Jump to content
Naimisiin.info

Emilia2010

Morsian
  • Viestit

    27
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Emilia2010 kaikki viestit

  1. Emilia2010

    Suuteloittako kirkossa?

    Meillä pappi sanoi että -nyt voitte pussata =)
  2. Emilia2010

    Edullisia boolivaihtoehtoja

    Meillä oli viime lauantain häissämme boolia, johon tuli (yhteen satsiin) 1l vodkaa 0,7l Sourz applea 1,5l kuivaa valkkaria 2l vichyä 4l sitruunalimsaa Boolista tuli älyttömän hyvää ja upposi vieraillekin 40litran verran =) Suosittelen!
  3. Pachelbeliä, J.S Bachia ja Elokuun häävalssi =)
  4. Muistaiskos joku mikä oli tän päivän Satuhäissä tanssitun häävalssin nimi?
  5. Kihlassa lukee mo anam cara ja vihkisormuksessa päivämäärä.
  6. Mun mielestä malli ei ole ollenkaan liian simppeli. Kukkakoriste voisi kyllä sopia pukuun hyvin, koska puku on muuten yksinkertaisen kaunis. Itsekin ostin Eglantine Creationsin puvun samasta liikkeestä kun sinä, malli on tosin eri =) Mikä malli mahtoi olla kyseessä? Minun puku on Lyre. =)
  7. Mun mielestä malli ei ole ollenkaan liian simppeli. Kukkakoriste voisi kyllä sopia pukuun hyvin, koska puku on muuten yksinkertaisen kaunis. Itsekin ostin Eglantine Creationsin puvun samasta liikkeestä kun sinä, malli on tosin eri =)
  8. Itse olen Tampereelta ja varasin Oulun Katariinaan sovitusajan kun siellä oli unelmieni puku. En tosin ihan puvun takia pelkästään Ouluun lähtenyt vaan päätin mennä sovittamaan pukua kun oli sinnepäin asiaa. Varmistin vielä ennen Ouluun menoa että liikkeessä on puku, jota halusin koittaa. No, kun pääsin Katariinaan ja sanoin mitä pukua tulin koittamaan, niin minulle sanottiin että se puku tulee seuraavalla viikolla, tule silloin uudestaan. No pikkuisen olisi ollut pitkä matka. Alkoi heti suoraan sanoen v*****aa. Kauniita pukuja siellä toki oli muitakin ja paria kokeilin, mutta en löytänyt kuitenkaan mieleistäni. Lisäksi ärsytti yhden liikkeen työntekijän, oli luultavasti itse Katariina, asenne kun sanoin että olen tullut Tampereelta asti niin hän sanoi hyvin ylimielisesti, että teillä ei siellä Etelä-Suomessa olekaan kauniita pukuja, kaikki myy vaan jotain Agnesia.
  9. Mä mietin kans noita samoja, mutta sitten ajattelin että tulee varmaan aika paljon sotkua. Varsinkin loppuillasta =)
  10. Mä haluaisin vähän samanlaisen. Osaako joku sanoa, miten vaikea tuollainen olisi itse tehdä? Voisin kuvitella että ei ehkä maailman vaikein, pitäisi vaan saada tiiviiksi ettei vuoda =)
  11. Onko kukaan viettänyt häitä Kontulassa? Me ollaan menossa siellä naimisiin ensi kesänä ja mielestäni paikka on kiva. Mielelläni kuulisin miten siellä on häät sujunut?
  12. Minä menen huomenlahjakuvaukseen ja annan kuva-albumin miehelle. Uskoisin että tykkää kovasti.. ja yllättyy..
  13. Minulle teetettiin Andreasenilla kihlasormus Sandbergin mallin mukaan. Palvelu oli tosi hyvää. Alunperin minulle piti tulla sormukseeni pienempiä timantteja jotka tilattiin, mutta niitä ei saatukaan niin sain isommat samaan hintaan. Kelpasi kyllä Kihlasormukseni on valkokultaa ja on mielestäni ihan laadukasta koska väri on pysynyt valkokultaisena. Toki rodinointi pinnasta on kulunut mutta sormus on edelleen siis valkokultainen. Olen kuullut että monet valkokultaiset sormukset ovat alkaneet mennä kellertäväksi kun rodinointi on kulunut.
  14. Meillä tulee ensi kesänä, kun menemme naimisiin, yhteistä elämää 10 vuotta. Olemme molemmat vakuisesti töissä ja asumme omassa kaksiossa koiramme kanssa. Lapsien aika on häiden jälkeen, jos luoja suo. =)
  15. Kiitos vinkistä. Pitääpä heti kysellä=) Melko suosittu menopeli. Kannattaa kysellä ajoissa jos haluaa. =)
  16. Mun sormus noin 1000€. Odotan jos Tampereen häämessujen ajan sais kultasepänliikkeistä alennusta.
  17. Varsinkin vanhemmilla ihmisillä on vaikeaa ymmärtää että kutsussa pyydetään ihan selkeästi rahaa lahjaksi. Esimerkiksi sulhaseni äiti sai viime vuonna kutsun jossa oli tilinumero lahjarahaa varten, niin hänen mielestään se oli loukkaavaa että niin selvästi pyydetään rahaa. Olen kuullut tällaisia juttuja muitakin. Mä oon ehkä vähän samoilla linjoilla. Lahjalista on vielä ok, sinnehän voi laittaa toiveita muutaman euron lahjasta vähän kalliimpaan. Tärkeintä on kuitenkin että tärkeät ihmiset on juhlissa mukana, siis mun mielestä
  18. Kiitos vinkistä. Pitääpä heti kysellä=)
  19. Meille tulee itsetehtyjä toffeekarkkeja. Äiskä teki samoja jouluna ja oli tosi hyviä ja pehmeitä vielä parin viikon päästä, nam=)
  20. Emilia2010

