Jump to content
Naimisiin.info

marppu

Morsian
  • Viestit

    87
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän marppu kaikki viestit

  1. Rahat käytettiin häämatkaan.
  2. marppu

    Onko häät jo maksettu?

    Häät on maksettu kokonaan, alle viikko häistä.
  3. Meillä ei mies katsonut mua eikä se nyt niin hirvee asia ole. Pikku juttu.
  4. marppu

    Mitä annoitte huomenlahjaksi?

    Minä sain huomenlahjaksi moottoripyörän, mies sai ison kasan työkaluja ja teatteriliput.
  5. Meillä oli viikonloppuna Kavaltolla häät ja olihan kivaa! Lähes kaikki oli täydellistä, hääparin aamiaispöydässä tarjoiltiin 1½ vko vanhaa maitoa ja 2 päivää vanhaa jogurttia. Muuten ei mitään valittamista! Tässä muutama kuvia sieltä
  6. Meillä käy kaveri hoitamassa koiria iltasella.
  7. Tälläiset on mun hääkynnet. Elämäni ekat tekokynnet. Ei näillä onneksi ole kovin vaikea tehdä hommia, onhan nämä toki aika lyhyet.
  8. Mun miehelle teetettiin tällänen uniikki titaanisormus
  9. Koekampauksessa ja -meikissä kävin eilen, tälläinen siitä tuli.
  10. Mut haettiin aamulla kotoa ja vietiin rinneautoiluun. Aluksi olin kyllä niin järkyttynyt, että sinne en kyllä mene! mutta ku pääsin eka kertaa rinteen alas niin eihän mua ois saanut sieltä pois, se oli kyllä tosi hauskaa. Grillailtiin siinä rinteen alla rauhassa ja suunnattiin autot kohti minigolf-rataa. Välillä käytettiin meidän ja kaason koiria ulkona ja jatkettiin matka kohti rantaa. Siellä uitiin, pelattiin mölkkyä ja ristiseiskaa. Mun piti myös päästä eroon mun prinsessa-ilmapalloista, niitä ei saanut antaa ilmaiseksi, mutta rahaakaan ei saanut vastaanottaa. Sain pusun poskelle, halin, tyhjäm limsapullon, laastarin ja hymyn 1v tytöltä. Kymmenen aikaan illalla sitten grillin kautta kotiin, katsottiin päivän kuvat läpi ja mentiin paikalliseen pubiin. Aivan mun tyylinen päivä, sain olla kavereiden kanssa, hieman sellasta mitä en ikinä tekis (rinneautoilu), nami grillaamista jne. Ei tullut maksamaan kavereille paljoa, mikä on mulle tärkee asia ja silti oli törkeen kivaa
  11. Meillä näkee hääpäivänä ennen kirkkoa. Kuvat nimittäin otetaan ennen vihkimistä.
  12. marppu

