marppu

Morsian
 • Content count

  87
 • Joined

 • Last visited

About marppu

 • Rank
  Juniori
 • Birthday 02/07/84

Contact Methods

 • Website URL
  http://marppula.com
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Piikkiö
 • Interests
  Kiinanharjakoirat
 1. Rahat käytettiin häämatkaan.
 2. Häät on maksettu kokonaan, alle viikko häistä.
 3. Meillä ei mies katsonut mua eikä se nyt niin hirvee asia ole. Pikku juttu.
 4. Kaikkineen päivineen rahaa tuli 4000e. 3000e tuli vanhemmilta yhteensä, vieraita 48.
 5. Tämä ei mitenkään kamala lahja ole, mutta hieman ihmetytti. Olemme miettineet kyllä tämän vieraan kanssa yhdessä, että hommaisimme miehelleni erään kahvinkeittimen. Minä itse en juo kahvia ollenkaan,ikinä. Saimme sitten tämän keittimen häälahjaksi. Jotenkin se tuntui häälahjana omituiselta, sillä se oli vain toiselle. Muutenkin tuli aika paljon lahjoja vain sulhaselle mm. radio-ohjattavaa autoa ja helikopteria. Minua se hieman harmitti, sillä tuntui ettei ole ajateltu minua ollenkaan. Meitä on kuitenkin kaksi juhlimassa.
 6. Minä sain huomenlahjaksi moottoripyörän, mies sai ison kasan työkaluja ja teatteriliput.
 7. Meillä oli viikonloppuna Kavaltolla häät ja olihan kivaa! Lähes kaikki oli täydellistä, hääparin aamiaispöydässä tarjoiltiin 1½ vko vanhaa maitoa ja 2 päivää vanhaa jogurttia. Muuten ei mitään valittamista! Tässä muutama kuvia sieltä
 8. Meillä käy kaveri hoitamassa koiria iltasella.
 9. Tälläiset on mun hääkynnet. Elämäni ekat tekokynnet. Ei näillä onneksi ole kovin vaikea tehdä hommia, onhan nämä toki aika lyhyet.
 10. Mun miehelle teetettiin tällänen uniikki titaanisormus
 11. Koekampauksessa ja -meikissä kävin eilen, tälläinen siitä tuli.
 12. Mut haettiin aamulla kotoa ja vietiin rinneautoiluun. Aluksi olin kyllä niin järkyttynyt, että sinne en kyllä mene! mutta ku pääsin eka kertaa rinteen alas niin eihän mua ois saanut sieltä pois, se oli kyllä tosi hauskaa. Grillailtiin siinä rinteen alla rauhassa ja suunnattiin autot kohti minigolf-rataa. Välillä käytettiin meidän ja kaason koiria ulkona ja jatkettiin matka kohti rantaa. Siellä uitiin, pelattiin mölkkyä ja ristiseiskaa. Mun piti myös päästä eroon mun prinsessa-ilmapalloista, niitä ei saanut antaa ilmaiseksi, mutta rahaakaan ei saanut vastaanottaa. Sain pusun poskelle, halin, tyhjäm limsapullon, laastarin ja hymyn 1v tytöltä. Kymmenen aikaan illalla sitten grillin kautta kotiin, katsottiin päivän kuvat läpi ja mentiin paikalliseen pubiin. Aivan mun tyylinen päivä, sain olla kavereiden kanssa, hieman sellasta mitä en ikinä tekis (rinneautoilu), nami grillaamista jne. Ei tullut maksamaan kavereille paljoa, mikä on mulle tärkee asia ja silti oli törkeen kivaa
 13. Meillä näkee hääpäivänä ennen kirkkoa. Kuvat nimittäin otetaan ennen vihkimistä.
 14. Mä laskin kans, että menkat alkaisi just hääpäivää edeltävänä päivänä... ja minähän marssin lääkäriin. Tänään hain sitten kuukautisia siirtävää lääkettä. En todellakaan ota sitä riskiä, että hääpäivänä on maha ja selkä niin kipeänä etten voi ajatella mitään muuta kuin kipua.
 15. Jos rahaa on niin mikäs siinä. Itse en haluaisi maksaa mitään kymmeniä tuhansia yhdestä päivästä. Meidän häät tulee maksamaan n. 5000e eikä mukaan ole laskettu matkaa. Lainaa emme joudu ottamaan, vaan osa ollaan ostettu aikaisemmin pienissä erissä ja loppurysäys otetaan miehen ulkomaantyömatkasta. Minulle ei missään nimessä sopisi, että mennään naimisiin kahdestaan enkä saisi juhlia. Rakastan juhlia ja perheeni on mulle niiiin tärkeä, etten voisi kuvitella häitä ilman niitä. Järjellä jos ajattelee niin tuo summa on mun lähes puolen vuoden tulot, ja me laitetaan se yhteen päivään. Hullua, mutta ihanaa!