LEN

Morsian
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

About LEN

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0
 1. Tää on aikasta täydellinen: Tuo sitten vaan vaalean keltaisilla gerberoilla ja keltaisilla ruusuilla + noiden pienten lilojen kukkien tilalle sitä vihreää marjakuismaa. Kiitos Redrika taas tuhannesti avusta!
 2. Kiitos Redrika noista keltaisista kimppuideoista! Mä vielä pähkäilen sen keltaisen ja pinkin välillä... Kimpussa saisi olla gerberaa ja kimppu saisi olla melko pieni ja yksinkertainen. Kävisiköhän joku tällainen: Joko pinkki/vaaleanpunainen gerbera tai sitten vaaleankeltainen/keltainen. Keltainen ehkä mieluummin, mutta en nyt luota omaan värisilmääni että sopiiko keltainen kukka vieheeksi - jos miehellä on liivi ja solmuke vaaleanpunaiset ?
 3. Kiitos Redrika ideoista! Erityisesti tuo keltaisen kimpun väri miellytti silmääni ja tuo viimeinen on myös ihana! Nyt on jo jonkunlainen visio päässä, kiitos!
 4. Kaipailisin vähän vinkkejä kimpun värin kanssa. Pukuni on melko yksinkertainen sävyltään aavistuksen vaaleanpunainen ja miehelle tulee bonjourpukuun vaaleanpunainen liivi ja solmuke. Itselläni on lisäksi limenvihreä hartiahuivi. Ajatuksissa on ollut alunperin pinkit kukat, mutta ehkäpä tulisi liikaa vaaleanpunaista.. Mielessä on käynyt myös vihreä, valkoinen ja keltainen? Tässä puvun ja huivin värimallia:
 5. Suunnitelmissa oli vuokrata, mutta sitten löysinkin pukuni sopivasti alesta. Eli melkein samalla hinnalla sain puvun omaksi, mitä olisi mennyt vuokraukseen.
 6. Meillä tilavuokra 300€, perjantai aamusta sunnuntaihin klo. 18 saakka. Vuokraan sisältyy siivous ja astiat n.80 hengelle.
 7. Meillä myös koirat todennäköisesti mukana juhlissa, ainakin osan aikaa. Tahtoisin myös kovasti ainakin tuon vanhimman koirani mukaan hääkuvaan. Jäisi ihana muisto ikuistettuna 'elämäni koirasta' ja pienestä suojelusenkelistäni. Mikäli nyt vaan pysyy kunnossa ensi kesään, ikä kun jo alkaa painaa...
 8. Kotipaikkakunta on ehdoton ykkösvaihtoehto, täällä ollaan molemmat asuttu lähes koko ikämme.
 9. Kihloihin mentiin 2003 puolen vuoden seurustelun jälkeen. Häät pidetään kesällä 2010, eli melkoisen pitkät kihlajaiset meillä