Jump to content
Naimisiin.info

Hazzu

Morsian
  • Viestit

    17
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Pori

Hazzu's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Hazzu

    Mistä löytäisin...

    Tiedä meneekö koristeesta, mutta jos on kulhot hukassa, niin vanhoista vinyylilevyistä saa tehtyä hienoja ja persoonallisia kulhoja!
  2. Miten olisi Mies-Laulun talo? Sinne mahtuu ainakin se 200
  3. Jos mun hyvä ystäväni joka pyytäisi mua kaasoksi olisi menossa naimisiin ja meillä olisi vastaava lapsenvahti ongelma, niin mies jäisi kyllä kotiin hoitamaan lapsia, ja toistepäin myös. Kyllä mä haluaisin olla paikalla ystävälleni niin tärkeänä päivänä ja yrittäisin varmasti kaikin keinoin saada asian järjestymään. Tässä heidän tapauksessaan kaaso luovutti heti yhden illan miettimisen jälkeen. Ja edelleenkin, ei kukaan voi tietää millainen tilanne on neljän kuukauden päästä. Ja jokaisen kaason tehtävät ovat varmasti erilaisia. Tässäkin tapauksessa oli kyse muutamasta pienestä tehtävästä, joten tuskin kaason olisi koko iltaa ollut pakko roikkua mukana. Jos luit kaikki viestit, niin aloittaja sanoi epäilevänsä että taustalla on muita syitä, kuin pelkkä lapsenvahdin hankkimisen vaikeus. Jos ystävä ei vaivaudu edes kertomaan miten asiat oikeasti ovat, niin kyllä mun mielestä silloin on oikeus miettiä sitä ystävyyttä uudelleen.
  4. Mitä siinä olisi ollut erilaista? Tottakai kummiudestakin saa ja jopa pitää kieltäytyä, jollei koe olevansa halukas ja pystyvä tehtävään. mehukannu varmaan tarkoitti, että jos tässä ristiäistapauksessa äiti olisi pahoittanut mielensä siitä että ystävä kieltäytyy kummiudesta, niin olisiko hänet leimattu heti hirviö-äidiksi, jonka kaikki asiat pyörivät vaan ja ainoastaan siinä lapsessa ja joka pakottaa myös ystävänsä osallisiksi. Mun mielestä on oikeus loukkaantua, varsinkin jos tuntuu että ystävä ei kerro koko totuutta vaan keksii tekosyitä. JA eihän kukaan jolla lapsia on, voi 100% varmasti tietää että saa lapsenvahdin sitten joskus kuukausien päästä, kaikkea voi aina sattua ja tapahtua. Yhtä lailla voisi sanoa että en mä voi ottaa tätä kaason hommaa vastaan kun saatan olla silloin kipeänä. Se on sen ajan murhe sitten, ja luulisi että mies voisi sitten jäädä kotiin lasten kanssa jos ei tosiaan mistäänvahtijaa löydy. Kaaso voisi tulla vaikka paikalle kirkkoon ja juhlaan sen ajaksi että saa tehtävänsä hoidettua ja lähteä sitten kotiin että ei miehenkääntarvitse murehtia vaimonsa perään. Jos ystävyyttä arvostaa edes jonkun verran niin kyllä on mun mielestä silloin pitäis kertoa miten asiat oikeesti on.
  5. Ekassa viestissä luki puhuu pahaa JA valittaa ettei halua olla kaaso. Mutta joo, ei noista muista mikään kuullosta vielä sellaiselta, että hänellä olisi jotain sinua vastaan. Kannattaa jutella hänen kanssaan asiasta. Jotenkin ohimennen kysäistä, että hän varmasti haluaa olla kaasosi. Ja aina voit mainita hänelle, että ennen vanhaan kaasoksi tuli pyytää juuri sitä läheisintä vanhempaa, jo rouviintunutta naishenkilöä (;
  6. Hazzu

    Ihanat kaasot!

