Hensku87

Morsian
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

About Hensku87

 • Rank
  Untuvikko
 • Birthday 01/25/87

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Kotka

Recent Profile Visitors

531 profile views
 1. Mä nappasin aina sulhon mukaan vessareissuille ja hän piteli helmoja ja laahusta.
 2. Mä odotan vaan innolla mun polttareita.. Ja kyllä vähän jännittääkin:) Kerroin kaasoille että minkälaiset olis mun unelma polttarit kun utelivat.. Pelkäämään en ala koska luotan kyllä kaasoihini/kavereihini.. Luotan ainakin niihin polttareihin asti :girl_haha:
 3. Minäkin oisin kiinnostunut löytämään tähän nuotit.. Oisko kellään tietoa mistä löytää? Me varmaan tanssitaan joko tämä tai elviksen can't help falling in love kun sulho on fanittaa Elvistä
 4. Mä olen jo ostanut 48 saippuakuplapulloa eikä niitä siis riitä kaikille niin täytyisi keksiä vielä että mitä vois heitellä. Tuo "sydänriisi" olisi kyllä ihanaa mutta aika arvokasta. Siis saakos sitä riisiä nyt heitellä vai ei?
 5. Huh, sainpas vaan valmiiksi meidänkin kutsut vaikka välillä epätoivo meinasikin iskeä. Tosin mielettömän yksinkertaisethan nuo ovat mutta pari kertaa jouduin hakeen tarvikkeita lisää ja välillä pahvia tuli leikattua vinoon yms yms. Kaikki kortit eivät ole ihan samannäköisiä vaan oon käyttänyt erilaisia tarroja ja sommitteluja.. http://www.aijaa.com/v.php?i=3792556.jpg Nyt kyllä vaan vähän ehkä nolottaa ja kaduttaa nuo kun täällä on katsellut kaikkia ihania kortteja. Nyt jos saisin valita niin tekisin ihan erilaiset keskeltä aukeavat kortit.
 6. Heipsan! Minä musiikkia rakastavana ihmisenä haluan että meidän hääjuhlassa soi taustalla musiikkia koko ajan (ei siis tietenkään leikkien tms aikana) ja nyt siis kysyisin että minkä bändien musiikkia teidän häissä on soinut? Ajattelin itse että aluksi sois sellaista tavan rakkaushömppää (ulkomaista) ainakin ruokailun loppuun asti ja sitten siirryttäs suomalaiseenkin musiikkiin (yö, Ismo Alanko..?). Jossain vaiheessa iltaa Isoveljeni esiintyvät bändinsä pienoiskokoonpanolla ja voisin luulla että soittavat omia biisejään eli hmm.. sellaista vähän melankolista rokkia. Tämän jälkeen ajattelin että sitten vois laittaa soimaan kaikkea vähän menevämpää, ainakin leevi and the leavingsia (varmaan ainut bändi josta molemmat tosissaan tykkää) ja elvistä. Mutta auttakaas nyt kun pää lyö tyhjää että minkä bändien musiikkia sitä vois soittaa? Mitä teidän häissä on soinut?
 7. Minut saattelee alttarille vanhin isoveljeni. Isäni kanssa en ole ollut yhteyksissä (tai en ole saanut häneen yhteyttä yrityksestä huolimatta) ainakaan viiteen vuoteen ja kovasti epäilen että hän ei häihini kutsusta huolimatta tule. Pappanikaan ei voi saatella minua koska asumme toisella puolella suomea eikä hän enää jaksa matkustaa joten hänkin jättää häät väliin. Mutta onneksi minulla on veljiä <3