Jump to content
Naimisiin.info

aavikkoleijona

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

aavikkoleijona's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Kiitos taas vastauksista! Tuolla Oulun läänissä olisi tosiaankin morsiamen melkein koko suku, ja luulen että heiltä saisi paljonkin apua järjestelyihin. Sukuni on aika talkoohenkistä Sinänsä voimavara, mutten haluaisi toisaalta että suku pääsee liikaa sekaantumaan Lisäksi käymme kyllä siellä useita kertoja vuodessa, joten meillä ei ole ihan niin vaikea matka tosiaan kuin Londonilla Ja paikka on tuttua, olemme asuneet siellä yhdessä ja minä ilman häntä yli 20 vuotta, joten jokseenkin jokainen kivenkolo on tiedossa Tuo tavaran kuskaaminen vähän kyllä hirvittää - meillä ei ole autoa Toisaalta voihan sitä krääsää kerätä etukäteen vanhempieni luo jne, jos sitä on tullakseen. Ihan pakko kommentoida tuohon Turku-asiaan Repeilin kun luin tuon. Ei saa olla liian ankara Turulle Ihan kiva paikkahan tämä on, tosin.. Ei kuitenkaan oikein meidän makuumme. Teillä täytyy olla paljon luottamusta ja järjestelytaitoa jos Lontoosta asti saitte häät järjestettyä Meillä budjetti pakottaa tekemään paljon myös itse, mutta on helpottavaa kuulla että tosiaan onnistuu sähköpostilla ja puhelimellakin paljon. Tuohon matkustamiseen vielä. Tiedän että minun sukuni matkustaisi kyllä tännekin asti, ainakin ne heistä joiden tulemisella on väliä. Sulhasen suvun matkustaminen taas ei ole niin varmaa (lähin suku tietenkin tulisi mutta puhun tädeistä ja sedistä) - eri suvuissa vain nyt on erilainen kulttuuri. Eikä se tarkoita että hänen sukunsa välittäisi meistä tai liitostamme vähempää kuin minun. Joten siinä mielessä olisi mukava jos paikka olisi sellainen että hänenkin sukuaan olisi paikalla
  2. Tämä meidän oma "kotikaupunkimme" kuitenkin olisi molemmille se vähiten mieluisa vaihtoehto Asumme siis Turussa ja tämä on vain tällainen väliaikainen ratkaisu, muutamme 2-3 vuoden päästä pois. Kaikista fiksuinta olisi tietty odottaa se 3 vuotta vielä mutta mutta... Ja siis tänne joutuisi matkustamaan ihan kaikki häävieraat, joita on pahimmillaan yli 100. Onko kenelläkään kokemusta kuinka kamalaa voi olla järjestä häät 800km:n päähän? Ja uskon kyllä että voi olla TODELLA kamalaa! Siksipä tässä onkin niin vaikea päättää oikein mitään
  3. Juu sulhasen sisko on naapurikin ja ihan mahtava tyyppi Ehkä maanläheisempi kuin minä (eli ei hössötystä ) mutta nokittaa silti mennen tullen omat kaverini. Mukavaa jos jollakin muulla(kin?) on ollut, kun tuntuu että aina pitäisi morsiamella olla joku "oma kaveri".
  4. Minullakin on tällainen ongelma. Opiskelemaan lähdin kauas ja kaikki hyvät kaveruudet katkesivat, opiskelupaikkakunnalla on vain sinkkukavereita joita ei häät yms. kiinnosta eivätkä edes ole kovin läheisiä. Kehtaisiko joku pyytää itseään 10v vanhempaa sulhasen naimisissa olevaa siskoa kaasoksi? Mitä kaikkia etikettisääntöjä tämä rikkoisi?
  5. Hei! Täällä on yksi pariskunta joka on ollut kihloissa jo 3,5 vuotta, häät ovat vain venyneet ja venyneet kun ei opiskelujen takia ole ollut muka mahdollista järjestää.. Tai alunperin puhuimme että sitten opiskelujen jälkeen joskus (jäljellä vielä 2v), mutta nyt olemme alkaneet miettimään että onko mitään järkeä odottaa että sitä rahaa yms. joskus on. Mutta kysymykseen: Kihlapariskunta asuu etelä-Suomessa. Sulhasen perhe keskisuomessa, morsiamen suku Oulun läänissä ja sulhasen loppu suku Lapissa. Missä järjestää häät?! Suurin ihmismäärä olisi Oulun läänissä, ja olisihan se suhteellisen keskelläkin, mutta a) silloin koko sulhasen suku joutuisi matkustamaan ja b ) paikka on omalta opiskelupaikkakunnaltamme 800km:n päässä joten hääjärjestelyjä olisi vaikea päästä toteuttamaan. Onko muita samassa tilanteessa? Oulun lääni ja Lappi olisivat romanttisimmat paikat Varsinkin kun haluamme ns. luontohäät (tai jonkin vanhan historiallisen paikan), ilman kirkkoa. Hääsuunnitelmat etsivät vasta karkeaa muotoaan mutta tästähän sitä olisi aloitettava Apuja?
×
×
  • Create New...