Emppu-pemppu

Morsian
 • Content count

  144
 • Joined

 • Last visited

About Emppu-pemppu

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Turku
 1. eBaystä löytyy, beverage dispenser -hakusanalla ainakin. Itse harkitsin tuollaisten tilaamista eBaystä, kun Suomesta en sellaisia löytänyt, mutta emme loppujen lopuksi päätyneetkään booliin.
 2. Kutsutaan sekä pappi että kanttori. Molemmat ovat äitini hyviä ystäviä ja lisäksi pappi on kastanut sulhasen ja ollut rippipappinani.
 3. ^ Olet kyllä mielettömän rohkea, kun uskalsit ottaa asian esille tulevan puolisosi kanssa!! Ja mitä itse asiaan tulee, olen sitä mieltä, että jokainen parisuhteessa oleva varmasti jossain vaiheessa kaipaa sinkkuelämää, sitä vapautta, ihastuksia ja alkuhuumaa. Kyllähän ihmiset ihastuvat jopa naimisissa ollessaan, muttei se tarkoita etteikö rakastaisi puolisoaan. Ihmisellä on paha tapa kaivata sitä, mitä sillä ei ole. Sinkkuna kaipaisi kainaloa ja parisuhteessa hetken huumaa. Täytyy myöntää, että samanlaisia ajatuksia olen päässäni pyöritellyt, muttei niitä kannata pelätä. Kaipa tässäkin voisi lainata sanontaa "katsoa (ja ajatella) saa, muttei koskea". Eli kunhan ajatukset pysyvät ajatuksina, eivätkä muutu teoiksi. Lisäksi olen aivan varma, että parisuhteen/avioliiton aikaiset ihastukset/ajatukset/fantasiat menevät yllättävän nopeasti ohi. Eli tsemppiä, ei ne ajatukset maailmaa kaada!!
 4. Alttarille mennessä F. Mendelssohnin Kesäyön unelma ja alttarilta poistuttaessa Giuseppe Verdin Juhlamarssi oopperasta Aida. Edit. Niin ja valssiksi Vesa-Matti Loirin Vilukukka.
 5. ^ Ite oon myös ajatellut alkumaljaksi Kir Royalia. Ajattelin sen kuitenkin olevan melko työläs pitopalvelulle, kun pitää 70:lle ihmiselle laittaa lasiin ensin Crème de Cassista ja sitten kuoharia. Mutta tällä viikolla huomasin Alkosta löytyvän valmista Kir Royal kuoharia!! Ei se ihan "aidon" makuista ole, mutta tarpeeksi lähellä. Hinta vaan on 13,80€/plo Saattaa siis olla, että valitsemme jonkun vähän huokeamman vaihtoehdon, budjettirajat kun paukkuu rikki muutenkin. Vaihtoehtoina on vielä Asti Gancia ja La Rose Célébration.
 6. Pyhän Henrikin ekumeeninen taidekappeli
 7. Vihkiminen klo 15 ja se myös haluttiin. Juuri sopiva aika meille
 8. Vihkisormuksessa 1 x 0,40 ct + 6 x 0,10 ct princess hiottuja kaikki
 9. Me varattiin pitopalvelu tuossa vähän ennen joulua ja häät heinäkuun puolessavälissä. Silloin kyselin sähköpostin välityksellä yhtä sun toista, mutta en vielä mitään yksityiskohtaista. Silloin jo pitopalvelun kokki sanoi, että palataan asiaan alkuvuodesta, jotta saadaan ajoissa mahdollisimman paljon asioita kuntoon. Huomenna olemme menossa tapaamiseen ja sopimaan hiukan enemmän asioista. Eli kyllä me ajateltiin aika ajoissa olla liikkeellä
 10. Meillä ilmoittautumisia ottaa vastaan morsiamen ja sulhasen lisäksi kaaso. Sulhasen saa kiinni sekä puhelimitse että sähköpostitse. Minä eli morsian olen sen verran harvoin puhelimella tavoitettavissa, että oman sähköpostiosoitteen lisäksi ajattelin laittaa kaasoni eli isosiskoni puhelinnumeron kutsuun, jotta myös puhelimitse voi ilmoittautua tälle puolelle sukua
