Tokaji

Rouva
 • Content count

  39
 • Joined

 • Last visited

About Tokaji

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. 'Onneks sentään kaikkia perinteitä ei enää noudateta ^Mun mielestä tää on ihan mielenkiintoinen asia keskustella, kun kuitenkin häihin liittyy paljon perinteitä niin on niistä ihan kiva tietää mistä ne ovat peräisin. Ehkä vähän ylireagoin tohon Iltalehden juttuun, joka selvästikin oli osittain väärässä. Ja voihan tietysti Suomessa ja Ruotsissa olla ihan erilaiset hääperinteet, jos sitten morsiamen saattaminen ei Ruotsissa olekaan ollut tapana. En sitten tiedä... Sitä en silti mielestäni väittänyt, että kaikki amerikkalaiset tavat on hölmöityä ja muualta tulleet tavat ei ole
 2. Oletteko lukeneet viime aikoina lehdistä, kun prinsessa Victoria haluaa että isä saattaa hänet alttarille, ja kirkko on alkanut vastustaa sitä, koska se ei ole ruotsalainen perinne ja halventaa naista!? Nyt sitten iltalehdessä lukee ettei se ole suomalainenkaan perinne vaan omittu Jenkeistä. http://www.iltalehti.fi/uutiset/2010052411724872_uu.shtml Oon ihan yllättynyt, mä luulin että tottakai on perinne, että isä saattaa alttarille, mutta nyt tuli ihan tyhmä olo. Meillä isä saattoi mut, koska ajattelin että se on sille tärkeää. Vähän kyllä itseä häiritsi se symboliikka, että isä "luovuttaa" mut, mutta toisaalta perinteet on niin mukavia. Nyt sitten harmittaa jos se onkin joku amerikkalainen hölmöily eikä edes meidän omaa perinnettä.
 3. Meillä pöytäliinat kuului pitopalvelun hintaan. Joo ei oo pakastinta... Mut kantsii kyllä miettiä niitä kuivajäitä.
 4. Meillä oli hauska hääbändi. Ne oli jämsäläisiä lukiolaisia, jotka oli vasta tokaa kertaa hääkeikalla, mutta olivat ihan mahtavia. Ne otti paljon meidän toiveita huomioon ja tulikin hyvät bilehäät, joita kaverit on paljon kehunu Eka setti oli tietty valssia ja humppaa jne. eli kaikin puolin oli hyvä kokonaisuus. Ja lisäks bändin soittajat oli tosi taitavia, kivoja ja symppiksiä. Mielelläni suosittelisin tätä porukkaa muidenkin häihin. Niillä ei ole mitään nettisivua, mutta voin antaa yhteystietoja jos kiinnostaa. Me löydettiin tää bändi tutun kautta.
 5. Meillä oli hauska hääbändi. Ne oli jämsäläisiä lukiolaisia, jotka oli vasta tokaa kertaa hääkeikalla, mutta olivat ihan mahtavia. Ne otti paljon meidän toiveita huomioon ja tulikin hyvät bilehäät, joita kaverit on paljon kehunu Eka setti oli tietty valssia ja humppaa jne. eli kaikin puolin oli hyvä kokonaisuus. Ja lisäks bändin soittajat oli tosi taitavia, kivoja ja symppiksiä. Mielelläni suosittelisin tätä porukkaa muidenkin häihin. Niillä ei ole mitään nettisivua, mutta voin antaa yhteystietoja jos kiinnostaa. Me löydettiin tää bändi tutun kautta.
 6. Me käytiin kuvassa Suvi Roikolla ja olen tosi tyytyväinen. Otin myös huomenlahjakuvat joista tuli ihan mahtavia. Suosittelen.
 7. ^ Varmasti ei haittaa ketään vaikka joutuu itse ostamaan juomansa. Joskus on kyllä harmittanut kun tarjoilu loppuu ruokailuun ja baari vaan pysyy kiinni Täällä on aika monella arvioitu kuoharimääräksi 20 pulloa. Meillä oli 73 vierasta ja pitopalvelu sanoi hyvin selkeästi, että kuoharia menee max. 73 desiä, koska sen enempää lasiin ei mahdu (siis 1 dl per lasi). Alkumaljaa myös harvemmin santsataan Tuo 73 dl on 10 pulloa kuoharia. Meillä meni muistaakseni 8, koska moni otti alkoholittoman maljan. sitä vaan että kuoharia on aika turha varata ylimääräistä, kun sen menekki on hyvin tarkkaan tiedossa. Muita viinaksia meillä kului 7 laatikkoa punaviiniä, 2 laatikkoa valkkaria, 45 litraa boolia (6,5%:sta). Oluita ei siis ollut. Pienenä referenssinä voidaan sanoa, että meidän vieraina oli 20 teekkaria ja kaikki lopulta aika hyvissä Toki myös muut vieraat joivat ihan kunniallisesti. Alkoholitonta boolia oli kanssa, mutta sitä ei juurikaan mennyt
