Jump to content
Naimisiin.info

Riikka79

Rouva
  • Viestit

    47
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Riikka79

  • Syntymäpäivä 04/22/1979

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Raahe

Riikka79's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Riikka79

    tikkeri

    Osaisko joku sanoa, mistä sivuilta löytyis sellainen raskaustickeri, joka osaa ilmoittaa nää ylimenevätkin päivät?
  2. Riikka79

    Santorini

    Suosittelisin Oiaa, josta löytyy kaikki muut paitsi yöelämää ei kovin paljoa. Mutta bussilla pääsee Firaan, kun haluaa bilettään ja taksilla takas, jos bussit ei enää yöllä kulje.
  3. Tähtäimessä olis vasta 2007 tammikuu, kun ajateltiin lähteä kaveriporukalla ja kaikkien aikataulujen yhteensovittaminen ei oo ihan helppoa... Tosin kyllä kutkuttais jo aikaisempikin lähtö, mutta pitää nyt seurailla tätä rahatilannetta ja lapsiprojektin edistymistä (ollu yli vuoden jo vireillä).
  4. Muistahan Torsbo200 laittaa sitten mielipiteesi Krabista ja hotellista palstalle. Ollaan nimittäin ajateltu seuraavaa reissua juuri ko. hotelliin
  5. Riikka79

    Santorini

    Mekin ajateltiin taas käväistä Santoriinilla, kun mennään 17.5. Naxokselle kahdeksi viikoksi. Tehdään ihan vaan päivän reissu luultavasti. Saadaan ihailla tuttuja maisemia ja muistella viime vuoden häämatkaa Tietysti vois yötäkin olla jos löytyis joku edullinen, mutta kuitenkin hyvä majapaikka.
  6. Riikka79

    Santorini

    Me oltiin Oiassa heinäkuun alkupuolella ja säät oli loistavat. Lämmintä oli päivisin 28-35 astetta, mutta ihana kesätuuli vilvoitti sopivasti.
  7. Riikka79

    Santorini

    Eikös nuo Argo ja Hermes oo Kamarissa? Itse kyllä sanoisin, että jos Santoriinille matkustaa niin ehdottomasti kannattaa mennä Firaan tai Oiaan. Muuten ei pääse täysillä nauttimaan päivittäin saaren huikaisevista maisemista. Tuo Kamari-Perissa rannikko on matalampaa eikä siellä ole muihin aurinkokohteisiin verrattuna mitään erikoista. Me asuttiin Oiassa ja käytiin sit päivittäin skootterilla Kamarin ja Perissan uimarannoilla. Siihen on syynsä, miksi kaikki Santoriinin kuvat on aina kuvattu Fira-Oia akselilla.
  8. Riikka79

    Santorini

    Olympic Villasta ei tarvinnu kävellä kuin sellanen puol kilsaa niin alkoi jo Oian kävelykatu eli toi 1,7 kilsaa on ennemminkin ihan Oian toiseen päähän. Mulle ei itse asiassa sen matkan aikana ees selvinny, että mikä toi toinen kylä oli.
  9. Me ostettiin molemmille baring-sormukset.
  10. 53 vierasta: 6 l vodkaa ja 2 pl mansikkalikööriä boolissa 6 koria kaljaa 17 pl viintä
  11. Riikka79

    Santorini

    Santorinin reissu kans takana. Oia ja Olympic Villas hotelli oli molemmat tosi mahtavia. Skootterille ajeltiin 4 päivänä, tehtiin meriretki ja snorklailtiin. Pakko päästä joskus takas. Mahtavat muistot jäi Me vuokrattiin skootteri aurinkomatkojen suosittelemasta paikasta 15 e/vrk täydellä vakuutuksella. Paras uimaranta oli mielestäni Perissassa ja taisi siellä olla halvimmat tuliaisetkin. Haluu takas...
  12. Riikka79

    Santorini

    Oliko tuo 10 e/vrk skootteri yhden vai kahden pörräiltävä? Itse kun olisi mieluummin vain kyydissä
  13. Riikka79

    Santorini

    Meidän hotelli Oiassa on Olympic Villas (aurinkomatkat) ja siellä on jopa kaksi uima-allasta ja muistaakseni ilmastointikin löytyy.
  14. Riikka79

    Biisi-listaa!!

    Meidän kavereiden bändi soittaa southern rokkia ja pari Kolmatta Naista. Sit levyltä tulee mm. Agentsia ja muuta valssina, tangona yms. tanssittavaa. Sit biletyslevy: Äidin pikkupoika, Kun kuuntelen Tomppaa, Rafaelin enkeli, R.A.K.A.S, Fiilaten ja Höyläten, Helapää, Huone 105, Ota minut nyt, Hän, No Limit, Life, Final Countdown, Tu es foutu, Mirror mirror, I was made for loving you, Have a drink on me, I put a spell on you, Fortunate Son. Eli oikein kunnon bailausta. Sit täytyy ehdottomasti soittaa Shania Twainin You´r still the one.
  15. Riikka79

    Santorini

    Onko joku vuokrannu Santoriinilla skootterin? Paljonko maksoi per vrk ja oliko ne yhden hengen versioita vai pystyikö ajamaan kaks päällä? Entä onko kokemusta snorklauksesta ko. saarella? Hinnat ja paikat, joissa sitä voi harrastaa? Matkalle lähtö lähenee ja olis kiva tietää enemmänkin paikasta näin etukäteen.
×
×
  • Create New...