Riesa

Rouva
 • Content count

  36
 • Joined

 • Last visited

About Riesa

 • Rank
  Juniori
 • Birthday 08/24/84

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Me ihan vaan maalattiin spray-maalilla galej-tuikkukipot häihin, ja tuli upeat. Kovin kestävä tämä ratkaisu ei ole -> Me tyhmät säilytimme kippoja häiden jälkeen varastossa ja kun toimme ne sisälle lämpimään niin totta kai spray-maali halkeili ja rapisi hieman pois... Eli mitään suurta lämmönvaihtelua eivät kestä.
 2. Häitä varten hankin Armanin Diamond intensen <3 <3 <3 ja nyt olen täysin hullaantunut tuoksuun. Suosittelen kyllä uuden tuoksun hankkimista hääpäiväksi.. Häiden jälkeen kun tuoksua käyttää, tulee aina mieleen se yksi täydellinen päivä.
 3. Nurmosta löytyy Haali-talo, joka on ihana häiden viettopaikka. Vuokra on vähintään kohtuullinen, hyvin varustettu keittiö ja valkoiset pöytäliinatkin ovat käytettävissä pesetystä vastaan. Haali-talo Ja Elinalle tiedoksi: meillä oli kuljetus Seinäjoen keskustasta siunaustilaisuuteen (matkaa n.20km) ja sieltä Haalille (matkaa n.18km). Kuljetuksen hoiti Seinäjoen tilausajo ja hintaa kertyi 190 euroa.
 4. Me muokkasimme alennuksessa olleesta rumasta muistiosta häihimme sopivan. Ikävä kyllä kamera on nähtävästikin vääristänyt värejä jonkin verran, todellisuudessa värit ovat paljon "syvempiä". Sisälehdille taiteilimme tietokoneen avustuksella ystäväkirja-sivut. Vieraat tuntuivat pitävän ideasta, ja on tuota nyt häiden jälkeen paljon mukavampi lueskella kuin pelkkää nimilistaa. Linkkien takaa löytyypi kuvia askartelumme tuloksesta. Vieraskirjan kansi Vieraskirjan sisälehti
 5. Meidän häissä oli soittamassa trubaduuri Vesa Ollinmäki. Ei ihan perinteinen trubaduuri (mies ja kitara ja that's it). Soittaa musiikkia aivan laidasta laitaan ja kuuntelee hääparin toiveita ja opetteli jopa pyynnöstämme erään kappaleen. Korvaa todellakin vaikka miten monihenkisen bändin -> ja yksi mies on tietenkin halvempi kuin kunnollinen bändi. Sai aivan mahdottomasti kehuja vierailtamme.. Niin ja mukana myös ihana valoshow ja savukone . Vesa Ollinmäki
 6. Se on peiteharsoa, myös hallaharsona taitaapi olla tunnettu. Tuli hyvin paljon huokeammaksi kuin normaali kangas -> 100 neliötä maksaa jotain parikymppiä. Ja tuossa pylväässä on aivan normaalit valot, eikä ylikuumentunut.. Aamupäivästä myöhälle yöhön olivat päällä.
 7. Meillä oli tällainen viritelmä, eikä se kovin vaikea tuntunut olevan asentaa. Kunhan ei vaan oo korkean paikan kammoa ja on tarpeeksi pitkät tikkaat. Pylväs jne. Ja oli pakko laittaa linkkinä, kun en vaan tunnu osaavan tuota kuvien lisäämistä... :/
 8. Tässä hieman meidän häiden somistusta. Nämä kaikki kuvat taitavat olla häitä edeltävältä päivältä, joten keskeneräistä näyttää vielä olevan. Vitsi, tuli muutenkin otettua aivan liian vähän kuvia somistuksesta Itse juhlapäivänä nuo kamalat kattovalot ei ollu ollenkaan päällä, oli vaan paaaljon kynttilöitä ja noita "jouluvaloja". Baari vielä ilman alkoholia. Tuohon tauluun vieraat maalasivat sydämiä.
 9. Meillä piti olla tämä auton takalasissa, mutta loppujen lopuksi emme tarvinneet koko hääautoa , joten tää päätyi sitten juhlapaikan seinälle. Teksti on siis Lauri Tähkän biisistä ja öljyvärein se on maalattu.
 10. Me askarreltiin tällaiset, jokaisessa karkissa Tommy Tabermannin runo.
 11. Nannamari, laittakaa ihmeessä Setalle sähköpostia, sieltä saatte mahdollisten pappien yhteystietoja. Pappi yksityisenä henkilönä saa siunata, kuhan ei oo kirkon tiloissa. Ja ihan kokemuksen syvällä rintaäänellä voin sanoa, et kyl ne papit lähtee kauempaakin siunaamaan jos lähistöltä ei löydy.
 12. Me käytiin maistraatissa pari päivää ennen varsinaista hääpäivää. Ihan kahdestaan käytiin, istuttiin vihkimishuoneessa pöydän ääressä ja vihkijä luki monotonisesti paperista kaavan ja sit kirjoitettiin nimet alle. Tapahtuma oli hyvin karu, että onneksi meillä oli parisuhteen siunaus hääpäivänämme. Niin joo, ja kaikesta karuudesta huolimatta virtas onnen kyyneleet allekirjoitusten jälkeen .
 13. Meillä oli yhden miehen bändi, Vesa Ollinmäki. Voin suositella aivan täydestä sydämestä. Kaikki tykkäs niin maan pirusti, ihanaa musiikkia ja ja ja ihanaihana valoshow. 500 euroa maksoi mies, oli kyllä sen arvoinen. www.netikka.net/vesku
 14. Meil on polttarit tulossa ihan näinä aikoina.. Ainakin juorupuheiden mukaan.. Meille tulee yhteispolttarit, muuten ei oikein aikataulut natsaa millään yhteen. Niin siinä luulossa mä ainaki elän . Tai sit ne on vaan pimittäny ihan kunnolla, hee. Toinen mun kaasoista joidenkin apureiden kera on polttareita järjestäny. Ensin odotin niitä hieman kauhunsekaisin tuntein, mutta kaaso on saanu mut rauhotettua ja nyt odotan niitä lähes innolla.. HMm. Vaikka jotaki ei-niin-ihanaa oliski luvassa vähäsen, nii on se ainaki helpompaa ku ollaa molemmat siinä Naisen kanssa.
 15. Me ostettiin kutsuihin helmiäisvalkoista kuultopaperia Sinellistä ja hinta oli jotakin 25e/50 arkkia. Nyt kun oli ohjelmalehtisten vuoro niin bongasin Tiimarista samanväristä kuultopaperia ja kymmenen arkkia maksoi vajaa neljä euroa. Mutta. Se mitä Tiimarissa kutsuttiin kuultopaperiksi, onkin sellaista paksua, kartonkimaista paperia, joka hohtaa. Ei ollut ihan oikeaa kuultopaperia, jota esim. Sinellistä saa, joka kuultaa läpikin.