    Bridezillas-verkkokauppa

    Minä tilasin koristeita häihini. Ei kuulunut mitään ja neljän viikon kuluttua laitoin sähköpostia. Sieltä vastattiin heti hyvin ystävällisesti että tarkistetaan tilanne ja ilmoitetaan seuraavana päivänä seurantakoodi. No postipoika toi paketin seuraavana päivänä ihan kotiovelle. Eli periaatteessa ihan hyvää palvelua. Kannattaa vain varautua kyselemään tilauksensa perään =)
  21. Mun kaverilla oli opiskelija kuvaamassa häitä koko päivän ja he maksoivat kuvaajalle 300€. Mun mielestä ihan sopiva hinta. On siinä kuitenkin työtäkin jonkin verran.
  22. Mä ajattelin että sulhaselle, kahdelle bestmanille ja isille vieheet, kahdelle kaasolle ja äideille rannekukat.
  23. Emilia2010

    Häämessut

    Ainakin hääpuvuista sai (osasta ainakin) 10-20% alennusta messujen ajan tai vielä seuraavan viikon. Kannattaa hyödyntää. Muuten Wanhan sataman messut oli vähän pettymys. Hääpukunäytöstä ei nähnyt salin perältä ja olisin minäkin kaivannut enemmän hääpukuja ja kukkia näytille. Sormustarjonta oli hyvä. Kävin viime vuonna Tampereen häämessuilla ja mielestäni ne eivät ainakaan huonommat ollut kuin tänä vuonna Wanhan sataman messut. Tampereen messuja taas odotellessa.
  24. Itselleni on jäänyt mieleen yleensä morsiamen puku. Myös se miten tila toimii juhlapaikkana on tärkeää, sillä aika monissa häissä missä olen ollut, vieraat on ollut eri huoneissa, toisin sanoen ei ole ollut yhtä isoa juhlatilaa. Tämä aiheuttaa ongelmia sillä kaikki vieraat eivät näe ohjelmaa eivätkä muutenkaan tiedä mitä juhlissa tapahtuu. Tosin juhlapaikan valitseminen ei ole niin helppoa sillä esimerkiksi Tampereen seudulla ei ole liiaksi tarjolla kivoja juhlapaikkoja, joissa olisi yksi iso juhlatila. Mieleeni on jäänyt myös sellaiset häät, joissa vieraat ovat joutuneet odottamaan heti alkuunsa liian kauan että mitään ei ole tapahtunut. Mielestäni kannattaa miettiä juuri hääohjelman kulku tarpeeksi hyvin että vieraat eivät kyllästy. Yleensä se juhlien alku on juuri sellaista että kukaan ei oikein puhu mitään ja odotetaan vaan koska päästään syömään. Koristeluita en juurikaan muista.
×
×
  • Create New...