Emilia2010

Morsian
 • Content count

  27
 • Joined

 • Last visited

About Emilia2010

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Tampere
 1. Meillä pappi sanoi että -nyt voitte pussata =)
 2. Meillä oli viime lauantain häissämme boolia, johon tuli (yhteen satsiin) 1l vodkaa 0,7l Sourz applea 1,5l kuivaa valkkaria 2l vichyä 4l sitruunalimsaa Boolista tuli älyttömän hyvää ja upposi vieraillekin 40litran verran =) Suosittelen!
 3. Pachelbeliä, J.S Bachia ja Elokuun häävalssi =)
 4. Muistaiskos joku mikä oli tän päivän Satuhäissä tanssitun häävalssin nimi?
 5. Kihlassa lukee mo anam cara ja vihkisormuksessa päivämäärä.
 6. Mun mielestä malli ei ole ollenkaan liian simppeli. Kukkakoriste voisi kyllä sopia pukuun hyvin, koska puku on muuten yksinkertaisen kaunis. Itsekin ostin Eglantine Creationsin puvun samasta liikkeestä kun sinä, malli on tosin eri =) Mikä malli mahtoi olla kyseessä? Minun puku on Lyre. =)
 7. Mun mielestä malli ei ole ollenkaan liian simppeli. Kukkakoriste voisi kyllä sopia pukuun hyvin, koska puku on muuten yksinkertaisen kaunis. Itsekin ostin Eglantine Creationsin puvun samasta liikkeestä kun sinä, malli on tosin eri =)
 8. Itse olen Tampereelta ja varasin Oulun Katariinaan sovitusajan kun siellä oli unelmieni puku. En tosin ihan puvun takia pelkästään Ouluun lähtenyt vaan päätin mennä sovittamaan pukua kun oli sinnepäin asiaa. Varmistin vielä ennen Ouluun menoa että liikkeessä on puku, jota halusin koittaa. No, kun pääsin Katariinaan ja sanoin mitä pukua tulin koittamaan, niin minulle sanottiin että se puku tulee seuraavalla viikolla, tule silloin uudestaan. No pikkuisen olisi ollut pitkä matka. Alkoi heti suoraan sanoen v*****aa. Kauniita pukuja siellä toki oli muitakin ja paria kokeilin, mutta en löytänyt kuitenkaan mieleistäni. Lisäksi ärsytti yhden liikkeen työntekijän, oli luultavasti itse Katariina, asenne kun sanoin että olen tullut Tampereelta asti niin hän sanoi hyvin ylimielisesti, että teillä ei siellä Etelä-Suomessa olekaan kauniita pukuja, kaikki myy vaan jotain Agnesia.
 9. Mä mietin kans noita samoja, mutta sitten ajattelin että tulee varmaan aika paljon sotkua. Varsinkin loppuillasta =)
 10. Mä haluaisin vähän samanlaisen. Osaako joku sanoa, miten vaikea tuollainen olisi itse tehdä? Voisin kuvitella että ei ehkä maailman vaikein, pitäisi vaan saada tiiviiksi ettei vuoda =)
 11. Onko kukaan viettänyt häitä Kontulassa? Me ollaan menossa siellä naimisiin ensi kesänä ja mielestäni paikka on kiva. Mielelläni kuulisin miten siellä on häät sujunut?
 12. Minä menen huomenlahjakuvaukseen ja annan kuva-albumin miehelle. Uskoisin että tykkää kovasti.. ja yllättyy..
 13. Minulle teetettiin Andreasenilla kihlasormus Sandbergin mallin mukaan. Palvelu oli tosi hyvää. Alunperin minulle piti tulla sormukseeni pienempiä timantteja jotka tilattiin, mutta niitä ei saatukaan niin sain isommat samaan hintaan. Kelpasi kyllä Kihlasormukseni on valkokultaa ja on mielestäni ihan laadukasta koska väri on pysynyt valkokultaisena. Toki rodinointi pinnasta on kulunut mutta sormus on edelleen siis valkokultainen. Olen kuullut että monet valkokultaiset sormukset ovat alkaneet mennä kellertäväksi kun rodinointi on kulunut.
 14. Meillä tulee ensi kesänä, kun menemme naimisiin, yhteistä elämää 10 vuotta. Olemme molemmat vakuisesti töissä ja asumme omassa kaksiossa koiramme kanssa. Lapsien aika on häiden jälkeen, jos luoja suo. =)