Juissi88

Morsian
  • Viestit

    12
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Juissi88 kaikki viestit

  1. Keksiskö joku jotain kaverini häihin (jossa olen kaasona ja siis autonkoristeluvastuussa) jotain hauskaa takalasitekstiä. Ois kiva ku se liittyis niitten ammatteihin, he ovat tällainen perinteinen sairaanhoitaja ja insinööri -pariskunta...
  2. Mulla ei kans ensin tulostunu kirjekuoreen mitään, koska jostain syystä Wordin asetukset ja tulostimen asetukset eivät natsanneet, vaikka mitä tein. Vaihdoin sitten Wordiin aivan perusasetukset (paperi A4), käänsin vain paperin vaakaan. Kirjotin osoitteen sen vaakatasossa olevan A4:sen vasempaan reunaan, niin että alhaalla ja ylhäällä oli samanverran tyhjää.. Silloin teksti tuli kuoreen ja muokkaamalla sain sen sitten jopa oikeaan kohtaan. En tiiä tajusitko, mutta kokeile jos vähänkään tajusit.
  3. En minäkään meikkaa. Vaikka kuka sanois mitä. Minun ja sulhasen hääthän ne ovat ja järjestämme ne oman mielemme mukaan. Ja ainahan niitä virallisia hääkuvia jollain lailla käsitellään, eli on aika tohelo kuvaaja jos kaikki kuvat ovat sen takia pilalla että morsiamella nenä kiiltää tai finni naamassa. Itse en ole mihinkään studiokuviin koskaan meikannut ja aina on ollut onnistunut + minun näköinen lopputulos. Että semmosta.
  4. En millään haluaisi ostaa tuikkukuppeja/kynttilänalusia, joten olisiko kellään vinkkiä miten sellaisia voisi askarrella itse?? En ole päättänyt, tuleeko meille pöytäkynttilät vai tuikut...
  5. Meillä ammatit näkyvät auton perässä roikkuvissa koristeissa. Eli sinne tulee tietokoneen hiiri, näppäimistö, kovalevy..ym rojua. Tämän lisäksi vielä toisen ammatti, eli tippapussi, sideharsorulla, isoja ruiskuja ja kenties vielä vaippa ().
  6. Meille tulee tapettia. Leikkasimme kahden metrin rimasta tehtyä "viivainta" apunä käyttäen mattoveitsellä 3 rullaa halki... Lopputulos on että meillä on 60 metriä valmista ja viivasuoraan leikattua kaitaliinaa odottamassa juhlia. Todella ihanan näköistä, kun kokeilin pöydällle.
  7. Suurin pihistys, mikä mietityttää: -oma auto hääautona. Ois niin mahtava joku museoauto! Suurin panostus: -vaatteet!! rakastan pukuani.. ja sulhanen on niin komea omassa puvussaan.
  8. Ei lahjalistaa bändia/dj:tä pitopalvelua vuokrattua hääautoa alkoholia vaalenapunaista kimpun tai sukkanauhan heittoa morsiamen ryöstöä hääparille omaa pöytää ... Tässä vain osa ehdottomista ei-jutuista..