 11. Käväisin kaasoni kanssa viime viikolla kahdessa liikkeessä, joihin molempiin varasin ajan varmuuden vuoksi, vaikka kyseessä oli perjantaiaamu. Fiancèessa sain älyttömän hyvää ja ystävällistä palvelua. Nuori, vaalea myyjä kyseli millaista pukua etsin, mutta itselläni ei ollut vielä juuri mitään käsitystä asiasta. Myyjä alkoi esittelemään pukuja järjestyksessä ja sanomieni perusteella karsi joukosta pukuja pois. Lopulta sovitin ehkä seitsemää pukua, joista yksi oli ylitse muiden. En kuitenkaan vielä tehnyt tilausta, koska en saanut siitä paljon puhuttua "WAU"-fiilistä Omistajakin saapui paikalle muutamaa pukua sovitettuani ja molemmat kertoivat mielipiteensä sovittamistani puvuista. Liike yleisesti oli siisti ja kaunis ja tilaa oli enemmän kuin tarpeeksi. Ja suurena plussana puvuista sai ottaa kuvia! Itselleni jäi todella hyvä fiilis kyseisestä liikkeestä. Festival Studiosta taas jäi paha maku suuhun. Liike oli pieni ja ahdas. Pukuja katsottiin ensin kansiosta, mutta kaikkia kansiossa olleita pukuja ei kuitenkaan ollut paikalla. Kokeilin paikassa muutamaa pukua, joista yksi oli aivan ihana, mutta ei ehkä kuitenkaan omaa tyyliäni. Myyjä, ilmeisesti omistaja, ei mielestäni ollut luonteeltaan asiakaspalvelutyyppiä. Ei esittänyt mielipiteitään puvuista, mutta muutaman kerran kyllä tokaisi, että yksi kansiosta bongaamani puku on niin pieni ettei se minun päälleni mahtuisi. Miinuksena myös, että puvuista ei saanut ottaa kuvia. En tiedä oliko valmistajien toivomus vai mikä, koska perusteluja en saanut. Ainoana plussana ehkä se, että liike myy Rainbow Clubin kenkiä, joita olen ajatellut hääkengikseni. Tosin en tiedä menisinkö niitä sieltä ostamaan, koska mieleni ei tee astua kyseiseen paikkaan uudelleen. Siinäpä ne. Hauska huomata miten erilaisia mielipiteitä täällä noista paikoista on. muoks. typo
 12. Meillä varattuna kolmen viikona matka tammikuulle 2011, kohteina Koh Phangan ja Samui. En millään enää malttaisi odottaa! (341 päivää jäljellä!)
 13. Thaimaahan mennään kolmeksi viikoksi tammikuussa 2011, Koh Phangan ja Koh Samui kohteina. Olemme käyneet Thaimaassa (Krabi, Ao Nang) kerran aikaisemmin ja rakastuin sen luontoon ja ilmastoon! Halusimme häämatkaksi valmismatkan sen helppouden vuoksi ja Finnmatkoilta löysimme sopivan yhdistelmän. Thaimaassa on myös niin runsas tarjonta, ettei varmasti tule matkan aikana tylsää
 14. Varasimme matkan viikko sitten, vaikka siihen on vielä 341 päivää! Pakettimatka, kohteena Thaimaa, joten menevät älyttömän nopeasti. En malttaisi enää millään odottaa!
 15. Meillä n. 2500€ per nenä. Kaksi eri rantalomakohdetta Thaimaassa neljän ja viiden tähden hotelleissa. Sisältää lennot + muut kuljetukset (lautta ja bussi), hotellit aamiaisineen. Käyttöraha on sitten erikseen. Kallista touhua!