Odetskaja

Aktiivijäsen
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

About Odetskaja

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Me olimme Kuubassa helmikuussa 2010. Ilmat olivat ihan kivat, parina yönä oli satanut vettä, yhtenä iltana satoi aivan kaatamalla niin että kadut tulvivat. Päivällä oli lämmintä, mutta myöskin tuulista. Rannalle asti päästiin parina päivänä. Matkamme oli omatoimimatka, vietimme nelisen päivää Havannassa, jonka jälkeen lähdimme Santa Claraan ja Trinidadiin ja sitten palasimme pariksi päiväksi takaisin Havannaan. Majoituimme edullisessa hotellissa Havanassa ja siellä ei näkynyt yhtäkään öttiäistä. Santa clarassa ja Trinidadissa olimme kotimajoituksessa eikä sielläkään mitään mönkijöitä näkynyt. Matkaopaskirjat suosittelevat ottamaan kunnon ötökkämyrkyt mukaan, mutta ei niitä tarvinnut ollenkaan. Itse nautin Kuuban lomasta suunnattoman paljon. Se ei missään nimessä ole samanlainen kohde kuin Thaimaa, mistä ihmiset tulevat takaisin ja ovat täysin rakastuneita maahan. Kuubaa rakastaa ja sitä vihaa, lopulta kuitenkin rakastaa. Ehdottomasti suosittelen aikaa Havannassa, et näe oikeaa Kuubaa jos makaat kaksi viikkoa Varaderossa yhdessä muiden turistien kanssa.
 2. Häät oli tammikuussa, kiitoskortit lähti tilaukseen tänään....Ollaan tosi myöhässä, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
 3. Juha Sarkkinen vihki meidät tammikuussa. Puheessaan hän otti tosi hyvin esille asioita joista juteltiin tapaamisessa, tapaamisessa oli tosi rento fiilis. Vihkitilaisuuden jälkeen vieraamme kehuivat, kuinka hyvin hän puhui vaikka nuori olikin. Ehdottomasti pyydän jatkossakin Juhaa mikäli kirkon palveluksille on tarvetta.
 4. Me varattiin matka joulukuun alussa, häät oli tammikuussa ja reissu helmikuun puolivälissä.
 5. Mulla on ihan samanlaiset huijarifiilikset
 6. Juuri tappelin gmailin kanssa... Nimen muutos samaan gmail-tiliin ei onnistunut niin että odetskaja.tyttönimi ät gmail.com olisi muuttunut odetskaja.rouvanimi ät gmail.comiksi ja että vanhat postit olisivat säilyneet. Tai ainakaan itse en keksinyt olisiko se ollut mahdollista. Tein sitten niin, että loin uuden gmailin ja laitoin vanhaan tiliin uudelleen ohjauksen tähän uuteen sähköpostiin. Vanhaan postiin laitoin lähettäjän sähköpostiksi tämän uuden sähköpostiosoitteen eli vastaanottajan pitäisi nähdä minun uusi osoitteeni viesteissäni jos lähetän postia vanhasta osoitteesta. Olikohan tämä nyt tosi vaikeasti selitetty...
 7. Missä kuussa häänne ovat? Tammikuussa Miksi valitsitte talvihäät? Yleensähän kesä on ennemmin häiden aikaa? Just siksi kun kesällä on kaikkien muiden häät Haluttiin jotain vähän erilaista kuin kesähäät, ei haluttu stressata siitä sataako vai ei, eikä haluttu tapella muiden hääparien kanssa juhlapaikoista, pitopalveluista, kampaajista ja kuvaajista vuotta ennen hääpäivää. Talvella, tai siis tammikuussa ja siinä main ei ole juhlapäiviä joten häät oli kiva katkaisu talveen. Lisäksi tykätään pimeästä ja kynttilöistä, joten koristelu oli helppoa. Lisäksi mietittiin, että tulevaisuudessa hääpäivämatkat on kiva tehdä talvella. Ihmetelläänkö päätöstänne? Oletteko joutuneet selittelemään, puolustelemaan? Ei, kukaan ei ihmetellyt. Suurin osa vieraista ei ollut koskaan aikaisemmin ollut talvihäissä mutta tykkäsivät kovasti. Osa vieraista mietti pukeutumista, kun kukkamekot eivät talveen oikein sovi. Sanoin kaikille, että meidän häissä saa olla mustissa, musta on juhlava väri. Mitä erityisiä odotuksia ja toiveita teillä oli/on nimenomaan sen suhteen että häänne ovat talvella? Toivoin kirkasta pakkaspäivää, mutta päivä olikin pilvinen. Olisi ollut ihanaa, jos puut olisivat olleet kuurassa, mutta sitä nyt tapahtuu niin harvoin, että ei paljon haitannut vaikka kuuraa ei saatukaan sille päivälle. Lunta oli ihan riittävästi ja hääpaikalla kynttilöitä. Miten talvi näkyy häissänne? (esim. ruoassa, koristelussa, juhlapaikan valinnassa jne.) No ne kynttilät En tiedä oltaisiinko oltu samassa juhlapaikassa jos häät olisivat olleet kesällä. Kesähäiden kun aina oletetaan olevan jossain maalaisidyllissä. Toisaalta, kesähäät eivät koskaan edes olleet vaihtoehto, olen aina haaveillut talvihäistä. Mikä on mielestänne parasta talvihäissä? Pimeys ja kynttilät. Ei tarvitse stressata säästä. Kesähäissä monesti voivotellaan, jos sataa tai on muuten vaan huono ilma, talvihäissä säällä ei ole niin merkitystä kun jokatapauksessa ollaan sisällä. Minne lähditte/lähdette häämatkalle? Karibialle.
 8. Tykkään kun itse suunnittelin
 9. Liisukka09, minkä hintaisia nuo Oulun serviisin menut ovat noin suunnilleen? Me ollaan myös miettimässä Aleksinkulmaa omien häiden paikaksi, mies kun tahtoo paikan jonne saa omat juomat ja minä haluan paikan, joka on nätti ilman suurempia koristeluja.
 10. Meillä ukkeli alkaa kääntämään kelkkaa ja hän tahtoisi nyt sellaisen paikan, jonne voi viedä omat juomat. Arkkitehtikillan taloa mietittiin ja käytiin katsomassa, mutta todettiin se meille hiukkasen liian pieneksi. Nytpä sitten kyselisin heiltä jotka ovat Aleksinkulmassa juhliaan viettäneet, että miten meni ja paljonko tilat maksoi?
 11. SinnaQ, Holiday innin kellaritiloihin ei saa 60 ihmistä mahtumaan, mutta esimerkiksi Kuvernööri-saliin tuollainen porukka mahtuu. Meillä on tarkoitus pitää pienet häät, mutta ei me saada vierasmäärää niin pieneksi, että mahduttaisiin vaikkapa Holvi kabinettiin eli ilmeisesti Kuvernööri on se ainokainen vaihtoehto.
 12. Me ollaan myös mietitty Holiday innin Kuvernööriä tai Holvi-kabinettia syys- tai talvihäihimme. Minkä hintaisia nuo menut ovat?