cherize

Rouva
 • Content count

  86
 • Joined

 • Last visited

About cherize

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. 1,5 kuukautta ennen matkaa Malsiaan siis suunnattiin 3 viikoksi.
 2. Yllätys oli, ja sen verran romantikko olen, että omalla kohdalla tuo asian sopiminen ei sopisi kyllä lainkaan...
 3. Meillä ainakin meni kaikki nappiin viimeistä yksityiskohtaa myöten... puhumattakaan siitä että Helin matkojen tarjous oli 700e edullisempi kun minkään muun matkatoimiston. Ripeää, ystävällistä palvelua ja saumaton lopputulos. Pakko suositella!
 4. Oltiin miehen kanssa juuri 3 viikkoa Malesiassa, oli aivan iiiiiihanaa Langkawin saarella vietettiin kaksi viikkoa, ja Kuala Lumpurissa viikkoa. Oli täydellinen yhdistelmä löhöilyä ja shoppailua. Ihmiset olivat ystävällisiä, ruoka taivaallista ja kaikki oli halpaa. Suosittelen!!!
 5. Häistä kohta 2 kuukautta ja itse häät maksettu, häämatkasta maksettu suurin osa... eli vielä menee matkaan ja kiitoskortteihin. Huh.
 6. Meillä kihlausaika oli reilut 5 kuukautta, sopi meille täydellisesti
 7. Isäni piti todella lyhyen tervetuliasipuheen ja ruuan loppupuolella todella liikuttavan, lyhyen puheen. Puheessa oli ripaus huumoria, ripaus lapsuuttani, ripaus morsiusparin sanoja toisistamme, lämmin tervetulotoivotus sukuun sulhaselle ja rutkasti rakkautta. Isä jännitti todella paljon, mutta nappiin meni ja kaikki naiset pyyhkivät silmäkulmiaan
 8. Suosittelen todellakin! Pienen suostuttelun jälkeen mies suostui hotelli-hääyöhön, ja kun uni-sviittiin pääsimme, totesimme että oli joka sentin arvoista. Aivan mahtava kokemus
 9. Meikäläisellä oli Helsingin keskustassa meikki + kampaus 170€ ILMAN koeosuuksia, joita en halunnut. Muuten kirpaisisi pahasti tuo hinta, mutta molemmat meni niin nappiin että kyllä olen valmis siitä maksamaan muutaman kympin enemmän! Aivan mahtava lopputulos
 10. En ole kokeillut, häistä vasta pari viikkoa... En ole myöskään varma mahdunko pukuun enää koskaan Mutta jos mahdun, ajatuksena on lyhentää iltapuku-tyylinen kaunottareni polvipituiseksi, ja ottaa aktiiviseen juhlakäyttöön.. saa nähdä raaskinko!
 11. Helmiäisen hopeinen harmaa, pitkä puku, myötäilevä merenneitomallinen, muutamalla kivalla yksityiskohdalla. Ja pisteeksi i:n päälle halusin pienen laahuksen.
 12. Täälläkin ehdin jo hehkuttamaan miten tunnen kaikki vieraat, ja miten onnellinen siitä olen... Nyt kumminkin yksi kutsuttu ilmoittanut tuovansa häihin poikaystävän, jota siis emme ole koskaan tavanneet (emmekä kutsuneet). Asiaa pahentaa se että kaverilla ei ole mikään paras maine, ilmeisesti alkoholi ja tämä mies ovat riehuva yhtälö. Nyt harmittaa enkä tiedä miten toimia
 13. Ystävällä oli vihreä teemavärinä ja häissä se ei kakussa näkynyt, mutta polttareihin järjestimme juustokakun jossa päällä oli ohut vaaleanvihreä "limekerros" ja limeviipale. Oli todella nätti ja älyttömän hyvää! Ja juustokakkua kyllä kokki varmasti osaa tehdä..
 14. Espoon maistraatista vihkijä juhlapaikalla 23.05.09
 15. Mielenkiintoista lukea ajatuksia aiheesta, ei ole ystävien kanssa koskaan tullut puheeksi, mutta oma kanta on "aina" ollut selvä.. Eli olen puhunut siitä että toivoisin perinteistä lähestymistapaa asiassa, eli käden pyytämistä isältä. Olen myös aina toivonut että minua kositaan "yllätyksenä", ja nämä molemmat menivät nappiin Onneksi mies on aina ollut samoilla linjoilla.. Mieheni kosi ulkomailla, mutta ennen reissua hän oli keskustellut asiasta isäni kanssa, ja saanut ns. hyväksynnän. Isäni oli miehen sanojen mukaan ollut ikionnellinen ja todella otettu eleestä. Kun kosinta oli tapahtunut ja onnesta kyynelehtinyt morsian myöntynyt, olin todella liikuttunut kun sain isän kanssa käydystä keskustelusta kuulla. Taas kerran koen että tässä on tosiaan mun SE mies!