Jump to content
Naimisiin.info

Valma

Aktiivijäsen
  • Viestit

    15
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Valma's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Saavuimme hotelliimme n. 1 maissa yöllä. Pitkän kävelyn jälkeen meidän ihana kattohuoneisto löytyikin ja sulhanen kantoi minut kynnyksen yli. Huoneessa katselimme shekkejämme ja söimme suklaasydänkonvehteja ja mietimme tovin huoneessa odottaneen skumppapullon avaamista. Jätimme pullon kiinni ja otimme minibaarista limsaa... : Tovin istuttuamme ja keskusteltuamme päivän kulusta aloimme kylvää kirkosta ulos tultaessa heitettyjä viljanjyviä, joita mekkoni sisältä vielä löytyi ja purimme rautakasan päästäni. Katselimme ikkunasta ulos maisemia ja nautimme täysin siemauksin hääyöstämme. Aamulla heräilin ja jätin miehen nukkumaan ja menin kylpyyn ja join aamuteetä ja aloin herättelemään sulhoa aamupalalle. Hääyömme meni ihanasti, mutta emme olleet mitään ennakkoajatuksia sille suoneet, niin ei kai sitten aiheuttanut paineita.
  2. Valma

    Turun kukkakaupat

    Florasta tuli meidän kaikki kukat. Olivat U.P.E.A.T.! Suosittelen lämpimästi! Hankin sieltä kaikki meidän kukat ja näin tuntui luonnolliselta tilata omat hääkukatkin sieltä.
  3. Kiitämme kun olemme saaneet kuvat ja videon. Järjestämme kaasolle ja bestmanille unohtumattoman illan (toivottavasti positiivisesti). Syömme ja juomme hyvin kattaen kaikki hienosti ja "palvellen" heitä. Samassa tilaisuudessa annamme heille pienet kiitokset/ muistot heidän suuresta työstään.
  4. Vinkiksi Angelista (mugler) pitäville, sitä saa myös talkkina. Ei tuoksu ihan niin voimakkaalta kuin normaalituoksu, mutta siinä on pientä kivaa hilettä mukana. SÖPÖÄ! Eikun kaaso huiskun kanssa vauhtiin ja morsian talkituksi...
  5. Ammattilaisen tekemä... Oma käsi tärisisi varmaan niin paljon, että ei siitä mitään tulisi. Ja vaikka on jo vuosia meikannut, niin varmasti epäonnistuisi sinä päivänä täysin. Ja onhan se toisaalta pieni hengähdystaukokin
  6. Noin 700 euroa, sisältäen myös boolin alkoholittoman ja alkoholittoman alkumaljan. * alkumaljat * puna- ja valkoviini, olut * konjakki, baileys * booli Ja vieraita noin 170 henkeä
  7. Lähes aina sormessa molemmilla... "vaarallisissa" töissä, missä voin itse vahingoittua sormuksen kanssa tai jos on vaarana hukata sormus niin otan kyllä pois ja käsien rasvaamisessa ym. puutarhatöissä. Sormuksen sisäpuoli kun on niitä parhaimpia paikkoja muhituttaa erilaisia bakteereja.
  8. Meillä vain nimikirjaimet X :-XX 18.09.2004 Ei mahdu pidempiä kaiverruksia, kun timantit vie niin paljon tilaa
  9. Meille tulee molemmille toiset sormukset. Yhdistetään nykyisin kihlasormuksiin (keltakultaiset) myös valkokultaa, niin ei ole myöhemmin niin tarkkaa mitä muita koruja käyttää, kun kaikki "värit" sopivat.
  10. Ajo-ohjeen yhteydessä laitettiin häälahjavinkkejä: * rahaa * ja lahjalista stockkalle....
  11. Valma

    Kaason/bestmanin lahjat?

    Olen itse saanut joskus kengät, korun sekä muisteluillan syömisineen ja juomisineen. Olin ihanan yllättynyt siitä, kuinka paljon työtäni arvostettiin. Kiitokseksi olisi kyllä riittänyt vaikka pelkkä kiitos ja muisteluiltakin. Tuo pullonavaajasormus on kyllä aika mahtava lahjaidea, pistämme korvantaakse..
  12. Olin kerran talvihäissä, missä tarjottiin jotain terästettyä mehua (karpalo, luultavasti), lasiin oli myös laitettu koristeeksi muutama karpalo pohjalle. Oli alkumaljaksi aika upea ja lämmitti aika mukavasti, kun vihkiminenkin oli ollut ulkona. Mutta illalla ehdottomasti perinteiset boolit kehiin!
  13. Olin heinäkuussa -03 vieraana häissä Vanajan Linnassa. Palvelu oli loistavaa, tilat upeat ja ruoka supermaittavaa. Oli varmaan yhdet upeimmista häistä missä olen ikinä ollut. Omat ei valitettavasti tule olemaan siellä, kun en ole sieltä päin Suomea. Mutta suosittelen "taistelemaan" juhlapaikasta. Yövyin myös linnassa ja oma huoneemme oli ihana. Se oli Kreivilän talossa. Sisälsi makuuhuoneen ja oleskeluhuoneen. ;D
×
×
  • Create New...