cinnamon

Rouva
 • Content count

  29
 • Joined

 • Last visited

About cinnamon

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Kihlassani kaiverruksena on Seize the day+pvm ja vihkiin kaiverrettiin miehen toiveesta Forever+pvm. Kihlan kaiverrus tulee osaksi yhdestä kappaleesta, joka on meille tärkeä. En halunnut kumpaankaan sormukseen nimiä, joten näihin päädyttiin. Miehen sormuksessa on vain tuo Forever+vihkipäivä.
 2. Meillä kutsuttuja oli 61 henkilöä. Kaksi ilmoitti ettei tule ennen ilmottautumisajan päättymistä. Yksi kutsuista ilmoitti edellisenä iltana ettei pääsekään paikalle. Ärsyttävintä oli kuitenkin se, että 4 henkilöä eivät vaan ilmestyneetkään paikalle. Mitään ei viitsitty ilmoittaa asiasta. Meillä vieraslista oli jo valmiiksi karsittu minimiin ja olisi näiden ihmisten paikalle saatu kyllä muitakin..
 3. Meille sattuneita vastoinkäymisiä: - Kaasoni äiti nypläsi minulle pitsin, joka oli tarkoitus tulla morsiuskimppuuni. Muistutin kukkakauppaa, ettei pitsiä saa kastella, koska se menee vedestä pilalle. Hakiessani kukkia pitsiä oli kuitenkin kasteltu. Kaiken lisäksi se oli myös katkaistu ja osa siitä oli käytetty sulhasen vieheeseen. (Nyplättyä pitsiä ei saa katkaista, koska se purkautuu). Asia on nyt kukkakaupan kanssa selvityksessä korvauksen merkeissä... - Juhlapaikan isännät eivät ollutkaan avanneet ovia pitopalvelulle sovittuna aikana, vaan he joutuivat hetken aikaa odottelemaan ovien avausta. - Bestmanit/kaasot unohtivat kirjoittaa hääautoomme tekstin takaikkunaan - Bestmanit unohtivat sulhasen polttarikansion kotiin - Kun polttarikansiosta tuli puhetta, tajusin kysyä oliko viimeisenä lähteneillä avaimia mukana. Kunnes tajuttiin, että kaikki avaimet ovat kotimme sisäpuolella Isäpuoleni hoiti ruokailun ohessa soittoa lukkosepälle ja lähti käymään kotonamme. Onneksi hän tapasi naapurimme ennen lukkosepän tuloa ja naapuri tajusi kertoa, että heiltä löytyy yleisavain myös meille. (Kumma juttu ettei tätä ole koskaan viitsitty meille kertoa (omistusasunto)...) 300 euron keikka vaihtui 20 euron laskuksi HUH! Tässä nyt ainakin heti mitä tuli mieleen.. Vaikka pikkuisia kömmähdyksiä sattui, niin ne eivät hääpäivää pilanneet ollenkaan. Loppu hyvin
 4. Olen erittäin tyytyväinen
 5. Meidän koira ja vanhempien kaksi koiraa luultavasti ovat vanhemmilla hääpäivän ajan ja pyydetään Dogsitteri pariksi tunniksi ulkoiluttamaan/ruokkimaan tai jos vanhemmat jää hotelliin niin sitten on yön hoitamassa koiria. Meidän vanhin koira on niin pelokas ettei enää yhden hoitolakerran jälkeen sitä enää haluta laittaa.. :s
 6. Meillä juhlapaikan vuokra on 650 EUR to klo 18-su klo 18.
 7. Tilailin jokin aika sitten muutaman tuotteen kyseisestä kaupasta. Tuotteet olivat mitä pitikin ja tulivat lisäksi nopeasti perillekin!
 8. Vihki teetettynä kultasepällä 1292 EUR.
 9. Tässä todella huono kuva meidän valmistuneista kutsuista
 10. Laskelin itse juuri vähän näitä hintoja ja tulin siihen tulokseen, että melkein saman hintaisia ovat esim. oluiden ja siiderin osalta. Tosin valikoima ei ole läheskään niin laaja. Lisäksi saatiin risteily halvalla eli auto vaan Helsinkiin parkkiin ja laivasta sitten vain juomat kyytiin! Ensin piti kanssa Tallinnasta omalla autolla hakea.
 11. Otan myös miehen nimen. Omassani ei ole mitään ihmeellistä, vaikka kokonaisuudesta pidänkin. Lisäksi miehen nimisiä ei Suomessa ole kuin alle 40 kpl, joten kivempi näin.
 12. Meillä on häät tulossa 31.3.2012
 13. Kihlassa 6 kpl pientä timanttia yhteensä 0,10 ct ja vihkiin tulee yksi timantti 0,47 ct
 14. Sormus lähti tilaukseen eilen ja on valmiina luultavasti tammikuun aikana. Häät ovat maaliskuun lopussa. Onneksi ei hirveän kauan tarvitse sitä säilössä pitää