Riikka79

Rouva
 • Content count

  47
 • Joined

 • Last visited

About Riikka79

 • Rank
  Juniori
 • Birthday 04/22/79

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Raahe
 1. Osaisko joku sanoa, mistä sivuilta löytyis sellainen raskaustickeri, joka osaa ilmoittaa nää ylimenevätkin päivät?
 2. Suosittelisin Oiaa, josta löytyy kaikki muut paitsi yöelämää ei kovin paljoa. Mutta bussilla pääsee Firaan, kun haluaa bilettään ja taksilla takas, jos bussit ei enää yöllä kulje.
 3. Tähtäimessä olis vasta 2007 tammikuu, kun ajateltiin lähteä kaveriporukalla ja kaikkien aikataulujen yhteensovittaminen ei oo ihan helppoa... Tosin kyllä kutkuttais jo aikaisempikin lähtö, mutta pitää nyt seurailla tätä rahatilannetta ja lapsiprojektin edistymistä (ollu yli vuoden jo vireillä).
 4. Muistahan Torsbo200 laittaa sitten mielipiteesi Krabista ja hotellista palstalle. Ollaan nimittäin ajateltu seuraavaa reissua juuri ko. hotelliin
 5. Mekin ajateltiin taas käväistä Santoriinilla, kun mennään 17.5. Naxokselle kahdeksi viikoksi. Tehdään ihan vaan päivän reissu luultavasti. Saadaan ihailla tuttuja maisemia ja muistella viime vuoden häämatkaa Tietysti vois yötäkin olla jos löytyis joku edullinen, mutta kuitenkin hyvä majapaikka.
 6. Me oltiin Oiassa heinäkuun alkupuolella ja säät oli loistavat. Lämmintä oli päivisin 28-35 astetta, mutta ihana kesätuuli vilvoitti sopivasti.
 7. Eikös nuo Argo ja Hermes oo Kamarissa? Itse kyllä sanoisin, että jos Santoriinille matkustaa niin ehdottomasti kannattaa mennä Firaan tai Oiaan. Muuten ei pääse täysillä nauttimaan päivittäin saaren huikaisevista maisemista. Tuo Kamari-Perissa rannikko on matalampaa eikä siellä ole muihin aurinkokohteisiin verrattuna mitään erikoista. Me asuttiin Oiassa ja käytiin sit päivittäin skootterilla Kamarin ja Perissan uimarannoilla. Siihen on syynsä, miksi kaikki Santoriinin kuvat on aina kuvattu Fira-Oia akselilla.
 8. Olympic Villasta ei tarvinnu kävellä kuin sellanen puol kilsaa niin alkoi jo Oian kävelykatu eli toi 1,7 kilsaa on ennemminkin ihan Oian toiseen päähän. Mulle ei itse asiassa sen matkan aikana ees selvinny, että mikä toi toinen kylä oli.
 9. Aurinkomatkoilta saatiin semmonen pieni kuoharipullo.
 10. Mun työpaikalta saatiin työkavereiden keräämä rahalahja ja miehen työkavereilta saatiin ihanat pellavapyyhkeet
 11. Me ostettiin molemmille baring-sormukset.
 12. 53 vierasta: 6 l vodkaa ja 2 pl mansikkalikööriä boolissa 6 koria kaljaa 17 pl viintä
 13. Santorinin reissu kans takana. Oia ja Olympic Villas hotelli oli molemmat tosi mahtavia. Skootterille ajeltiin 4 päivänä, tehtiin meriretki ja snorklailtiin. Pakko päästä joskus takas. Mahtavat muistot jäi Me vuokrattiin skootteri aurinkomatkojen suosittelemasta paikasta 15 e/vrk täydellä vakuutuksella. Paras uimaranta oli mielestäni Perissassa ja taisi siellä olla halvimmat tuliaisetkin. Haluu takas...
 14. Oliko tuo 10 e/vrk skootteri yhden vai kahden pörräiltävä? Itse kun olisi mieluummin vain kyydissä
 15. Meidän hotelli Oiassa on Olympic Villas (aurinkomatkat) ja siellä on jopa kaksi uima-allasta ja muistaakseni ilmastointikin löytyy.