Riesa

Rouva
  • Viestit

    36
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Riesa kaikki viestit

  1. Me ihan vaan maalattiin spray-maalilla galej-tuikkukipot häihin, ja tuli upeat. Kovin kestävä tämä ratkaisu ei ole -> Me tyhmät säilytimme kippoja häiden jälkeen varastossa ja kun toimme ne sisälle lämpimään niin totta kai spray-maali halkeili ja rapisi hieman pois... Eli mitään suurta lämmönvaihtelua eivät kestä.
  2. Häitä varten hankin Armanin Diamond intensen <3 <3 <3 ja nyt olen täysin hullaantunut tuoksuun. Suosittelen kyllä uuden tuoksun hankkimista hääpäiväksi.. Häiden jälkeen kun tuoksua käyttää, tulee aina mieleen se yksi täydellinen päivä.
  3. Nurmosta löytyy Haali-talo, joka on ihana häiden viettopaikka. Vuokra on vähintään kohtuullinen, hyvin varustettu keittiö ja valkoiset pöytäliinatkin ovat käytettävissä pesetystä vastaan. Haali-talo Ja Elinalle tiedoksi: meillä oli kuljetus Seinäjoen keskustasta siunaustilaisuuteen (matkaa n.20km) ja sieltä Haalille (matkaa n.18km). Kuljetuksen hoiti Seinäjoen tilausajo ja hintaa kertyi 190 euroa.
  4. Me muokkasimme alennuksessa olleesta rumasta muistiosta häihimme sopivan. Ikävä kyllä kamera on nähtävästikin vääristänyt värejä jonkin verran, todellisuudessa värit ovat paljon "syvempiä". Sisälehdille taiteilimme tietokoneen avustuksella ystäväkirja-sivut. Vieraat tuntuivat pitävän ideasta, ja on tuota nyt häiden jälkeen paljon mukavampi lueskella kuin pelkkää nimilistaa. Linkkien takaa löytyypi kuvia askartelumme tuloksesta. Vieraskirjan kansi Vieraskirjan sisälehti
  5. Meidän häissä oli soittamassa trubaduuri Vesa Ollinmäki. Ei ihan perinteinen trubaduuri (mies ja kitara ja that's it). Soittaa musiikkia aivan laidasta laitaan ja kuuntelee hääparin toiveita ja opetteli jopa pyynnöstämme erään kappaleen. Korvaa todellakin vaikka miten monihenkisen bändin -> ja yksi mies on tietenkin halvempi kuin kunnollinen bändi. Sai aivan mahdottomasti kehuja vierailtamme.. Niin ja mukana myös ihana valoshow ja savukone . Vesa Ollinmäki
  6. Se on peiteharsoa, myös hallaharsona taitaapi olla tunnettu. Tuli hyvin paljon huokeammaksi kuin normaali kangas -> 100 neliötä maksaa jotain parikymppiä. Ja tuossa pylväässä on aivan normaalit valot, eikä ylikuumentunut.. Aamupäivästä myöhälle yöhön olivat päällä.
  7. Meillä oli tällainen viritelmä, eikä se kovin vaikea tuntunut olevan asentaa. Kunhan ei vaan oo korkean paikan kammoa ja on tarpeeksi pitkät tikkaat. Pylväs jne. Ja oli pakko laittaa linkkinä, kun en vaan tunnu osaavan tuota kuvien lisäämistä... :/
  8. Tässä hieman meidän häiden somistusta. Nämä kaikki kuvat taitavat olla häitä edeltävältä päivältä, joten keskeneräistä näyttää vielä olevan. Vitsi, tuli muutenkin otettua aivan liian vähän kuvia somistuksesta Itse juhlapäivänä nuo kamalat kattovalot ei ollu ollenkaan päällä, oli vaan paaaljon kynttilöitä ja noita "jouluvaloja". Baari vielä ilman alkoholia. Tuohon tauluun vieraat maalasivat sydämiä.
  9. Meillä piti olla tämä auton takalasissa, mutta loppujen lopuksi emme tarvinneet koko hääautoa , joten tää päätyi sitten juhlapaikan seinälle. Teksti on siis Lauri Tähkän biisistä ja öljyvärein se on maalattu.
  10. Me askarreltiin tällaiset, jokaisessa karkissa Tommy Tabermannin runo.
  11. Nannamari, laittakaa ihmeessä Setalle sähköpostia, sieltä saatte mahdollisten pappien yhteystietoja. Pappi yksityisenä henkilönä saa siunata, kuhan ei oo kirkon tiloissa. Ja ihan kokemuksen syvällä rintaäänellä voin sanoa, et kyl ne papit lähtee kauempaakin siunaamaan jos lähistöltä ei löydy.