    Mullakin on maailman ihanimmat kaasot! Jaksavat kiinnostua mun häähössötyksistä vaikka aikaa on vielä paljon! Järjestävät mullepolttarit ja ovat jo kyselleet mitä haluaisin ja mistä en tykkää, eli tiedän saavani todellakin mun näköisen päivän! Ovat tarjonneet apuaan kaikkiin järjestelyihin, mutta aion jakaa heille mahdollisimman tehtäviä että pystyvät itsekkin nauttimaan meidän häistä. Olen todella kiitollinen heistä <3
  7. Kyllä mä ainakin ihmettelisin ja loukkaantuisin jos mun ystäväni jatkuvasti vastaisi mulle asiaan mistä mä haluaisin keskustella että 'ei kiinnosta'. Vai jutteletteko te vain ja ainoastaan sellaisista asioista kaverienne kanssa mitkä teitä kiinnostavat? Esim. ystävänne soittaisi teille ja haluaisi hehkuttaa jotain hienoa mitä hänelle on tapahtunut ja te ette yhtään jaksaisi kuunnella niin vastaisitteko tosiaan 'ei kiinnosta'? Tottakai jokainen varmasti ymmärtää että toisella voi olla huono päivä eikä aina voi olla kiinnostunut toisen asioista, mutta että jatkuvasti vaan ei kiinnosta? Vaikka mulla on oma elämä, lapset ja perhe, niin kyllä mä silti soitan mun kavereille ja kysyn mitä niille kuuluu, iloitsen niitten kanssa kun jotain ihanaa on tapahtunut ja kuuntelen ja lohdutan jos jotain surullista on käynyt. Ja samoin tekee mun ystävät mun kohdalla. Mä en ainakaan ikinä voisi ottaa kaason hommaa vastaan jos mulla olisi tollainen asenne, eikä kiinnostais toisen häät yhtään. Autumnbride10n tilanteessa ei varmasti ole kyse siitä että ei riittäisi se että vain yksi kaaso on aidosti kiinnostunut ja valmis keskustelemaan vaikka pöytäliinan materiaalista, vaan siitä että olisi mukavaa että jos toisetkin edes joskus voisivat kysäistä miten suunnittelut etenevät kun ei ole halunnut kuunnella silloin kun toinen olisi halunnut selittää asioita ja kun kerran ovat kaasoiksi lupautuneet? Ei siinä ole mun mielestä mitään bridezillamaista, jos haluaa pitää kaasot selvillä suunnitelmista. Miten te muuten saatte kaasoillenne esim. tiedon missä juhlat edes pidetään? Kutsukortillako? Siinä vaiheessa ei mun mielestä kaasoja edes enää tarvita jos se on vaan nimike, mutta siihen ei kuulu minkään näköistä osallistumista hääjuhlan suunnitteluun.
  8. Me ajateltiin vastaanottaa itte, koska itte tehdään vieraslistankin. Tuleepahan kaikki valitukset meille jos sellasia on, ja osataan sanoa ei jos on tunkemassa jotain ylimääräisiä ketä ei haluta paikalle.
  9. Hazzu

    Mitä teille tulee hääkarkeiksi?

    En tiiä mistä päin oot, mutta Porin Sokoksella on ollut viime aikoina sydänvaahtiksia myynnissä isoissa pusseissa, luulisi että muissakin Sokoksissa siis olisi
  10. Ei strippari ole maksullinen nainen!!!!!!!!! Sortuisi, siis voi elämä. Minulle on ihan sama kuka pitää ja kuka ei strippareista, mutta käyttää sanaa sortua siihen jos strippausta miehesi katsoisi. Minusta suhde ei kovin vakaalla pohjalla voi olla, jos se kaatuisi siihen että toinen on katsonut stripparia. Aika tylyä arvostella kenenkään parisuhdetta tolla tavalla. Kyllä suhde voi olla hyvinkin vakaalla pohjalla vaikka strippareita ei hyväksyttäisikään. Jokaisessa suhteessa on omat pelisäännöt, se mikä on toisille itsestäänselvyys ei välttämättä ole toisessa suhteessa niin. Jokainen pari tekee omat sääntönsä itse, tärkeintä on keskustella niistä etukäteen. Näin vältytään ikäviltä tilanteilta missä sulho tai morsian on tehnyt jotain mikä on ollut omasta mielestä ok, mutta toinen osapuoli ei voi sulattaa yhtään. Meidän suhteessa on molemmat nähnyt strippareita ihan tarpeeksi jo elämänsä aikana, ja olemme molemmat sitä mieltä että meidän parisuhteeseemme ne eivät kuulu.
  11. Hazzu

    Rahojen tienaaminen

    Ei tarvitse pahoitella maailmassa on niin paljon ihmisiä että kaikki ei millään voi tykätä samoista asioista.
  12. Hazzu

    Rahojen tienaaminen

    Se on hassua että kaikilla on niin negatiivinen asenne tuota myyntihommelia vastaan, mutta silti joka ikinen polttariryhmä mihin minä olen törmännyt on ainakin ollut todella hyväntuulinen ja pitänyt hauskaa, eikä kellään ole ollut suu mutrulla kun on pitänyt jotakin kaupustella. Joo, myönnän, ei se olisi minunkaan ykkösvaihtoehtoni mitenhaluaisin polttareitani juhlia, mutta jos kaasoni ovat minulle tälläistä ohjelmaa järjestäneet sitten kun aika koittaa, ottaisin sen iloisin mielin vastaan. Parhaiten mieleen on jäänyt eräs herraporukka jotka olivat muutama kesä takaperin juhlimassa polttareita. Sulho oli puettu perusopiskelijahaalariin johon oli piirretty useita erimuotoisia kaistaleita joihin oli kaikkiin merkitty hinta. Hintalapun suuruus riippui siitä kuinka lähellä kriittisiä alueita kaistale sijaitsi. Haaroväli oli tietysti kallein, taisi olla parinkympin paikkeilla. Eräs rouva sen sitten osti ja sai kunnian leikata kaistaleen pois. Alla miehellä oli norsunkärsäkalsarit jotka jäivät sitten "tyylikkäästi" roikkumaan aukosta. Jos kyseistä sulhoa jotenkin nolotti, onnistui hän sen kyllä peittämään, koska näytti siltä ettei hänellä ole koskaan ollut hauskempaa Mutta joo, kannattaa kuitenkin hieman tunnustella mitä mieltä morsian on tälläisistä myyntihommeleista, kun kaikki eivät selvästikkään sellaisista pidä
  13. Hazzu

    Porin kukkakaupat

    Lisää kokemuksia Porin kukkakaupoista kaipailisin (:
  14. Onko kellään kokemusta Kirjuriluodon kesäravintolasta hääpaikkana?
×
×
  • Create New...