Neiti_Morsian

Aktiivijäsen
 • Content count

  16
 • Joined

 • Last visited

About Neiti_Morsian

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Jostain syystä näin "vanhana rouvana" eksyin taas tänne naikkareihin. Meidän häitä vietettiin 12.6.2004 Saustilan kartanossa, olimme ensimmäiset joiden juhlia siellä vietettiin. Paikka on ihana, ja vaikka silloin oli vielä hieman keskeneräinen, ei haitannut tunnelmaa pätkääkään. Vetta satoi enemmän kuin laki salli, joten se niistä tansseista pihamaalla, mutta kyllä ne hyvin sisälläkin toimi. Saustilan emäntä on aivan ihana, toteutti asiat niin kuin halusimme. hintaanhan kuuluu pöytäliinat, kankaiset ruokaliinat ym. Ainoa, huom siis ainoa miinus oli se, että pöysissä kukkakoristeina oli ainoastaan yksi syreenin oksa, vaikka piti olla kukka-asetelmat. Se ei tosin menoa haitannut tippaakaan. Vieraita oli hieman yli100, ja hyvin mahduimme. Pitopalvelu oli helena Kanerva, ja ruoka oli TAIVAALLISTA!!! Ruokaa jäi niin paljon yli, että siitä söi 3 perhettä lähes viikon! Kaikki kehuivat ruokaa niin mausta kuin esillepanostakin. Saustila on täysin hintansa arvoinen paikka! Suosittelen erittäin lämpimästi! Muokkaus: Haimme lahjat ja ylimenneet ruuat vasta seuraavana päivänä, ja Helena oli pakannut kaikki ylimääräiset ruuat todella hyvin.
 2. Kuten jo tuosta ylempänä selvisi, meidän häitä vietettiin Saustilan Kartanossa kesäkuussa. Paikka on todella mahtava, ja kaikki toimi mielestäni loistavasti. Pitopalveluna meillä oli Sauvolainen Helena Kanerva (puh. nro löytyy luettelosta), ja ruokaa oli rodella riittävästi, ja oli kauniisti katettu. Ruuan hinta oli myöskin edullinen. Pitopalvelua voin suositella todella lämpimästi. Vieraita meillä oli 90. Käytössä oli koko yläkerta, joista kolmeen huoneeseen oli laitettu pöydät. Tämä ratkaisu oli todella hyvä, eikä haitannut menoa mitenkään! Jos olisi ollut kaunis ilma (hääpäivänämme satoi aika rankasti) meidät oltaisiin vihitty kartanon puutarhassa, ja tanssiminenkin olisi ollut pihalla. Valitettavasti siis satoi, mutta se ei haitannut menoa pätkääkään! Kartanon vuokra on aika suolainen, 1500 euroa, joka sisältää pöytäliinat, servietit, ja koristelun. koristelu oli ainoa johon olimme pettyneitä, mutta emme antaneet sen kuitenkaan häiritä. Pöydillä oli lilaa konfettia, joka oli meidän tuomaa ja laittamaa, sekä maljakoissa oli yksi oksa syreeniä. Syreeni oli yksi vaihtoehdoistamme, mutta olisimme toivoneet että maljakossa olisi ollut niitä kunnolla, eikä ainoastaan yksi oksa. kartanosta sai myös booliastian, joita oli kahdenlaista. Muovinen "maitotonkka" hanalla, ja lasiset kulhot. Kaiken kaikkiaan Kartano oli unelmien täyttymys, ihana paikka! Ja piha on ihana jota kannattaa hyödyntää, meilläkin otettiin valokuvat puutarhassa. Ensi vuonna häitä pitäville tiedoksi, että Kartanon remontti oli vielä hieman kesken meidän häiden aikan (olivat kartnanon ekat häät), mutta ensi vuonna siellä on jo mm. hääsviitti! Suosittelen! Multa voi kysyä lisäinfoa! Neiti Morsian
 3. Terkkuja Tallinnasta. Olimme ensi kertaa Tallinnassa, ja koska emme halunneet roudata pitkää matkaa näitä juomia, ostimme kaikki Citymarketista. Olutlaatikko Lapin kultaa 12,10 euroa, viinit 2,11 euroa/pullo, joutui ostamaan irtopulloja, laatikoissa ei saanut. Mäyräkoirallinen 80% Viru Valgeeta 63 euroa. ´Jotta reissu oli mielestäni kannattava!
 4. Saustilan kartanosta oli tämän päivän turun sanomien talous-liitteessä kiva juttu!
 5. Lisään tähän ketjuun "uuden juhlapaikan" Saustilan kartano www.saustila.com Se on vasta pääsiäisenä aloittanut toimintansa, me juhlimme omia häitämme siellä. IIIHAANA paikka. Omat juomat ja pitopalvelun saa viedä! Saustilan kartano on Sauvossa, mutta kuitenkin todella lähellä, paimion motellilta 5 km matka!
 6. Moi taas! Hinnoista mulla ei ole tietoa, mutta uskoisin ettei halvin mahdollinen...
 7. Ja nyt uutena on halikon pappila, on hieno paikka!
 8. Hinnoista mulla ei ole tietoa, mutta Salon pitotytöistä kylläkin... He olivat "kestimässä" isoisäni hautajaisissa, ja mm. erikoisruokavalio (keliakia) oli jotain marketista suoraan ostettua mömmöä, kakku oli kuivaakin kuivempi...eli sitä en suosittele!
 9. Ainakin Salon seurahuoneen/rikalanmäen kautta saa... ja sapuska on TODELLA MAITTAVAA!!!
 10. niin, ja onhan vielä Tapion talo, mutta en tiedä mitä kautta sitä nykyään vuokrataan. Se on mun mielestä kiva paikka! Ja sitten on vielä nämä pienimille kemuille on esim. Hehkun maja. Neiti Morsian
 11. :-XLampola Halikossa, :-XVaskion Pukkila :-XVpk:n talo Neiti Morsian
 12. ehdottomasti meitä molempia sulhon kanssa jännittää kirkko-osuus, ja siinä lähinnä se alkuosio jossa vasta kävellään kohti avioliittoa, ja alttaria!
 13. Näin jossain lehdessä hyvän (mutta mielestäni miesvieraille sopivan), jossa oli sikarista tehty varsi, ja kukka toiseen päähän. Pointtina siis sikari.
 14. Näistä ketjuista on tainnut jäädä kokonaan varjoon Littoisten työväen talo, joka on kivalla paikalla lähellä Turkua ihan perus työväentalo-tyyppinen paikka. Sijaitsee verkatehtaan takana. Vuokra ei ole kallis, ja sinne saa viedä oman pitopalvelun.
 15. Kyllä se kallistuu tuohon Ralph Laurenin Romanceen...Molemmilla.