Weezey

Morsian
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

About Weezey

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Pori
 1. Mä löysin huutokaupasta toiselle kaasolleni lahjan, josta uskon hänen pitävän. Toiselle kaasolleni suunnittelen keikkalippuja ja korua. Bestmanin lahjan hoitaa sulho, kuulin vihjeitä että tekisi itse, mutta en tiedä vielä onnistuuko. Katsotaan. Uskon, että kukin pitää lahjoistaan. Musta tärkeintä ei ole lahjan hinta tai suuruus, vaan se, että lahjan saaja on yllättynyt ja otettu.
 2. Meille tulee miljöökuvaus ennen vihkimistä. Kuvaaja suositteli sitä kokemuksensa perusteella ja sai mun pään sitten käännettyä. JA tottahan se on, en mä pysty kuitenkaan pukuani sulholta piilossa pitämään, ja sen verran monta vuotta ollaan jo seurusteltu, ettei se vasta alttarilla toistemme näkeminenkään ihan välttämätöntä ole. Muoks. Se vielä, että kuvaaja sanoi ottavansa myöhemmin illalla hääjuhlan yhteydessä meistä lisää miljöökuvia, jos halutaan. Eri valaistus...
 3. Taisin täällä käydä jo aiemmin veikkailemassa tunnelmia, mutta nyt on oikeetakin tietoa asiasta. Mun vanhemmat ottivat aika asiallisesti, kyselivät tietoja ja päätökseen johtaneita syitä. Pari päivää sulateltuaan äitini on suorastaan innoissaan ja isäkin hyvällä mielellä. Sulhon vanhemmat ihan vastaanottavaisia mutta ei mitään suurta riemua sielläkään. Mun sisko ja sulhon veli ja hänen vaimonsa suorastaan onnessaan! Eli kaiken kaikkiaan mukavat tunnelmat. "Jo oli aikakin", sanoi serkkuni!
 4. Meidän vihitään kummankin kotiseudulla, mutta mun kotikaupungin kirkossa. Nykyisin asumme naapurikaupungissa, matkaa 10 km, joten käytännössä siis sama paikka.
 5. Mies tietää kyllä, että olen jo kehittänyt pahan addiktion näille sivuille. Perustelen sitä vinkeillä ja ideoilla, mutta mutta.. Taitaa se nähdä mun läpi silti. Ennen meillä meni niin, että mies roikkui koneella mut nyt onkin toisin päin! Mutta ei se ite ole tänne eksynyt, kyselee vaan välillä että "Mitäs tänään sieltä löysit?"
 6. Täälläkin yksi porilainen morsein, tahdotaan 5.9.2009!
 7. Mun kaasoksi oon pyytäny erittäin hyvää ystävääni, jonka järjestelykyky ja ideat tuovat kaivattua tukea hääsuunnitteluun! Lisäksi aion pyytää myös pikkusiskoani kaasoksi: hän tuntee minut paremmin kuin kukaan ja uskaltaa sano rehellisen mielipiteensä asiasta kuin asiasta. Olin ajatellut vain yhtä kaasoa, mutta en osannut päättää siskon ja kaverini välillä. Ja toisaalta, nyt pystyy hyödyntämään kummankin parhaita puolia. Miehen bestmaniksi tulee hänen lapsuudenystävänsä.
 8. Meillä on kutsuttavien listalla nyt yhdet työkaverit kummankin työpaikalta. Mä haluaisin kutsua vielä kolme työkaveria, mies ei enää enempää eikä ole varma tuosta yhdestäkään. Vaikea vetää rajaa, meillä niin hyvä työporukka että tuntuvat ihan kavereilta, varsinkin ku päivittäin nähdään. En tiedä vielä, miten käy noiden epävarmojen kohdalla, että kutsutaanko lainkaan...
 9. Heipähei! Täällä pohdiskellaan pitopalvelun valinnan kanssa. Omat alkoholijuomat tuodaan, joten juhlapaikka on valittu sen mukaan. Nyt kiinnostaisi eniten se, mistä pitopalvelusta olette saaneet hyvää palvelua. En haluaisi, että vieraat muistelee jälkikäteen, että olipa tylyt tarjoilijat tms. Tarjouspyynnöt oon lähettäny jo Viikin helmeen, Miittinkiin, Pikanttiin ja Cafe Hellmaniin. Aion vielä soitella Pitopaakarit Ansa ja Lempiin, Kirsin Pitokellariin ja joihinkin muihin. Pitäis kai ensin päättää, mitä haluaa syödä! Kaikki kokemukset olis tervetulleita!
 10. Heippa! Meillä häät syyskuussa 2009 ja juhlapaikka olis vielä hakusessa. Olisko kellään mitään kokemuksia tosta Hyvelän urheilumajasta? Meille vieraita tulossa noin 80. Käytiin tota majaa katsomassa ulkopuolelta, enkä ole ihan vakuuttunut. Kaarrettiin myös Kullaan Harjulan ohi, eikä senkään ulkokuori vakuuttanut. Kokemuksia siellä järjestetyistä häistä? Meillä vihkiminen Ulvilan kirkossa.