Black&White

Morsian
 • Content count

  28
 • Joined

 • Last visited

About Black&White

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Mulla taas ei tulis mieleenkään olla kutsumatta, joten taitaa tosiaan olla aika tapauskohtaista.
 2. Jonkin aikaa sitten kyselin sulhaselta, että mitä se haluaisi että meidän sormuksiin kaiverretaan. Sanoin, että itse haluaisin vaikkapa jonkun kohdan jostain tärkeästä biisistä. Mies sitten Metallica-fanina totesi, että vois kaivertaa niihin "Sad but true". Taidetaan päätyä johonkin muuhun vaihtoehtoon kuitenkin...
 3. En ole vielä juhlinut paikassa, mutta olen toki käynyt tutustumassa tilaan kun meillä on se varattuna. Paikan aulatiloista on kyllä ikkunat ulos, mutta juhlasali on osittain maanalla ja siellä ei ikkunoita ole. Tila on kuitenkin iso, ja mielestäni se ei ole mitenkään ahdistavan oloinen. Valaistus on kyllä upea. =)
 4. 2 isoa maljakkoa, joihin tulevat kukat vihkitilaisuuteen hääparin molemmille puolille.
 5. Olipas huonosti hoidettu homma hääparin puolelta, ja käsittämätöntä käytöstä vierailta! Minä itse morsiamena olen koittanut löytää juuri tuollaista rock-bändiä meidän häihimme, kun meillä suurin osa vieraista eli noin 70 on siinä kolmenkympin alapuolella, ja viiskymppisiä on vain kymmenkunta. Haluttaisiin siis ihan rockmeininkiä ja mitään häävalsseja ei ole tulossa. Lähes jokainen bändi kyllä osaa juuri noita valsseja ja humppia vetää, mutta juurikaan ei ole löytynyt bändejä joilta biisilistojen perusteella taipuisi kolme settiä pelkkää biletettävää rockia. Mä meinaan pelkään kyllä sitä, että jos ei ole tarpeeksi rock-meininki, niin meidän vieraat ei viihdy. Ei sitten oo sekään mukavaa jos niitä humppia soitellaan, kun ei nuoret niitä halua tanssia. Mutta tuossa ketjun aloittajan tapauksessa on kyllä mennyt pahasti pieleen bändivalinta vieraita ajatellen.
 6. Puvun pääväri tulee olemaan musta, mutta tulee siihen valkoistakin.
 7. Hyvinkään maistraatista saa nyt varattua ilta- ja viikonloppuvihkiaikoja ensi keväälle. Itse teimme varauksen heti tänään, ja meidät vihkii Leena Meri.
 8. Mä olen laittanut Helin matkoille heidän nettisivujensa kautta tarjouslomakkeella tarjouspyynnön 17.8.2009, vieläkään ei ole tullut minkäänlaista tarjousta. Ei sinänsä että me sitä enää haluttaisikaan, varattiin matka jo toisen toimiston kautta. Meidän matka tulee nyt sitten Ebookersin Luxus-matkapalvelun kautta, siellä ehdottomasti paras palvelu. Mr. Travelin kanssakin hiottiin meidän reissua jonkin verran, kunnes saimme ilmoituksen että jos emme ota matkaa heidän kauttaan, siitä veloitetaan 65 euroa mikäli matkaa vielä järjestellään meidän toiveiden mukaisesti. No ei tarvinnut heidän enää sitten järjestellä, mä en todellakaan sitoudu maksamaan pelkän tarjouksen pyynnistä, sillä jos hinta olisikin ollut heillä esim paljon kalliimpi kuin muilla, niin olis tullut tuo 65 euron maksu sitten extrana.
 9. Me ollaan lähdössä häämatkalle Seychelleille heti häiden jälkeen toukokuun lopussa 2010. Aiotaan viettää öitä sekä Mahella, Praslinilla että La Diguellakin. Tarjouksia on nyt pyydelty eri matkatoimistoilta, mutta vasta yhdeltä ollaan saatu hintoja. Ei millään malttaisi odotella reissua... tosin pitäähän eka juhlia ne häät tietenkin.
 10. Me oltiin nyt kesälomalla muuten vaan Islannissa 10 päivän reissulla, ja oli kyllä ihana loma! Säät eivät ehkä olleet kovin suosiolliset kun yli puolina päivistä satoi, mutta ei se menoa haitannut. Islannissa kannattaa ehdottomasti poistua Reykjavikista, me vuokrattiin auto viikoksi ja ajettiin saari ympäri. Kaikki upea ja mielenkiintoinen oli kyllä siellä muualla Islannissa. Mahtavia vesiputouksia, mielettömiä jäätiköitä, sanoinkuvaamattoman kauniita jäätikkölaguuneita, upeita vuoria, lampaita, lunneja, islanninhevosia... Hintataso oli nyt jopa vähän edullisempi kuin Suomessa taloustaantuman ansiosta, ja vaatteita tuli ostettua hyvinkin edullisesti käynnissä olevien alennusmyyntien ja tax freen takia.
 11. Mun tuleva mieheni haluaa kyllä osallistua kaikkiin päätöksiin, mikä on mun mielestä tosi mukavaa. Eilen se halusi jopa katsoa läpi koko postin postimerkkivalikoiman, kun näytin sille yhden meidän kutsuihin sopivan postimerkin. No, olihan se mun valitsema miehenkin mielestä paras vaihtoehto. Mutta ihanaa silti, että sitä jaksaa kiinnostaa noinkin pienet asiat.
 12. Meilläkin on varattuna hääyö Glosta. Palvelu on pelannut aivan loistavasti, vaikka hääyöhön on vielä lähes vuosi aikaa ja ensi vuoden hinnastoakaan ei ole. Musta toi mahdollisuus kylpylään seuraavana aamuna kuulosta todella ihanalta, ja tykkäsin kovasti myös hotellin sivuilla olevista huoneiden kuvista.
 13. Ainakin ympäri Uutta-Seelantia löytyy elokuvien kuvauspaikkoja, joihin voi mennä käymään. Mata matan kylän alueella sijaitsee Hobitti-kylä (tosin paikalla ei kai enää ole juurikaan muuta kuin aukkoja rinteissä hobittien asuntojen kohdilla, tuttuja maisemia silti). Ja ainakin myös Queenstownista järjestetään retkiä kuvauspaikoille. Omalla reissullani Uuteen-Seelantiin kävimme mm. hyppäämässä uimaan 11 metrisestä vesiputouksesta, paikalla oli kuvattu kohtaus jossa Klonkku pyydystää kalaa joesta. Lisäksi Mt Doom on helppo bongata pohjoissaarella.
 14. Meillä kuvaajan kanssa tehdyssä sopimuksessakin lukee, että kuvaajalle tarjotaan ruoka. Tottakai oltaisiin ilman muuta muutenkin näin tehty. Ja paikka laitetaan pöytään kuten vieraillekin, niin voi siinä sitten ehtiessään syödä ja muutenkin hengähtää. Päivähän on tosiaan pitkä, kun kuvaaja on töissä 10 tuntia.
 15. Meilläkin on nyt sitten Agroksenmäki varattuna, ja paikka tuntuu kyllä just sopivalta. Vihkiminen tullaan suorittamaan siinä aulatilassa. Keitä teillä on ollut valokuvaamassa tuolla Agroksenmäellä? Luin, että siellä on hieman haastavammat kuvausolosuhteet valaistuksen takia, joten haluaisin sinne kuvaajan joka varmasti onnistuu kuvien kanssa.