teaz

Rouva
 • Content count

  58
 • Joined

 • Last visited

About teaz

 • Rank
  Juniori
 • Birthday 05/05/80

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Turun seutu
 1. Tämä kiinnostaisi myös minua. Tarkoitus olisi lisätä timantti jokaisesta vuodesta ja lapsesta kihlaani.
 2. Olen järjestämässä kaverille polttareita kaaso1:n seurana ja omasta mielestä tämä sopii ainakin meille hyvin * Morsian on käsityöihmisiä eli joko pistämme hänet maalaamaan taulun tai dreijaamaan tms ja lopputulos huutokaupataan häissä (tätä ei kerrota työtä tehtäessä)
 3. Meillä oli häät Järvelän vapaa-ajankeskuksessa ja meille se sopi todella loistavasti. Paikka oli edullinen, kauniilla paikalla eikä siellä minusta mitenkään rähjäistä ollut. Eihän se missään tapauksessa VPK-talo ole, mutta todella sopiva pienille häille (meillä alle 30 vierasta). Keittiössä ei meillä vieraat vierailleet, sehän se "nuutunein" osa on. hääpäiväkertomuksesta näkee joitain kuvia.
 4. Näillä uusilla biometrisillä passeilla ei ole "kuin" viikon toimitusaika. Jos kiire, sen saan kolmessa päivässä (jopa viiden vuoden passin), maksaa vain sitten 60 euroa (normaalihinta 46 euroa). Minun passini voimassaoloaika lakkasi maaliskuussa ja en uutta passia tyttönimelle viitsinyt parin kuukauden vuoksi hankkia. Huomenna soitan keskusvirastoon joko pappi on saatu kiinni ja asiat eteenpäin. Uusissa passeissa kun ei enää täytetä mitään lappujakaan vaan kaikki tiedot haetaan koneelta, en voi tehdä sitä ns. jonottamaan kuten tein tänään ajokortille.
 5. Nyt ottaa pannuun. Tilasin virkatodistuksen heti häiden jälkeen maanantaina, ajattelin että tulee parissa päivässä. Tänään soittelivat sieltä ja kysyivät tietoja kuka vihki jne. Pappi ei ollut toimittanut vihkitietoja rekisterille. Tämä tarkoittaa sitä, että väestörekisterikään ei ole päivittynyt, en voi tilata vielä uutta passia. Kortteja en saa päivitettyä kun ei ole virkatodistusta jne. Toivon tosissaan, että passeilla pätee se viikon toimitusaika tai sitten pitää ottaa pikatoimitus ja parin kympin ylimääräinen kustannus.
 6. Minä tilasin kukkani Kaarinasta, Kukkakauppa Katariinasta ns. punttikauppana. Eli sieltä olisi ymmärtääkseni saanut tilata mitä tahansa kukkia eikä kauppias ottanut juurikaan mitään välistä (ruusuista maksoin 1,5 e/kpl, neilikoista 1e/kpl). Punttikaupassa on sitten se, että on otettava koko puntti (joka neilikoilla ja ruusuilla oli 20 kpl/kukka) ja kukat ovat täysin käsittelemättömiä ja esim. ruusuissa oli piikit tallella. MUTTA kukkatilaus piti tehdä 2,5 viikkoa ennen vaikka kyseessä ei mikään erikoinen kukka edes olisi ollut. Ne kun pitää ilmeisesti "varata" hollannin kukkamarkkinoilla tms.
 7. Meille ystävä laulaa Rakkaus on lahja Jumalan (Pekka Simojoki).
 8. Näin minäkin luulin, kunnes yksi kaverimme erosi, ilmoittautui ensin yksin ja nyt tuo sitten uuden tyttöystävänsä, jonka kanssa on seurustellut häiden aikaan alle kuukauden... Vieraita tulossa siis 25 tuttua ja 1 tuntematon
 9. Kokkosta meidänkin kanttorimme ehdotti, kun sanoin ettemme halua perinteisiä häämarsseja. Nyt sitten kuunnellaan perjantaina miltä tuo kuulostaa kirkossa soitettuna, en ehdi käymään kirjastossa hakemassa ko. levyä ennen sitä.
 10. Meille tulee myös karaoke. Levyjä löytyy kotoa mukava pino, joten siitä vaan tietokone kiinni vahvistimeen ja menoksi. Jännittää pitääkö morsiammen (eli minun) olla ensimmäinen laulaja vai löytyykö halukkaita helposti.
 11. Talvimorsiammen kanssa samoilla linjoilla eli viiniä, olutta ja siideriä on tarjolla juhlien alusta lähtien ja booli tulee kahvin jälkeen.
 12. Kävin tänään hakemassa huviluvan (tai mikä se nyt sitten viralliselta nimeltään onkaan) ja samalla kysyin passin hakemisesta. Sanoivat, että virkatodistuksillakaan ei ole mitään merkitystä passin hakemisen yhteydessä, sen pitää näkyä koneella, jotta uusi passi voidaan alkaa painamaan. Hakemuksen voi kyllä jättää sisään, mutta mitään ei tapahdu ilman väestörekisterin pävittymistä. K.a.i.s.an ongelma on mielenkiintoinen: miten isnulla voi olla mitään virallista todistusta nimen vaihtumisesta henkilökortin muodossa, jos juuri sellaisia haet? Ja näkeväthän he koneeltaan sinun uudet tietosi, jos ajokorttia näytät...
 13. Minusta tulee Rouva Nyman. Se on kaksi kertaa yleisempi kuin oma nimeni, mutta eipä sillä ole merkitystä juurikaan.
 14. Ensimmäinen posti uudella nimellä tuli jo useampi viikko sitten. Varasin nimittäin häämatkan ja se piti tehdä sillä nimellä kun passi tulee olemaan...
 15. Pintaliitäjä on oikeassa, eli viron päässä täytyy käydä A-terminaalissa tekemässä Siljan kanssa kuljetussopimus niiden alkoholijuomien kuljettamiseksi Suomeen. Suomen päässä ne lunastetaan sellaisesta hallista ja siellä on kuulemma kärryjä juomien kuljettamiseen autolle. Aiomme siis hakea juomat tällä tavalla: osan ostaa ennakkotilauksena sea catilta ja ainakin kuohoviinit hakea superalkosta.