Liisukka09

Rouva
 • Content count

  49
 • Joined

 • Last visited

About Liisukka09

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Meidät vihki Päivi Riehkalainen Oulun maistraatista. Hän piti oikein mielellään pidemmän puheen kuin sen pakollisen pari virkettä. Tapasimme hänet reilua viikkoa ennen häitä ja annoimme puheen (yhdistelty ja muokkailtu netistä löydetyistä esimerkeistä + itse sepitelty osin). Tosi mukava ihminen oli
 2. Saattaa tulla vastaus liian myöhään, kun en täällä enää pyöri juurikaan. Eli meidän menu oli 21,15 e/hlö + alv. Sisälsi lohikeittoa, salaattia ja leipävalikoiman. Salaatin ohessa oli oliiveja ja fetajuustoa ja leivän kera paahtopaistia ja juustoa. Plus tietysti perus alkoholittomat juomat.
 3. Hei! Meillä oli häät Aleksinkulmassa. Pitopalvelu oli erittäin palvelualtis ja menua muokattiin vielä pari viikkoa ennen häitä. Meillä oli kohtuullisen simppelit ruoat, ja kaikki oli kyllä herkullista. Kyselin itse paikasta nimimerkiltä Allunga, ja heidän häissään oli ollut kyllä kaikenlaista vähän eksoottisempaakin tarjottavaa, eli kyllä tuo Serviisi on taatusti kykenevä toteuttamaan monenlaista.
 4. Olimme yksissä juhlissa (ei häät) Tahkokankaan leirikeskuksessa Hietasaaressa. Ymmärsin, että se on aika edullinen. Siellä on käytössä pieni keittiö ja sauna ja kohtuullisen kokoinen oleskelutila sekä majoitustilaksi muutama makuuhuone, eli porukkaa voi jäädä sinne myös yöksi. Ei nyt mikään luksustila, mutta kotoisiin bileisiin sopiva.
 5. Meillä oli lohikeittoa, mutta lisänä oli kyllä salaattia ja leipävalikoima. Kysyin pitopalvelulta, onko keitto riittävän juhlava ruoka, ja kuulemma Oulun kaupunginisätkin tarjoavat sitä vieraille Meidän häät alkoivat klo 17, joten mielestäni keitto lisukkeineen oli riittävä ruoka. Sattui myös niin kuuma päivä, ettei ainakaan itselläni olisi tehnyt mieli mitään paisteja... Ruokia kehuttiin useaan otteeseen jälkeenkin päin, joten en usko, että tarjoiluun oltiin pettyneitä.
 6. Tarkennan vielä, että ne serkut, jotka kutsuimme vanhempien kutsussa, ovat perheettömiä (n. 18-22-vuotiaita). Emme myöskään halunneet kutsua heidän mahdollisia seurustelukumppaneitaan, koska periaate oli, ettei häissä ole yhtään sellaista ihmistä, joita kumpikaan meistä ei olisi ennen tavannut. Jos joku serkku oli tästä ottanut nokkiinsa, niin eipä ainakaan näyttänyt sitä meille. Meidän suvuissa harvoin ollaan hirveän tiukkapipoisia
 7. Tähän pitää sanoa, että olisimme lähettäneet serkuille omat kutsut, jos he olisivat vaivautuneet ilmoittamaan osoitteensa meille silloin muuttaessaan. Eniron hausta yhdelle aikuiselle serkulle tuli edelleen vanhempien osoite (liittymä ilmeisesti aikanaan avattu vanhempien nimellä), yhdelle firman tiedot, yhtä ei löytynyt lainkaan... Aika alentavalta olisi tuntunut sekin, että olisimme soitelleet tädeille serkkujen osoitteiden perään (ja haluttiin kutsun tulevan yllätyksenä). Päädyimme siis siihen, että kirjoitimme kaikki serkut vanhempiensa kutsuihin, kun kerran kaikille ei kuitenkaan olisi voinut lähettää omaa kutsua. Omat kiitoskortit pyrimme kyllä toimittamaan omillaan asuville.
 8. 100 kpl pyykkipoikia oli 5,90 e. Spray maksoi 2 e.
 9. Kiitos! Päädyin itsekin tuohon, että viinit kannattaa ilman muuta hakea sieltä. Osn boolitarpeista ja mitä ilmeisimmin oluet ostamme sitten Suomesta. Uteliaisuudesta: mitä kuoharia teillä oli?
 10. No nyt on tullut tällaisia painajaisia ainakin koettua: - Pitopalvelu on kattanut pöytään pelkän salaatin (meillä ei siis ole erikseen alku- ja pääruokaa, vaan keiton ohella salaattia), ja se tietysti loppuu alkuunsa. - Viinat ovat jääneet jonnekin ja silti kukaan ei ole muka siinä kunnossa, että voisi lähteä niitä hakemaan - Mulla on jalassa jotkut ihan oudot kengät, joita joudun koko ajan piilottelemaan, etteivät pilkistäisi helman alta.
 11. Yksinkertaisesti tällaisia: Pyykkipojat ostin Sinooperista ja maalasin kultaspraylla (Kärkkäiseltä). Se nyt vähän ärsyttää, että osa korteista ja nimistä on leikattu vähän vinoon... Sen siitä saa, kun ensin sanoo kaasolle, että ei se ole niin justiinsa. Mutta tuskinpa niitä kukaan niin tarkasti katsoo.
 12. Ostin huuto.netistä tällaiset organzapussit ja niissä on nyt sisällä Alku-karkit ja rullalle kääritty mietelause, joka on sidottu kultalangalla. Vielä mietityttää pussien nauhat, pitäisikö ne jotenkin kietaista tuohon ympärille. Ja miten ne pöydässä sijoittaisi, viinilasin viereenkö vain? Viinilasiin tulee kiinni paikkakortti. Tässä nauhat "irrallaan": Tässä sitaisin nauhat pussin ympärille:
 13. Meidän kutsut... Sisäsivuista en sitten ottanut kuvaa, mutta siellä on taitettu mulperipaperi, johon on toiselle sivulle tulostettu runo ja toiselle kutsuteksti. Liimattu vain toiselle puolelle korttia kiinni.