Jump to content
Naimisiin.info

totto

Aktiivijäsen
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän totto kaikki viestit

  1. Me varattiin nyt alkukesästä ja saatiin muistaakseni toiseksi viimeinen vapaa lauantai touko-syyskuulta 2009, joten hyvissä ajoin pitäisi olla liikenteessä.
  2. Kiitos mares Berghyddan-kuulumisista! Helpottavaa kuulla, että ruoka oli herkullista, mutta eikö siis pääruokaa ja hääkakkua saanut santsata??? Se on tuolla huonoa ettei pitopalvelua voi itse valita, ja 47-50 euron hlöhintaan kyllä pitäisi jo saada syödä yllin kyllin...Kerrotko vielä mares ruokapöydästä; oliko buffetpöydässä kunnolliset tarjoiluastiat, niissä vähissä kuvissa mitä netistä löytyy, astiat näyttävät lähinnä kouluruokatason kulhoilta. Ymmärrettävää tietty ettei vieras ole varmaan tälläistä katsonut ollenkaan Oliko häissä bändiä, ohjelmaa tms. lavalla, oliko hyvä akustiikka? Käytettiinkö pianoa ollenkaan joka tilasta löytyy?
  3. Onko täällä sitten ketään, jolla on Berghyddaniin ensi vuodeksi varaus? Oletteko päässeet sopimaan mistään vai missä vaiheessa teille on luvattu järjestää aikaa menusuunnittelua ym. varten? Onko omistaja kellekään muulle epäystävällinen/palveluhaluton kuin meille..? Hirvittää miten kaikki sujuu kun omistajan kanssa miltei mahdotonta kommunikoida, mutta paikka vaan on juuri se mikä halutaan (karseita tuoleja lukuunottamatta...). Olisi edelleen luksusta kuulla tuoreita kommentteja!!
  4. Eikö ole tältä kesältä yhtään tuoretta Berghyddanissa juhlinutta rouvaa/vierasta??
  5. Mun mielestä alkoholi kuuluu kohtuullisesti nautittuna juhlaan. Olin kerran häissä, joissa alkumaljakin oli kaupan halvinta alkoholitonta siideriä ja kyllä se tunnelmaa latisti. Kaikki katseli epäuskoisina ympärilleen kun luulivat vahingossa ottaneensa holittoman version Meille tulee alkumaljat, ruuan kanssa viini/olut/siideri ja kahvin kanssa konjakki/likööri. Booliakin varmasti on, mutta se laitetaan esille vasta myöhään, että näitä alkoholin lieveilmiöitä voisi joidenkin vieraiden osalta ehkäistä Ymmärrän kyllä jos kaikki eivät pysty/halua "viinoja" maksamaan, mutta mielestäni ainakin alkumalja pitää tarjota ja ruuan kanssa olla vaikka mahdollisuus ostaa viiniä halutessaan. Ja ainakin kavereille olisi kiva mainita kutsussa jos tarjoilua ei ole, niin jokainen voisi ottaa omat "halkopinopullot" jos tahtoo, eri asia jos hääpari ei halua vieraiden juovan.
  6. Aika romanttista siis Otin sen kuitenkin ylös, vaikka hääkarkin kaveriksi päätyy jos ei muuta
  7. Kaunis runo, mistä lainattu vai peräti itse keksitty?
  8. Kiitos vastauksesta dirna! Yritin joskus kysellä paikan omistajalta vuokrista ja käytännöistä, mutta kovin oli vaikeaa se yhteydenpito ainakin silloin. Käsitin silloin kuitenkin, että vuokra olisi ollut jotain tuon 1200 e luokkaa jos pitopalvelu ei tule heidän kauttaan, ja muutoin jotain 700-800 e jos heidän pitopalvelu. Tästä kuitenkin aikaa jo melkein pari vuotta, joten asiat ja hinnat ovat varmasti voineet muuttua. Tilavuokra on joka tapauksessa aika suolainen , mutta kyllä se paikkakin on ihana. En oikein pysty edes harkitsemaan mitään toista paikkaa. Kiva kuulla, että ruuankin pitäisi olla hyvää, toivottavasti niitä on mahdollisuus maistaa. Miten teillä on sujunut nyt paikan pitäjän kanssa yhteydenpito, vastaileeko mielellään ja on yhteistyöhaluinen? Meille olisi myös tulossa siviilivihkiminen ja rennot, ei niin perinteiset häät (kakun polkemiset, "hassut" hääleikit, morsiamen ryöstöt ym. jätetään väliin). Itse en vaan keksi järkevää tapaa hääparin ja vieraiden siirtymiselle varsinaisen vihkimisen jälkeen, mutta onhan tässä onneksi vielä aikaa keksiä jotain luontevaa
  9. Kirjoittelinkin jo toiseenkin ketjuun tästä eli itse vieraan näkökulmasta pisti silmiin se, että tarjoilijoilla oli päällä t-paidat, joissa luki isolla "Peten Pitoässät" ja heidän logonsa iso kokin naama. Tuli tosi halpa vaikutelma, sellainen lähoöpubin tarjoilija. Ruoka oli ihan ok, mun mielestä tavallista perusruokaa, vastasi suunnilleen lounastasoa. Yksi ruoka oli osittain jäässä ja hääkakku oli pettymys, muuten ihan hyvää perussettiä.
  10. Paljonko mahtaa olla Berghyddanin tilavuokra tällä hetkellä? Moneen asti saa juhlia? Onko tilavuokra halvempi jos ottaa ruuat heidän kauttaan? Kokemuksia ruuasta? Suurin pelkoni olisi, että ruoka olisi surkeaa... dirna, onko teillä siviili- vai kirkollinen vihkiminen? Miten olette ajatelleet hoitaa onnittelut? Itsekin mietittiin vihkimistä pihalla, mutta sää arveluttaa ja miten sitten onnittelujen laita, marssiiko hääpari vaan ekana sisään ja rupeaa sitten kättelemään :-? Ensi vuosi lienee jo aika lailla varattu, onko kellään tietoa varaustilanteestaa?
×
×
  • Create New...