-Olivia

Morsian
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

About -Olivia

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Meiltäkin jää häävalssi pois. Ja varmaan häätanssikin. Ei ole ihan meidän tyylinen tapa. Taustalla kyllä soi koko ajan musiikki levyltä ja illemmalla varmaan hieman isommallakin niin halukkaat voivat tanssia jos haluavat.
 2. Meidän häissä vain me kättelemme.. Juhlien aikana vieraat voivat onnitella vanhempiamme, jos tahtovat.
 3. Gisela: Oliko teillä pöydät siirretty pois tanssin ajaksi vai missä kohtaa te sitten tanssitte? Me kävimme eilen katsomassa Levinin kellaria ja mietin, että mihin kohtaa sinne mahtu tanssimaan. Tilassa oli eilen laitettu pöytä 26 hengelle ja pöytä vei suurimman osan tilasta. Kun "eteisestä" astui tilaan niin siinä oli pieni avoin tila ennen pöytää. Kamalan vaikeasti selitetty. Kyllähän siellä mahtuu tanssimaan jos pöytiä siirtää pois, mutta meillekin kun luultavasti tulee pianisti ja laulaja niin luulen että ahdasta tulee. Voihan se myös olla, että kukaan meidän häissä ei tanssi. Muuten tykkäsin paikasta todella paljon. Todella ihana ja tunnelmallinen paikka!
 4. Me menemme naimisiin 15.5 ja olemme päättäneet mennä häämatkalle vasta marraskuun puolella.. Silloin kun Suomessa on huonoimmat kelit.
 5. Oletteko laskeneet paljonko matkat tulivat kokonaisuudessaan maksamaan? Mukaanlukien matkat, majoitus, ruuat ym ym..