UnenNukkuja

Aktiivijäsen
 • Content count

  41
 • Joined

 • Last visited

About UnenNukkuja

 • Rank
  Juniori
 • Birthday 06/10/85

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Turku
 • Interests
  Liikunta, musiikki, elokuvat, kirjat
 1. Turussa on jokirannassa ja Kupittaalla ainakin kokoontumisia. Löytyy museoautoja ja urheiluautoja. Mieheni bestman onneksi tunsi meille hyvän autoehdokkaan, eikä tarvinnut alkaa sen enempiä panikoida. Muoks: vastasin toki vuotta myöhemmin, mutta samat pätee edelleen
 2. Minulle on kirkossa tärkeää kokea elämän kolme vaihetta: syntymä (kaste), avioliitto ja kuolema (hautajaiset). Sinänsä en ole enempää kirkollisissa tilaisuuksissa viihtyvä, mutta nuo ovat minulle ja läheisilleni tärkeät liittää kirkkoon.
 3. Vihkiminen morsiamen kotipaikkakunnan kirkossa (joskaan morsianta ei ole kastettu siellä), juhla n. puolen tunnin ajomatkan päässä toisessa paikkakunnassa, Turun naapurissa.
 4. Meillä on kirkon ja juhlapaikan välillä matkaa n. 30km eli puolisen tuntia ajoa. Bussi otettiin suosiolla, koska suuri osa vieraista asuu kaupungissa, joka on erillään sekä kirkosta että juhlapaikasta. Toivottavasti bussiin ei tule liikaa tunkua, pitää muuten varata toinen x)
 5. Aika pitkään oli hyshys-linja meillä. Mulle se oli tosi vaikeaa, eikä olis kiinnostanu, mutta mies halus välttämättä Huhtikuussa vuosi sitten oli faktat hoidossa ja tammikuuhun asti pysyttiin hiljaa. Kaksi ihmistä tiesi, mun kaasot. Muut tärkeät saivat kuulla talvella, kun "esikutsuttiin" lähimpiä ihmisiä.
 6. Mun avainsana tässä asiassa on säännöllisyys. Pyrin itse hoitamaan jalkojani Oriflamen tuotteilla. Kerran viikossa tavoitteena (monestiko muistan/jaksan) tehdä jalkakylpy, sen jälkeen kuorinta ja sitten kunnon voidetta. Käsiin kun on niitä puuvillakäsineitä voidetta imeyttämään, niin minulla on sukkiakin. Joka yöksi kun saa voiteen laitettua ja sukat päälle, niin ihan hyvin pysyy jalat pehmeinä. Ennen häitä kyllä kaveri on lupautunut tekemään minulle jalkahoitoja x)
 7. Mä varmaan kokeilen tuota suihkurusketusta. Sen verran tuttavat kehuneet. Olkaimeton puku kun on, niin haluan kyllä käsivarsista, hartioista ja kasvoilta olla jokseenkin tasaisen sävyinen Hitusen ot seuraavaa, mutta kuinka tarkkaan olette maanneet auringossa kesällä, jos häät on vaikka elokuussa? Mun häät on elokuussa ja rusketun todella herkästi rinnan ja hartioiden alueelta. Jos erehdyn yhtenä aurinkoisena päivänä kävelemään vaikka toppi päällä, niin on jo rumaa rusketusraitaa. Miten ratkaista tällainen? Tasoittaako tuo suihkurusketus tarpeeksi vai kuljenko koko kesän poolopaita päällä?
 8. Törley myös meille Ja Pommac alkoholittomaksi vaihtoehdoksi. Skumppa testattiin vappuna ja hyvää oli
 9. Emme syö iltapalaa, mutta meillä oli pitkään ajatuksena syödä yöllä jotain grillimakkaraa, karjalanpiirakoita tms. Luovuimme tuosta ajatuksesta, kun summailimme kahvittelun loppumisaikaa ja juhlien loppumisaikaa.
 10. Myös meille tulee avioehto. Häämessut viimeistään kirkasti minunkin pääni asian suhteen. Häämessuilla kuunneltiin eräs luento aiheesta ja todettiin avioehto tärkeäksi. Minulle tuo on tärkeä erityisesti perintö-asioiden takia, koska en halua liiaksi puuttua sulhasen perintöihin jne. Samoin tuo helpottaa ei-todennäköistä, mutta kaukaisesti mahdollista avioeroa aika paljon. Avioehto on erittäin tervetullut meidän talouteen.
 11. En myöskään ole naimisissa vielä, mutta tulen ottamaan miehen sukunimen. Lähden siitä, että haluan perheelleni yhteisen sukunimen. Myöskin "inhoan" omaa sukunimeäni, vaikka se onkin aika harvinainen. Mies on sopivasti vanhanaikainen eikä missään nimessä suostunut harkitsemaan minun sukunimeni ottamista, joten aika helppoa tuo päätös oli ja on.
 12. Valokuvaus on aivan täysin katastrofaalisen väärä paikka säästää, kun puhumme elämän ehkä tärkeimmästä päivästä josta on kiva saada kauniit muistot. Niin, onhan se niinkin, että eipä niitä muistoja liiaksi muussa muodossa jää kuin kuvina. Mutta luotan tuohon harrastelija-kuvaajaamme näkemiemme otosten perusteella. Ja pohdin samaa kuin Sulho10. Moni tutkailemani "ammattikuvaaja" on itse opiskellut ja kokemuksen ja harjoittelun kautta saanut taitonsa hiottua. Että mikä nyt on taas tähänkin aiheeseen yksi ja ainoa vaihtoehto, toiselle riittää toinen, toinen vaatii suurempaa. Meiltä yksinkertaisesti puuttuu kyky maksaa "ammattikuvaajasta".
 13. Hihi, meidän vihkipaikkakunta on todella pieni, en pelännyt kirkon olevan varattu, mutta varasin sen alustavasti viime vuonna huhtikuussa tän vuoden elokuulle. Eli se on ollut varattuna jo vuoden 8) Tän vuoden alkupuolella vielä varmistin sen, elokuussa on siis häät.
 14. Elokuun 7. päivä juhlitaan ja tänään varmistin, onko vihkimisseurakunnan pappi lomalla tuolloin. Ei onneksi sattunut huono tuuri kohdalle ja nyt on siis tiedossa pappi ja kanttori. Kyse on niin pienestä seurakunnasta, jossa meidät vihitään, että tuo oli sinänsä ainoa vaihtoehto, ellei erikseen muualta halunnut pyytää.
 15. En tunne, vielä. Asetin myös ehdoksi, että haluan tuntea kaikki, jotka mies haluaa kutsua ja sama toisinpäin. Sulhanen on nyt kutsunut yhden työpiireistä tuntemansa ihmisen, jota minä en tunne. Ollaan kuitenkin ilmeisesti menossa saunomaan kyseisen henkilön luo, jotta häneenkin tutustun Muiden vieraiden kohdalla toteutuu tuo "sääntö", jota noudatamme.