Juissi88

Morsian
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

About Juissi88

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Keksiskö joku jotain kaverini häihin (jossa olen kaasona ja siis autonkoristeluvastuussa) jotain hauskaa takalasitekstiä. Ois kiva ku se liittyis niitten ammatteihin, he ovat tällainen perinteinen sairaanhoitaja ja insinööri -pariskunta...
 2. Mulla ei kans ensin tulostunu kirjekuoreen mitään, koska jostain syystä Wordin asetukset ja tulostimen asetukset eivät natsanneet, vaikka mitä tein. Vaihdoin sitten Wordiin aivan perusasetukset (paperi A4), käänsin vain paperin vaakaan. Kirjotin osoitteen sen vaakatasossa olevan A4:sen vasempaan reunaan, niin että alhaalla ja ylhäällä oli samanverran tyhjää.. Silloin teksti tuli kuoreen ja muokkaamalla sain sen sitten jopa oikeaan kohtaan. En tiiä tajusitko, mutta kokeile jos vähänkään tajusit.
 3. En minäkään meikkaa. Vaikka kuka sanois mitä. Minun ja sulhasen hääthän ne ovat ja järjestämme ne oman mielemme mukaan. Ja ainahan niitä virallisia hääkuvia jollain lailla käsitellään, eli on aika tohelo kuvaaja jos kaikki kuvat ovat sen takia pilalla että morsiamella nenä kiiltää tai finni naamassa. Itse en ole mihinkään studiokuviin koskaan meikannut ja aina on ollut onnistunut + minun näköinen lopputulos. Että semmosta.
 4. En millään haluaisi ostaa tuikkukuppeja/kynttilänalusia, joten olisiko kellään vinkkiä miten sellaisia voisi askarrella itse?? En ole päättänyt, tuleeko meille pöytäkynttilät vai tuikut...
 5. Meillä ammatit näkyvät auton perässä roikkuvissa koristeissa. Eli sinne tulee tietokoneen hiiri, näppäimistö, kovalevy..ym rojua. Tämän lisäksi vielä toisen ammatti, eli tippapussi, sideharsorulla, isoja ruiskuja ja kenties vielä vaippa ().
 6. Meille tulee tapettia. Leikkasimme kahden metrin rimasta tehtyä "viivainta" apunä käyttäen mattoveitsellä 3 rullaa halki... Lopputulos on että meillä on 60 metriä valmista ja viivasuoraan leikattua kaitaliinaa odottamassa juhlia. Todella ihanan näköistä, kun kokeilin pöydällle.
 7. Kysyn tätä uudelleen, koska nuo tähänastiset ehdotukset eivät oikeen kolahtanu... Vaaleanpunainen ei ole oikeen minun väri ja muutenkin haluaisin mielummin modernin ja erilaisen, kuin tuollaisen ihan normin ruusuista kootun kimpun. Esimerkiksi Satuhäiden viime jaksossa Nooralla oli todella UPEA kimppu! Mutta ei taida värinsä ja kokonsa puolesta sopia oikeen mun pukuun. Värivaihtoehtoja kukkiin ovat valkoinen, ruskea ja tumma punainen, tai ihan mikä vaan kunhan ei vaaleanpunainen eikä sininen! Murattia tulee pöytäkoristeisiin, niin sitä voisi olla myös minun kimpussa.
 8. Millainen kimppu sopisi tähän pukuun?? Häiden teemavärit ovat turkoosi ja ruskea. Mitään sinisävyisiä kukkia en halua. http://www.la-rosa.pl/images/Kolekcja%20Si...222-051_39L.jpg http://i423.photobucket.com/albums/pp311/juissi88/Kopio2.jpg Noita hanskoja minulle ei tule, käytän boleroa kirkossa, huntu on vyötärölle ulottuva ja pitkät hiukset minulla on suurimmaksi osaksi auki. Kiitos avusta.
 9. Suurin pihistys, mikä mietityttää: -oma auto hääautona. Ois niin mahtava joku museoauto! Suurin panostus: -vaatteet!! rakastan pukuani.. ja sulhanen on niin komea omassa puvussaan.
 10. Ei lahjalistaa bändia/dj:tä pitopalvelua vuokrattua hääautoa alkoholia vaalenapunaista kimpun tai sukkanauhan heittoa morsiamen ryöstöä hääparille omaa pöytää ... Tässä vain osa ehdottomista ei-jutuista..