angelica

Aktiivijäsen
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

About angelica

 • Rank
  Untuvikko
 • Birthday 12/31/82

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Vantaa
 1. Me lähdetään Rethymnoniin 2 viikkoa häiden jälkeen.. Rakastetaan molemmat kreikkalaista kulttuuria, musiikkia ja ruokaa, joten haluttiin Kreikkaan. Kreetalla ei olla kumpikaan käyty, ja Retymnon vaikuttaa monipuoliselta ja kivalta kohteelta. Joten sinne siis kahdeksi viikoksi, toivottavasti tulee kiva matka! ;D
 2. Ok, hyvä tietää..
 3. Onko kellään sattumoisin kokemuksia Myyrmannin kukka -liikkeestä? Olisi niin sopivan lähellä, että houkuttelisi tilata kukat sieltä.
 4. Ollaan lähdössä Kreetalle häämatkalle 15.7., ja kaipailisinkin vinkkejä ja kokemuksia teiltä, jotka olette käyneet siellä! Kuvista päätellen Rethymnon vaikuttaa ihan tunnelmalliselta ja mukavalta kohteelta, josta pitäisi löytyä paljon tekemistä! Matkanjärjestäjänä meillä on Finnmatkat, ja hotellina Ilios Beach, jos on jollekin tuttu? Olisi kiva myös bongailla muita samaan kohteeseen lähtijöitä! Jakakaahan tuntemuksianne!
 5. Itse olen päätynyt siihen, että ostan puvun omaksi. Hintaero ei ole kovin suuri, ja eipä tarvitse samalla tavalla "varoa" pukua koko iltaa. Ja käytön jälkeenhän puvun voi myydä.
 6. Meilläkin on kihloissa toisen nimi ja päivämäärä. Vihkisormuksiin tulee vain "una vita, una amor" eli yksi elämä, yksi rakkaus.
 7. Meillä on kanssa hieman mutkikas BM-tilanne. Sulho on vihjannut aikovansa pyytää bestmanikseen lapsuudentoveriaan, johon ei ole pitänyt juuri mitään yhteyttä vuosikausiin ja joka on melkoinen hulivili, harvoin pitää sanansa tai ilmaantuu paikalle, jos on sovittu. Toivottavasti tuulen suunta kääntyy... Sillä luotettavia ja mukaviakin ystäviä hänellä olisi!
 8. Kaksi kaasoa tulee minullekin, ajattelin, että pääsevät vähän helpommalla, kun on tukea toisesta.
 9. Pyysin kaasoksi parasta ystävääni jo pian kosinnan jälkeen, eli vuosia ennen häitä. Valinta oli selvä, joten ajattelin, ettei siitä haittaakaan ole...
 10. Osaisiko kukaan kertoa edes jotain Hämeenkylän Bygårdista? Meillä on se alustavasti varattu ens vuoden henäkuulle, ja ulkoa päin olen sen kyllä nähnyt tosi monta kertaa, mutta kiinnostaisi millainen se on sisältä, kun ei olla vielä ehditty käymään? Nainen jolta sen varasin, oli tosi harvapuheinen, eikä osannut kertoa juuri mitään... Täytyy varmaan suunnitella paljon tiukkoja kysymyksiä etukäteen ja soittaa uudestaan. En ois ehkä muuten varannu ollenkaan ku palvelu oli noin kehnoa, mutta kun isovanhemmat asuu siinä tien toisella puolella ni ois lyhyt matka kanniskella ruokaa sun muuta... ;D Eli olisin kiitollinen edes vähäisistä tiedon rippeistä tai kuvailuista...