    Menkat hääpäivänä

    Mä laskin kans, että menkat alkaisi just hääpäivää edeltävänä päivänä... ja minähän marssin lääkäriin. Tänään hain sitten kuukautisia siirtävää lääkettä. En todellakaan ota sitä riskiä, että hääpäivänä on maha ja selkä niin kipeänä etten voi ajatella mitään muuta kuin kipua.
  13. Jos rahaa on niin mikäs siinä. Itse en haluaisi maksaa mitään kymmeniä tuhansia yhdestä päivästä. Meidän häät tulee maksamaan n. 5000e eikä mukaan ole laskettu matkaa. Lainaa emme joudu ottamaan, vaan osa ollaan ostettu aikaisemmin pienissä erissä ja loppurysäys otetaan miehen ulkomaantyömatkasta. Minulle ei missään nimessä sopisi, että mennään naimisiin kahdestaan enkä saisi juhlia. Rakastan juhlia ja perheeni on mulle niiiin tärkeä, etten voisi kuvitella häitä ilman niitä. Järjellä jos ajattelee niin tuo summa on mun lähes puolen vuoden tulot, ja me laitetaan se yhteen päivään. Hullua, mutta ihanaa!
  14. Me käytiin Eckeröllä tallinnassa päivän reissuna, auton kanssa. Olemme siellä toki käyneet aikaisemminkin, joten tiedämme tasan tarkkaan mihin ajaa pirssi. SuperAlko oli aivan täynnä, joten kävimme piipahtamassa samassa rakennuksessa olevassa wineyardissa. Siellä ei ollut ketään ja hinnatkin oli edullisemmat kuin SuperAlkossa. Puhumme siis sataman vieressä olevasta rakennuksesta, molemmilla firmoilla on muualla isommat tilat. Me käytiin farmarilla, kolme henkilöä mukana. Mukana tuotiin 18 laatikkoa olutta 5 laatikkoa siideriä 4 laatikkoa lonkeroa 18 pulloa kuoharia 23 pulloa valkkaria 18 pulloa punkkua 5 pulloa konjakkia 8 pulloa likööriä Matkat maksoi kolmelta ihmiseltä ja autolta 120e ja juomat 530e. Säästöä tuli PALJON! Virosta viinanhaku on niiin helppoa ja halpaa.
  15. Meillä ei ole tulossa ketään ylimääräistä, onneksi. Kaikille ns. sinkuille oli laitettu avec mukaan ja kaikkien lapset on laskettu mukaan. Halusin ettei kenenkään tarvitse alkaa väkisellä vääntämään itselleen vapaailtaa tms. häittemme takia. Kutsussa oli mainittu, että alkoholia on PALJON, joten lasten tuomista kannattaa miettiä. Suurinosa jättääkin lapset kotiin, mutta miehen sukuun tottuneet tulevat lapsineen
  16. Tästä lähdettiin liikenteeseen. Käytettynä puku maksoi 100e. Tästä se idea sitten lähti: En halunnut ihan noin paljoa maastokangasta, mutta kuitenkin jonku verran. Meillä on muutenki "luontohäät" eli koristeet on sammalta, oksia, kiviä jne. Kutsuissa oli koivunlehtiä ja mun korut on koivunlehden malliset. Tänään kävin sovittamassa lähes valmista pukua, vielä tulee pieniä muutoksia, mutta tässäpä tulos
  17. Hieman aiheeseen viitaten, mistä ihmeestä voisin löytää koristepinnejä missä on joko vihreä helmi päässä tai jokin vihreä perhonen, kukka tms? Alan käymään hieman kärsimättömäksi asian suhteen, kun mitään ei löydy.
  18. Itse kävin hollywood smilessa 3 päivää sitten. Keltainen hammasluu kyllä vaaleni, mutta odotin silti enemmän. Hampaat vaaleni 5 astetta, mutta ei niin paljoa, että maksaisin tästä huvista uudelleen 250e. Itse toimenpide oli minulle aivan tosta-noin-vaan juttu. Olen istunut pitkiä aikoja suu täynnä kaiken maailman vermeitä useasti, koska minulle on tehty hurjat määrät oikomishoitoja, joten olen aika tottunut näihin hommiia. Yhtään ei vihlonut eikä tehnyt kipeää. Myöskään hoidon jälkeen ei kylmät tai kuumat ruuat vihlonut.
  19. marppu

    Ilonaiheita

    Mä oon niiiin iloinen, että miehelle suunnitellut polttarit ainakin alkoivat hyvin. Ilmoitin koiramme näyttelyyn ja sain miehen sillä verukkeella näyttelypaikalle. Parkkipaikalle ajoi sitten puolustusvoimien Sisu. Mies tuumasi vain "jollaki on hieno auto!". No minä, että no niiin on, keitähän siellä lavalla on. Siinä vaiheessa mies sitten huomasi mistä on kyse. Olihan se tyytyväinen, kun ei tarvinnutkaan katsella mitään akkojen koirahömpötyksiä vaan pääsi miesten kanssa kaljottelemaan. Hienosti sain myös aamusella pakattua sille tarvittavat tavarat, kun mies veteli sikeitä. Päivä oli tältä osin aivan täydellinen!
  20. Tässä meidän. Ostin suomalaisesta kirjakaupasta. Vaihdan valokuvan ja nauhan vielä ennen häitä. Tämä toimii myös valokuva-albumina, näin meille ei tule montaa kirjasta/albumia.
  21. Mä mietin tätä kans ja sitten tein ratkasun, kysyin heiltä haluatko kutsun. Halusivat.
  22. Aina se on sormessa, en ota koskaan pois.
  23. Mun sormus maksoi kultajousesta 140e alennuksen jälkeen, norm. 170e. Siinä on 17 timanttia. Ne on tietenkin hyvin hyvin pieniä, mutta niitä kuitenkin on. En tykkää ite mistään blingistä, mutta kuitenkin tykkään, että huomaa sormuksen olevan vihkisormus. Meillä oli tosiaan 500e budjettina, mutta viidestä liikkeestä ei löytynyt yhtään niin kaunista sormusta kuin tuo mun edullinen. Siinä vaiheessa minä en hintaa katso vaan mielummin otan edullisen ja sen mistä pidän.
  24. marppu

    kuka kohottaa tervetuliaismaljan?

    Maljan nostaa sulhasen isä.
  25. Tänään löysin ModelExpo-messuilta aivan täydelliset korvikset ja kaulakorun. Ne on puuta ja ne on koivunlehdet. En ikinä ois uskonut sieltä löytäväni mitään koruja, mutta voi vitsi kuinka ilonen olin. Ja vielä käsityötä <3 Tiara on edelleen hakusessa, eikä noi ylhäällä olleet oikein napanneet, mutta kyllä se tulee eteen, jos on tullakseen.
×
×
  • Create New...