 8. Mä olin meikissä ja kampauksessa Beauty Parkissa Hämeenpuistossa ja olin kyllä tosi tyytyväinen. Kiharat kesti vaikka sato koko päivän ja meikkikin pysy tosi hyvin. Mulle laitettiin myös kynnet siellä. Mun mielestä oli aika edullinenkin, häämeikki 75 ja hääkampaus 85 e sis. koemeikin ja kampauksen. Mun kaaso ja äiti oli kans meikattavana siellä.
 9. ^^ Meilläkin oli toi 822 viime viikonloppuna. Se on virsikirjan uudelta puolelta ja musta on tosi kiva et on tehty avioliittoon sopivia sanotuksia tuttuihin säveliin. Meillä pappi ojensi meille virsikirjan, ja otti sen takas laulun loputtua.
 10. Meillä oli häät Haulitehtaalla viime viikolla ja tosi hyvin toimi. Meillä oli 71 vierasta ja bändi illalla. Voin yrittää laittaa kuvia myöhemmin, kun saan niitä haalittua vierailta, itse ei ehtinyt juhlan aikana ottaa kuvia . Pöydät oli aikalailla samassa järjestyksessä kuin Mimosa123:lla, paitsi pöytä nro 8 puuttui. Pitopöytä oli varastokopissa, mutta olisi varmaan mahtunut myös salin puolelle. Meidän pitopalvelun mukaan tämän kokoisissa häissä pitopöytä on lähes aina salin puolella. Halusimme kuitenkin että on aika väljää, ja että saamme ison tanssilattian. Bändin aloittaessa siirsimme vielä varastohuoneen vieressä olevan pöydän varastohuoneeseen ja kolme muuta pöytää kohti keittiötä niin että saimme lavan eteen melko ison tanssilattian. Sekin kyllä tuntui ahtaalta kun melkein koko hääväki halusi tanssia Akustiikka oli tosi hyvä, eli musiikki kuului tanssilattialle hyvin, mutta salin perällä pystyi silti juttelemaan. Muutenkin juttelu ei aiheuttanut kovaa meteliä saliin. Sekin on mukava kun tila on yhtenäinen ja aika intiimi. Meillä ei paljonkaan ollut koristeita, koska sali on itsessään kaunis. Jonkin verran laitettiin kynttilöitä takkojen reunuksille. Se varastokoppi oli kyllä aika karu, eikä ehditty sitä oikein edes koristella, mutta ei ne juhlat siihen kaatuneet. Ylimääräisten tuolien sijoittelussa meinasi tulla ongelmia kun varastohuone oli käytössä. Pinosimme niitä siivoiskomeroon niin monta kuin sai ja loput oli ripoteltu salin reunoille. Yksi aika ikävä yllätys meille oli, että Haulitehtaalla ei ole pakastinta, vaikka nettisivuilla lukee niin. Käytiin sitten ostamassa kuivajäätä booliin ja onnistui se niinkin. Tällaisena vuodenaikana hätäuloskäynnin portaikossa oli juuri sopiva lämpötila viineille, eli kylmätilaa oli muuten riittävästi.
 11. Täykkärien yhdessä jaksossa Robinilla oli hiukset niin ihanasti (tai ainahan sillä on). En tie saako tosta kuvasta mitään selvää ku kaappasin ne youtubesta, mut kokeillaan.
 12. Meillä veljen tyttöystävä soittaa sellolla Bachin Arioson kirkossa, mikä on mun mielestä tosi ihanaa. Kanttori säestää pianolla tai uruilla tai sitten ei oo säestystä ollenkaan. Muusikot päättäkööt tämän
 13. Me tulostettiin Sinooperista ostetulle vaalealle helmiäispaperille HP LaserJet M1120 MFP laitteella ja tosi hyvin onnistu. Toi on muuten aikas halpa laser monitoimiprintteri, ostettiin samalla kun alettiin vääntää kutsuja
 14. Meillä vihkiminen on kello 16 ja pitopalvelu oli sitä mieltä, että heidän kokemuksen mukaan ei tarvita iltapalaa, kun kahvitkin päästään juomaan vasta puoli kasin aikaan. Uskotaan ammattilaisia ja tuodaan varmaan jotain sipsiä ja suolapähkinää boolikulhon viereen illaks.