Jump to content
Naimisiin.info

Bamsu

Morsian
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Bamsu's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Minusta riippuu aika paljon siitä millainen porukka on kyseessä. Jos kaikki on noin kolmikymppisiä, töissäkäyviä ihmisiä niin sellaiset 50-100 € on ihan OK ja minusta aika yleinen ainakin täällä pääkaupunkiseudulla. Riippuu tietysti porukan koosta, miten paljon per nuppi tarvitaan. Minusta tässä pitää polttareihin osallistuvan muistaa, että tuolla rahalla saa paljon itselleenkin, mm. päivän ruuat ja kaiken ohjelman oli se sitten hotjoogaa, tankotanssia tai mitä ikinä onkaan keksitty. Tulee kokeiltua sellaista, mitä muuten ei välttämättä kokeilisi.
  2. Minulla on tuo Sandbergin yksikivinen kihla, ja seuraksi olen kaavaillut sellaista missä olisi useampi kivi... Eli suurinpiiretein tämän tyylinen yhdistelmä:
  3. Sisko tilasi omissa häissään kukat Jorin torilta Foorumista. Kimppu oli tosi nätti, hinta taisi olla jotain 50 €. Sulhasen viehe oli nätti mutta ei kovin kestävä - se hajosi jo alkuillasta. Todennäköisesti silti itse tilaan tuosta samasta paikasta, koska se on meidän kannalta kätevässä paikassa ja minusta hinnat on ihan OK.
  4. Bamsu

    Kukkapuskista kaasolla!

    Mä luulen että mennään myös tuolla rannekukkavirityksellä. Äideille tulee varmaan vieheet, mutta kaasolla vois olla kiva jos olis joku vähän näyttävämpi.
  5. No meillä on kaasojutut ollut selvänä jo 16-vuotiaasta asti... Joten kun ilmoitettiin kihlauksesta niin kyseinen henkilö siinä vaiheessa ilmoittautui itse kaasoksi, ei tarvinnut erikseen pyytää. Vähän kyllä huolettaa miten kaikki tulee sujumaan, kun kaaso on itse supersinkku, mahtaako olla hääjutuista niin kiinnostunut kuin meikäläinen... Sinänsä en odota kaasolta mitään erityistä, kunhan on tukena päivän aikana, opastaa häävieraita ja ehkä järkkää polttarit... Itse kyllä selviydyn hyvin suunnittelutyöstä, voihan sitä sitten aina mielipiteitä kysellä.
  6. Bamsu

    Gardajärvi, Italia

    Minua kiehtoisi juuri tuo Pohjois-Italia häämatka-alueena... Vielä on tietty liian aikaista lyödä lukkoon mitään, kun häät on vasta yli vuoden päästä. Mutta aina sitä voi haaveilla. Ollaan käyty jo kerran Gardajävellä, silloin yövyttiin Sirmionessa, joka oli tosi kaunis paikka. Samalla käytiin Venetsiassa. Tällä kertaa kiehtoisi Gardajärven lisäksi Comojärvi, ja Nizzassakin voisi käydä Ranskan puolella... Sinne kun ei ole mitenkään älyttömän pitkä matka, jos viettäisi siellä muutaman yön.
×
×
  • Create New...