkia tietenkään, mutta jos omiin suunnitelmiin asialla on vaikutusta, niin voi olla hyvä varautua siihen että viikonloppuisin ja varsinkin iltapäivällä/alkuillasta tiellä voi kulkea paljonkin autoja.
 2. Meillä kihlasormuksissa myöskin puolison nimi ja kihlapäivä. Miehen kihlasormukseen kaiverrettiin myös vihkipäivä ja minun vihkisormukseen tuli kaiverrus "Rakkaani ∞ 26.9.09".
 3. Työpaikka ei muistanut, mutta työkaverit kyllä. Olivat hankkineet meille Pentikin Vanilja-sarjaa, tiesivät että Vanilja oli meillä toivelistalla. En kyllä odottanut mitään suurempaa muistamista, joten tuo oli tosi kiva yllätys.
 4. Tarkalleen 1000 euroa tuli teetetylle sormukselleni hintaa.
 5. Suudeltiin kyllä. Pappi jo harjoituksissa sanoi että sormuksen laittamisen jälkeen olisi hyvä paikka kun ollaan jo valmiiksi kääntyneinä toisiamme kohti. Ja näin sitten tehtiinkin ja onneksi tuli ikuistettua kuviinkin.
 6. Konditoriasta tilattiin meidän suklaajuustokakku. Gluteeniton versio oli tarkoitus tehdä itse, vaan onneksi miehen sisko lupautui tekemään kakun ja hienosti onnistuikin.
 7. Halusin häätuoksuksi jotain mulle ihan uutta ja erilaista ja löysinki sitten aivan ihanan tuoksun, Hugo Bossin Orange. Tästä sarjasta tuli hankittua tuoksun lisäksi suihkugeeli ja vartalovoide. Tämä tuoksu oli kyllä ihan täysosuma, sulhokin tykkäsi kovasti.
 8. Meillä juhlittiin Holiday Innin Kuvernööri-salissa ja en voi kuin kehua, kaikki toimi kuin unelma. Sali oli uskomattoman kaunis, ruoka oli loistavaa ja tarjoilu pelasi sujuvasti. Puitteet ovat kohdallaan ja henkilökunta todella ammattitaitoista ja ystävällistä. Useampaan otteeseen olin yhteydessä hotelliin ja aina sain hyvää palvelua. Uskallan kyllä suositella Holiday Inniä juhlapaikaksi, meille ainakin se oli paras mahdollinen valinta.
 9. Ihmeen hyvin nukuin, olin tavallaan jo varautunut siihen etten kuitenkaan saa nukutuksi. Mutta niin vain nukahdin saman tien kun nukkumaan menin. Mies tuli vähän myöhemmin viereen nukkumaan ja nukkui hyvin hänkin. Aika epätyypillistä meille, ollaan yleensä niin huonounisia.. Edeltävä viikko oli kyllä niin kiireinen, että oltiin häitä edeltävänä iltana kumpikin totaalisen väsyneitä. Ehkäpä se uni siksi niin helposti tulikin.
 10. Meillä alttarille mennessä soi Pachelbelin Kaanon ja pois lähtiessä Hakanpään Trumpettisävelmä. Kanttoriveljeni myös soitti ja lauloi meille kirkossa Vesa Erkkilän ihanan Siinä on rakkaus -kappaleen. Kaanon oli meille ihan selkeä valinta, ollaan molemmat tykätty siitä niin kauan. Ulosmenomarssia piti vähän enemmän miettiä, mutta Trumpettisävelmä sitten valikoitui suosikiksi. Häätanssina meillä oli Elviksen Can't Help Falling in Love ja toisena tanssina Geoff Taten In Other Words.
 11. Meille tuli kaikki kukat Kanervasta ja oltiin kyllä todella tyytyväisiä että Kanervaan päädyttiin. Aivan ihanaa palvelua, floristin kanssa löytyi heti yhteinen sävel ja yhdessä ideoitiin sekä minun kimppu, vieheet, morsiustyttöjen ja kaason kukat ja myös juhlapaikan kukat. En olisi voinut kuvitellakaan upeampaa kimppua kuin mikä Kanervassa loihdittiin, oli kyllä ehdottomasti unelmieni kimppu.
 12. Tässä oma yhdistelmäni. Todella tyytyväinen olen.
 13. Kiitos Anushka kun vinkkasit tuosta Tuomiokirkon häämusiikki-illasta! Käytiin miehen kanssa kuuntelemassa ja niin vain menikin meillä vihkimissuunnitelmat uusiksi. Meillä kun oli varattuna krypta, niin vaihdettiinkin nyt vihkiminen isoon saliin, ei tarvi tinkiä musiikista. Kanttori rohkaisi, ettei tarvi pienten häiden vuoksi ajatella että pitäisi olla kryptassa, vaan kaikin mokomin voidaan järjestää vihkiminen varsinaiseen kirkkosaliin. Onneksi oli tuo meidän kellonaika vapaanakin, niin saatiin vaihdettua tuo vihkimispaikka.
 14. Odetskaja, nuo Holiday Innin menut ovat tosiaan ainakin meidän silmiin kalliita, vaikka hintavertailuja ei ollakaan tehty. Meille tulee pöytiin tarjoilu ja menuvaihtoehdot olivat 35 eurosta ylöspäin. Heillä on sitten erikseen menut noutopöytää varten, mutta näiden hintoja en muista. Käytiin viime viikolla taas kattomassa juhlapaikkaa, otettiin muutamia kuvia ja ravintolapäällikkö kertoili paikan historiasta. Ei tarvi miettiä mitään koristeluja, kun paikka itsessään on niin kaunis. Talon puolesta tulee valkoiset pöytäliinat ja lautasliinat sekä kynttilät ja kynttilänjalat. Lisäksi meillä on mietinnässä jonkinlaiset kukka-asetelmat pöytiin, muuta ei sitten tarvita.