Lulu

Rouva
 • Content count

  129
 • Joined

 • Last visited

About Lulu

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Turku

Recent Profile Visitors

415 profile views
 1. En tunne yhtään ihmistä, jonka ruokavalioon eivät kuulu kasvikset missään muodossa, joten eipä ole kovin osuva vertaus. Meillä on usein kotona kaikenlaisia juhlia, joihin ruoka olennaisesti kuuluu. Tarjoamme aina pelkkää kasvisruokaa, eikä kukaan ole jäänyt nälkäiseksi tai tuskaillut, ettei löydä syömistä. Harvemmin kukaan edes huomaa lihan puuttumista. Itse asiassa ne muutamat kerrat, kun olemme sanoneet, että huomasitteko ettei mitään lihaa ollut tarjolla, juuri "raavaat miehet" ovat todenneet, ettei sitä näköjään tarvitsekaan. Joten häihin sopii kasvisruoka ihan niin kuin muuhunkin elämään.
 2. Olen aloittajan kanssa samoilla linjoilla. Täällä valitetaan paljon kustannuksista ja polttareista, joissa osallistujia on ollut vain muutama, joten eiköhän siitä voisi päätellä, että aika monille polttarit ovat pakollinen tapahtuma, josta mielellään jää pois. Omasta mielestäni tavalliset pippalot on yleensä paljon hauskempia kuin "pidetään hauskaa, vaikka väkisin" -polttarit. Yksi ongelma polttareissa on usein toisilleen vieraat ihmiset, joiden kesken välitöntä tunnelmaa ei helposti synny.
 3. Hassua, miten tässäkin keskustelussa on kyse vain siitä, etteivät naiset päästä miehiään katsomaan strippareita. Tosin johtuu varmaan siitä, että naisille harvoin polttareissa stripataan. Joka tapauksessa tiedän erittäin monta miestä, jotka eivät hyväksyisi sitä, että heidän vaimonsa katselee strippaavaa miestä, oma mieheni mukaan lukien. Eli kyseessä voi usein olla pariskunnan molemminpuolinen päätös, joka minulle ainakin on huomattavasti tärkeämpi kuin kaverin polttarit.
 4. Meillä oli 30 vierasta, jotka joi alkoholia ja kulutus oli seuraava: 5 plo kuohuviinia 19 plo viiniä 24 tölkkiä olutta 1 l Amarettoa 3 l vodkaa Lähes kaikki meni, mitä oli. Olutta ja boolia olisi saanut olla enemmänkin.
 5. Olen ollut muutamissa häissä, joissa jopa vain kaksi lasta on onnistunut metelillään estämään sen, että vieraat kuulisivat ohjelmasta tai puheista mitään. Vanhemmat eivät tehneet elettäkään lasten hillitsemiseen > Näiden kokemusten takia emme kutsuneet lapsia omiin häihimme ja häät olivat ilman lapsiakin lämminhenkiset ja erittäin hauskat. Juhlapaikassa ei ollut lapsille erillistä tilaa ja puheita oli aika paljon. Lasten mielestä häät olisivat siis todennäköisesti olleet hyvin tylsät, mutta aikuiset viihtyivät todella hyvin. Lisäksi häihin oli kutsuttu pääasiassa kavereita ja juhlat jatkuivat kolmeen asti, joten kavereillakin oli helpompaa juhlia, kun lapset olivat hoidossa.
 6. Meillä oli varsin kasvipainotteinen menu, 23€. Kirjoitanpa sen tänne, koska vieraat vaikuttivat hyvin tyytyväisiltä, eikä kukaan tosiaan sanonut, että kasvisruoka ei täytä Vihersalaatti Tomaattimozzarellasalaatti Kasvispastasalaatti Perunasalaatti Oliivit Kaviskääryle Graavilohi Sämpylät+yrttilevite Kasvislasagne Härän sisäfile Valkosipulikermaperunat Lämpimät vihannekset Sacherkakku+kermavaahto Neekerinpusut Saimme jäljelle jääneet ruuat mukaan ja muuta ei sitten syötykään lähes viikkoon Pitopalvelu ehdotti sacherkakun kanssa kermavaahtoa ja kermavaahto kevensi tuhtia kakkua paljon! Sellainen pieni neuvo vielä, että älkää turhaan valitko hirveästi eri lajeja buffettiin. Meistä tuntui, että lajeja on aivan liian vähän, mutta syödessä huomattiin, että jos olisi ollut enemmän, niin ei olisi jaksanut joka lajia edes maistaa.
 7. Tuomiokirkossa vihittiin. Meillä oli niin vähän vieraita, että kaikki mahtuivat kirkon etuosaan, ihan alttarin lähelle. Tämän takia ei tuntunut yhtään kolkolta.
 8. Nele: Minusta menunne kuulostaa aika täyttävältä. Meillä on sama tilanne, olen kasvissyöjä, mutta mies syö lihaa. Pitopalvelun emännän mielestä yksi lämmin liharuoka ja yksi kylmä kala riittävät mainiosti, kunhan ruokaa on ylipäätään riittävästi.
 9. Itse asiassa kannattaa ottaa yhteyttä Roomassa olevaan Suomen suurlähetystöön. Heiltä olen saanut hyvin tietoa asiasta, eikä edes vaikuta kovin monimutkaiselta.
 10. Me kävimme omatoimiretkillä (taksilla) maustefarmilla, eläintarhassa, Etelä-Goan rannoilla, joissa sai tosiaan olla kahdestaan sekä temppeleitä ja kirkkoja katsastamassa. Kävimme kansainvälisellä retkellä vesiputouksilla ja sitä retkeä suosittelen. Putous oli upea ja sen ympäristössä oli suloisia kesyapinoita, jotka söivät kädestä. Jos italialaisesta ruuasta tykkää, niin vaikka Intiassa ollaankin, kannattaa käydä Little Italy nimisessä ravintolassa. Aivan ihanaa ruokaa.