  12. Me käytiin maistraatissa pari päivää ennen varsinaista hääpäivää. Ihan kahdestaan käytiin, istuttiin vihkimishuoneessa pöydän ääressä ja vihkijä luki monotonisesti paperista kaavan ja sit kirjoitettiin nimet alle. Tapahtuma oli hyvin karu, että onneksi meillä oli parisuhteen siunaus hääpäivänämme. Niin joo, ja kaikesta karuudesta huolimatta virtas onnen kyyneleet allekirjoitusten jälkeen .
  13. Meillä oli yhden miehen bändi, Vesa Ollinmäki. Voin suositella aivan täydestä sydämestä. Kaikki tykkäs niin maan pirusti, ihanaa musiikkia ja ja ja ihanaihana valoshow. 500 euroa maksoi mies, oli kyllä sen arvoinen. www.netikka.net/vesku
  14. Meil on polttarit tulossa ihan näinä aikoina.. Ainakin juorupuheiden mukaan.. Meille tulee yhteispolttarit, muuten ei oikein aikataulut natsaa millään yhteen. Niin siinä luulossa mä ainaki elän . Tai sit ne on vaan pimittäny ihan kunnolla, hee. Toinen mun kaasoista joidenkin apureiden kera on polttareita järjestäny. Ensin odotin niitä hieman kauhunsekaisin tuntein, mutta kaaso on saanu mut rauhotettua ja nyt odotan niitä lähes innolla.. HMm. Vaikka jotaki ei-niin-ihanaa oliski luvassa vähäsen, nii on se ainaki helpompaa ku ollaa molemmat siinä Naisen kanssa.
  15. Me ostettiin kutsuihin helmiäisvalkoista kuultopaperia Sinellistä ja hinta oli jotakin 25e/50 arkkia. Nyt kun oli ohjelmalehtisten vuoro niin bongasin Tiimarista samanväristä kuultopaperia ja kymmenen arkkia maksoi vajaa neljä euroa. Mutta. Se mitä Tiimarissa kutsuttiin kuultopaperiksi, onkin sellaista paksua, kartonkimaista paperia, joka hohtaa. Ei ollut ihan oikeaa kuultopaperia, jota esim. Sinellistä saa, joka kuultaa läpikin.
  16. Voi eeii!! ^Huomenna tähän aikaan te ootte vaimoja!! Aivan äärettömän paljon onnea huomisen johdosta! Kaikki menee varmasti hyvin. Ihanaa rakkauden täyteistä huomista! Tuut sitte kertomaan rouviintuneena kuulumiset Mulla on nyt paniikki vähän laskenut. Kutsut on vihdoin menneet postiin ja päässeet perille, ainakin osa... Mun pikkusisarukset on tulleet meille askartelemaan hääjuttuja jne. Ainoa mistä tällä hetkellä stressaan on mun äitin nykyinen mies ( ) jota en voi sietää. Lähetettiin kutsu vain äitin nimellä ja sit äiti ilmotti, että hän ei tule jos ei tämä luuserinaistenhakkaajakaan pääse ja voi PEEE.. Pakko oli sit sanoa, että oho joo, eikö sen nimeä ollu siinä, totta kai sekin kutsutaan. Pah.
  17. ^ Meidän häät on vasta kesän ja syksyn liitoskohdassa , 29. elokuuta. Mut eipä vaan siihenkään näytä enää kauaa olevan... hui. Kesä menee ihan järkyttävää vauhtia! Joo! On ihan ihmeellinen ajatus, että ne vieraat on siellä Meidän takia. Sitä jotenkin miettii koko ajan, että sitä pitäisi sitte tavallaan "miellyttää ja viihdyttää vieraita juhlassa ja ei itsestä niin väliä kunhan vieraat viihtyy..." Mutta sit herääkin juuri siihen, että sehän onkin MEIDÄN päivä ja sen kuuluukin olla niin, että ME ollaan onnellisimpia maailmassa sinä päivänä, ei niinkään toisin päin. Ja juurikin et ne kaikki tulee sinne Meidän vuoksi.. Hassua. Kauheen sekavaa selontekoa taas, pointin piti olla kuitenkin sama kuin sulla Tuutikki. Onneks saadaan kutsut postitettua tulevalla viikolla. Ne on jo hitusen myöhässä aikataulusta, mutta minkäs teet kun ei nuo pappisihmiset osaa päättää asioista ajoissa. Niin joo, ja nyt piti vielä viime hetkellä alkaa kysellä tarjouspyyntöjä tilausajoista kun se meidän st-paikka on sen verran syrjässä, että olisi paljon paljon helpompaa kun olisi yhteiskyyti. Toki tehtiin jo kartat ja ajo-ohjeet, mutta ko suuri osa tulee kauempaa ja majoittuu hotellissa ja sinne pitäis päästä ensin ja sitten st-paikkaan ja sitten juhlapaikkaan ja sieltä joskus vielä jotenkin hotelliin takaisin.
