Häähumua2009

Jäsen
  • Viestit

    2
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Häähumua2009

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Koristehiekan myyjä laittoi mulle juuri äsken viestiä ja kertoi laittaneensa hiekat kuitenkin mulle postipakettina tänään, odottelen nyt kuinka tällä kertaa käy
  2. Moikat! Täällä sivuilla oli myös nuija kultaisen koristehiekan myyjä. Sain kyselyyni vastauksen häneltä (Krista J) 20.5. ja sain myös tilinumeron, johon siirsin heti 7 e. Myyjä alkoi selittelemään jonkun ajan päästä, kun hiekkaani kyselin, että oli vahingossa laittanut väärän osoitteen ja posti oli palauttanut hiekat hänelle, pyysi sitten uudestaan osoitteeni (joka näkyi kuitenkin viestiketjussamme). Hiekkaa ei kuulunut senkään jälkeen ja seuraava selitys oli, että hän oli muutaman päivän vatsataudissa ja sitten pyysi tilinumeroni, johon palauttaisi maksamani summan, koska ei kuulemma sittenkään hänen kannattanut laittaa postiin, kun postikulut olivatkin yllättäen isommat, kuin hän mulle ilmoitti. Vastasin hänelle että kaikki ok ja annoin myös tilinumeroni 3.6. ja vieläkään palautusta ei näy tililläni ja sähköposteihini tyyppi ei tietenkään vastaa. Eipä tää 7 euroa mun taloutta kaada, mutta ärsyttää silti tällaiset epärehelliset ääliöt, jotka pilaa koko myyntijutut. Olen mä maksanut 50-60 euron ostoksiakin etukäteen joillekin myyjille, mutta tää oli eka ja viimeinen, joka tällaisen oharin teki. Toivottavasti Krista-Maria olet tyytyväinen toimintaasi! Osta itselles vaikka ripulilääkettä tällä mun 7 eurolla!
  3. Nostoa! Olisiko jollain tietoa näistä asioista???
  4. Meidät vihitään maistraatissa ja seuraavana päivänä on siunaus kirkossa. Onko kaasolla ja bestmanillä jotain tekemistä siunauksessa, siis tarvitseeko heidän seistä alttarilla? Entä sitten kun siunaus on ohi? Käveleekö pari ekana ulos vai odotellaanko me alttarilla, että vieraat pääsevät ensin ulos ja ovat siellä valmiina ottamassa meitä vastaan.