Jump to content
Naimisiin.info

pohjantuuli

Rouva
  • Viestit

    11
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

pohjantuuli's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Mielestäni varaus kannattaa tehdä heti, kun päivämäärä ja paikkakunta (ja tietenkin se itse juhlapaikka) on selvillä. Itse toimin näin. Heti kun hääpäivä oli päätetty, tein tiedustelun ja varauksen kirkosta ja sen jälkeen tiedustelut/tarjouspyynnöt juhlapaikkoihin. Samalla kysyin varauskäytäntöä, jos esim joku sattuu ennen meidän päätöstä kyselemään paikkaa samalle päivälle. Paikka, johon päädyimme, ilmoitti, että heillä tarjouspyynnön kysyminen on yhtä kuin alustava varaus. Eli eivät myy paikkaa toisille ennen meidän päätöstämme. Onneksi näin, sillä kun kävimme paikkaa katsomassa, kertoivat he toisesta kyselystä samalle päivälle!!! Meidän onneksemme olimme ensimmäiset kyselijät ja saimme paikan, joka on täydellinen meille!
  2. Mielestäni hinta on erittäin kohtuullinen!!
  3. Kirkon varaamisesta alkoi virallisesti juhlien järjestely (11kk ennen juhlia). Sen jälkeen laitoin tarjouspyynnöt juhlapaikkoihin vetämään ja niiden perusteella kierros paikoissa ja lopullinen päätös ja varaus juhlapaikasta (10 kk ennen juhlia). Juuri sopivaan aikaan olin molempien kanssa liikenteessä. Jos myöhemmin olisi varaillut, eipä olisi saanut enää haluamaansa.
  4. Järjestämme juhlat tilausravintolassa, vuokra 200 €, siihen tietenkin tarjoilut päälle. Hintaan sisältyy liinat, servetit, jonkin verran kynttilöitä (täytyy vielä tarkemmin selvittää), luonnonkoristeita seisovaan pöytään, sekä ulkotulet pihalle (kyseessä talvihäät) ja tietenkin tarvittavat astiat yms. Paikka on aivan mahtava kelopirtti, jossa noin 100 hlö sali. Meillä vierasmäärä noin 50 hlö, joten tila jää mukavan väljäksi. Tilassa myös iso luonnokivitakka, jossa on tulet koko illan, sekä seinämä koristellaan tuikuilla talon puolesta. Tilasta löytyy myös tekniikkaa, esim videotykki, langaton mikkijärjestelmä, karaokevehkeet... eli esim. musiikit/valokuvat läppäriltä hoituu näppärästi. Ja kaikki tämä kuuluu hintaan. Paikka on meille aivan unelmapaikka, ja omistajat tuntuvat vielä olevan asiaan paneutuneita.
  5. Sokos Hotels, saunallinen, parvekkeellinen superior-huone (hieman isompi kuin perushuone), 2 vrk 288 €, eli 144€/ yö. Hintaan sisältyy normaali aamiainen (su-aamuisin klo 11 asti), asiakassaunana ja uima-altaan käyttö. Ei koettu tarpeelliseksi ottaa erikoispakettia erikoishintaan, voihan sitä itse viedä skumpat ja muut paikalle. Meille jo hotellimajoitus itsessään on luksusta ja kun saatiin saunallinen huone ja kaksi yötä ollaan, niin johan siinä on hemmoittelua.
×
×
  • Create New...