syysmorsian2009

Aktiivijäsen
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

About syysmorsian2009

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Mä meikkasin itse,en olisi aikataulusyistä edes kerennyt meikkaajalle. Tilasin jenkeista coastal scents nettikaupasta pohjustus"puuteria", joka osoittautui tosi hyväksi, eli pitää kiillon pois. Sitten meikkivoidetta, peitevoidetta, poskipunaa(vaahto) ja kiinnitys irtopuuterilla. Silmämeikkini oli melko hillitty, vedenkestävää ripsaria, kulmien rajaus ja vaaleata luomiväriä. Huulikiilto kruunasi kokonaisuuden. Mielestäni meikki kesti oikein hyvin ja olin itseni näköinen, meikkaan arkisin melko hillitysti, nyt oli hieman näyttävämpi meikki. Pohjustukseksi laitoin vielä edellisena iltana puhdistavan savinaamion, kiinteyttävän naamion sekä päälle tehoseerumikapselin. Aamulla laitoin vielä 1 tehoseerumikapselin, siloitti/kosteutti ihoa ja jätti mattapinnan Käytin Maybellinen(meikkivoide, poskipunavaahto), Nivean(ripsari), Isadoran(irtopuuteri) ja Dermosilin(naamiot, tehoseerumi) tuotteita, eli rahaa ei mennyt tuhottomasti ja nämä tuotteet on käytettävissä jatkossakin.
 2. Kävin tänään Soukan sydämessä tilaamassa kimppuni ja vieheen miehelleni. Palvelu oli ystävällistä, hinta-arvionkin sain heti, eikä ollut oletuksena että morsiuskimpun pitäisi maksaa omaisuuden. Eli oli oikein Asiakaspalvelua eilisen kaivokukan kokemukseen verrattuna. Kävelin liikkeestä ulos 10min jälkeen tyytyväisenä että kimpputilaus on hoidettu(mulla oli tarkka kuva mukana, joten ei mennyt paljon aikaa suunnitteluun).
 3. en ainakaan suosittele Ison Omenan Kaivokukkaa, palvelu oli tympeätä, kumpikaan myyjistä ei kuunnellut kunnolla eli puhuivat koko ajan päälle, hinta yksinkertaisesta kimpusta kohosi naurettavan suureksi(enkä pyytänyt näyttävää ruusukimppua 20eurolla..), pienehköä pyöreätä kimppua josta roikkui kolme pitkää heinää sellaisenaan, sanottiin valuvaksi, eli lisää hintaa..jäipähän tilaus tekemättä eikä tarvitse enää ko. liikkeeseen mennä.. Huomenna Soukan Sydämeen, olisi pitänyt mennä kai ensimmäisenä sinne.
 4. Mun pukua korjailtiin Festarissa, sivuista sisään + laahusnappi + liivilenkit maksoi 45 euroa, ei paha hinta ja olen tyytyväinen lopputulokseen, puku istuu tosi hyvin.
 5. puvun tilasin jenkeistä huhtikuussa 2009 ja häät syyskuussa 2009, eli en ollut hirveän aikaisin liikkeellä, toisaalta häiden ajankohta päätettiin vasta maaliskuussa 09.
 6. ^ kyllä se tieto ainakin viranomaisille menee ( mm.Kelalle) vaikka sulla olisi turvakielto( vai onko sulla vain osoitetietojen luovutuskielto suoramarkkinointiin, osoitepalveluun tms.) Turvakieltotapauksessa joudut tod.näk. noutamaan uudet kortit paikan päältä, eli näitä ei yleensä postiteta vaan edellytetään tunnistautumista.
 7. hääkauppaa minäkin voin suositella, laitoin tilauksen ke iltana, maksoin samana iltana(sama pankki kuin hääkaupalla). Perjantaina vannehame oli postissa.
 8. Espoosta Tapiolan kullasta löytyi siro vihkisormus, jossa yksi isompi timantti keskellä ja 3 pientä kummallakin puolella. Sormus on melko kapea, mutta oli ainoa mikä näytti oikeasti hyvältä vähän leveämmän kihlan kanssa. Hintaa alennuksen jälkeen jäi 250e. Olisi ollut varaa kallimpaankin, mutta kalliimmat oli turhan massiivisen oloiset sormiini. Siellä on tällä hetkellä sormuksia jopa -50%, joten kannattaa käydä katsastamassa.
 9. kannattaa alkaa oikeasti ajoissa selvittämään asioita. Olen virolainen ja asunut Suomessa lähes 10v. Kirkkoa kun käytiin varaamassa tarkistin että tarvitaanko minun osalta mitään todistuksia, täti tarkisti tiedot ja sanoi että ok.. tänään mentiin tekemään esteiden tutkintaa..yhtäkkiä sama nainen joka silloin vakuutteli että kaikki on kunnossa, tulee kertomaan että sulla ei näy siviilisääty ja tarvitaan todistus...(kiva kun ovat sen aikoinaan jättänyt merkkaamatta maistraatissa). Sanoin sitten melko pettyneenä että miksi viimeksi vakuuteltiin että asia on ok..kuulemma se siviilisääty lukee heidän tiedoissa niin pienellä..oliskohan tämä niinku se tärkein asia tässä tapauksessa tarkistaa.. onneksi ollaan ajoissa liikkeellä, häät ovat syyskuun lopussa, joten saan toivottavasti paperit hankittu. kirkkoa varatessani sain tosiaan käsityksen että se on se 7pv ja asia kunnossa. Mutta olkaa tarkkana ja varmistakaa asia moneen kertaan.
 10. http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/20107811 jos omaksi haluaa niin ikeasta halvin setti on 1.95/4kpl
 11. Omani ostin Kappahlista, maksoi 4e