cherize

Rouva
  • Viestit

    86
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä cherize

  • Taso
    Juniori

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. 1,5 kuukautta ennen matkaa Malsiaan siis suunnattiin 3 viikoksi.
  2. Yllätys oli, ja sen verran romantikko olen, että omalla kohdalla tuo asian sopiminen ei sopisi kyllä lainkaan...
  3. Meillä ainakin meni kaikki nappiin viimeistä yksityiskohtaa myöten... puhumattakaan siitä että Helin matkojen tarjous oli 700e edullisempi kun minkään muun matkatoimiston. Ripeää, ystävällistä palvelua ja saumaton lopputulos. Pakko suositella!
  4. Oltiin miehen kanssa juuri 3 viikkoa Malesiassa, oli aivan iiiiiihanaa Langkawin saarella vietettiin kaksi viikkoa, ja Kuala Lumpurissa viikkoa. Oli täydellinen yhdistelmä löhöilyä ja shoppailua. Ihmiset olivat ystävällisiä, ruoka taivaallista ja kaikki oli halpaa. Suosittelen!!!
  5. Häistä kohta 2 kuukautta ja itse häät maksettu, häämatkasta maksettu suurin osa... eli vielä menee matkaan ja kiitoskortteihin. Huh.
  6. Meillä kihlausaika oli reilut 5 kuukautta, sopi meille täydellisesti
  7. Isäni piti todella lyhyen tervetuliasipuheen ja ruuan loppupuolella todella liikuttavan, lyhyen puheen. Puheessa oli ripaus huumoria, ripaus lapsuuttani, ripaus morsiusparin sanoja toisistamme, lämmin tervetulotoivotus sukuun sulhaselle ja rutkasti rakkautta. Isä jännitti todella paljon, mutta nappiin meni ja kaikki naiset pyyhkivät silmäkulmiaan
  8. Suosittelen todellakin! Pienen suostuttelun jälkeen mies suostui hotelli-hääyöhön, ja kun uni-sviittiin pääsimme, totesimme että oli joka sentin arvoista. Aivan mahtava kokemus
  9. Meikäläisellä oli Helsingin keskustassa meikki + kampaus 170€ ILMAN koeosuuksia, joita en halunnut. Muuten kirpaisisi pahasti tuo hinta, mutta molemmat meni niin nappiin että kyllä olen valmis siitä maksamaan muutaman kympin enemmän! Aivan mahtava lopputulos
  10. En ole kokeillut, häistä vasta pari viikkoa... En ole myöskään varma mahdunko pukuun enää koskaan Mutta jos mahdun, ajatuksena on lyhentää iltapuku-tyylinen kaunottareni polvipituiseksi, ja ottaa aktiiviseen juhlakäyttöön.. saa nähdä raaskinko!
  11. Helmiäisen hopeinen harmaa, pitkä puku, myötäilevä merenneitomallinen, muutamalla kivalla yksityiskohdalla. Ja pisteeksi i:n päälle halusin pienen laahuksen.
  12. Täälläkin ehdin jo hehkuttamaan miten tunnen kaikki vieraat, ja miten onnellinen siitä olen... Nyt kumminkin yksi kutsuttu ilmoittanut tuovansa häihin poikaystävän, jota siis emme ole koskaan tavanneet (emmekä kutsuneet). Asiaa pahentaa se että kaverilla ei ole mikään paras maine, ilmeisesti alkoholi ja tämä mies ovat riehuva yhtälö. Nyt harmittaa enkä tiedä miten toimia
  13. Ystävällä oli vihreä teemavärinä ja häissä se ei kakussa näkynyt, mutta polttareihin järjestimme juustokakun jossa päällä oli ohut vaaleanvihreä "limekerros" ja limeviipale. Oli todella nätti ja älyttömän hyvää! Ja juustokakkua kyllä kokki varmasti osaa tehdä..
  14. Espoon maistraatista vihkijä juhlapaikalla 23.05.09
  15. Meillä on tämä kosinnan ja häiden väli 5kk, että aika lailla heti lähti sana kiertämään.. äitini oli tässä innokas apuri Töissäkin huomaan puhuvani häistä useammin kun tahtoisin, kuinka kauan voi jaksaa kuunnella toisen hääjaarittelua.. mutta juu, ääneen puhutaan ja kovasti!