  18. Voi ei! Mä oon varmaan aivan rauniona tuohon mennessä. Mut kyllä kaikki järjestyy Rainbow . Asioilla on taipumus tehdä niin. Oooo, me ollaan syksyllä kaikki vaimoja! Voi hemmetti jos sillon meidän päivänä on myrsky. Onpa nautittava siunaustilaisuus.. Hmm.
  19. Me ollaan teoriassa samassa paikassa puolisoni kanssa töissä. Koko talossa on vähemmistö ihan hyvin edustettuna, ja muutenkin hyvin suvaitsevainen ilmapiiri, että kyllä tietävät työkaverit häistä
  20. APUA. Ollaan tässä viimeinen kuukausi tehty remonttia meidän uudessa ihanassa kodissamme ja hääjutut on jääneet hieman vähemmälle... Eilen sitten syöksähti tajuntaan, että häihin on kaksi kuukautta. Apua. Me ei päästy pitämään siunaustilaisuuttamme sinne minne oltaisiin haluttu. Kutsut pitäis jo kovaa vauhtia lähettää ja nyt ei sitten tiedetä, että mihin vieraita ollaan kutsumassa. Paska!!! Paniikki iskee. Meillä oli sellainen varasuunnitelma, mutta se paikka olikin ihan hirveä... Äääää!! Meidän juhlapaikka ei oo mitenkään tarpeeksi "arvokas", että siellä voisi siunaustilaisuutta pitää. Olispa helppoa olla hetero. Siitä vaan miettimään, että mihinköhän kauniiseen kirkkoon tms. tahtois. MUOKS: Siunauspaikka on nyt löytynyt. Se on ulkona... Mutta se on niin uskomattoman kaunis. Kaikki pitää peukut pystyssä, ettei meidän siunauksen aikana sitten sada tai myrskyä...
  21. Muistaakseni se meni niin, että kirkko käsittelee parisuhteiden siunaus -asiaa syksyllä ja antaa päätöksen ensi keväänä. Joten hyvin todennäköistä silloin olisi, että kirkot ja kappelitkin olisivat kesällä 2010 käytettävissä parisuhteiden siunaamiseen...
  22. Tänään varmistui nyt viimein tuo niin sanottu "pitopalvelu"-asiakin. Saadaan ammattitaitoiset tyypit käyttöömme melkei ilmaiseksi! jipiijipii! Nyt on vihdoin kaikki suurimmat jutut valmiina. Eiku. Ei ookaan. Siunaustilaisuuden paikka on edelleen auki. Mutta se ei johdu meistä vaan muista tahoista... Kesäkuun puolessa välissä saadaan vasta tietää, että päästäänkö sinne minne halutaan.. Jos ei päästä ni sit onkin paniikki etsiä joku paikka jostain. Eikä kutsuja tietenkään voi tehdä loppuun saakka ennen kuin tietää, että missä siunataan.
  23. Rainbow. Voooii! Onpa ihanaa! Määki raotan pukupussia vähän väliä ja ihastelen.. (Sanon sille jopa hyvää yötä... ) Tahtoisin vaan koko ajan pukee sitä päälle. Ainii, ja mekko on Morsiusgallerian Special day Peru, googlettamalla löytynee jos tahtoo tirkistellä Mulla vaan ivory-värityksellä, taitaa noissa kuvissa olla shampanja tms. Mul on siinä mielessä hyvä tilanne, että se on ihan pikkiriikkisen iso mulle se mekko, että taitaa mun päälle mahtua vaikken laihtuiskaan. Mut enemmälti on sitä lihomista vaan täälläki havaittavissa. Kovat oli laihtumissuunnitelmat viime syksynä, mut ko ei nii ei. Hieman toi itsekuri lienee kadoksissa.. Mut kun sitä joka tapauksessa pitää inan verran kaventaa, nii kivaha se olis kavennuttaa vähä enemmän. Mut tuskin vaan. Käytiin muuten tänää tilaamassa viimein meidän kihlasormuksetkin. Yli vuosi sitten mentiin kihloihin ja tähän asti on sormessa ollu vaan sellanen "varasormus". Hee..
  24. Ooo! Kävin koittamassa sitä pukua ja mukaanhan se sitten lähti.. Se on aivan täydellinen Voi ettäh. Ja tänään varattiin jopa kampaus- ja meikkausajatkin ja ostettiin kaitaliinakankaat ja ja ja, jee. Aivan uskomaton ajatus, että meidän makuuhuoneessa komeilee nyt morsiuspuku. Hassua.
  25. Meille tulee hyvin todennäköisesti Löwenmarkin Vaimo-sormukset kummallekin. Ne on niin niin nätit ja meidän näköiset..