BellaMaria

Rouva
  • Viestit

    14
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä BellaMaria

  • Taso
    Untuvikko
  • Syntymäpäivä 04/15/82

Contact Methods

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Pori
  • Interests
    MLL toiminta.lukeminen,leffat, kirjoittelu mm. runot, kirjeet, foorumit,blogi,swappailu, uinti/vesijuoksu ja vesijumppa, pace ja lenkkeily. Tykkään katsella leffoja ja shoppailla. Valokuvauksestakin pidän mutta inhoon olla kuvattavana. Matkustelu on kivaa mutta rahapula usein esteenä.tykkään kuunnella musiikkia vaikken itse olekkaan mitenkään musikaalinen.
  1. Tapaaminen Porin naikkareiden kesken Soittoruokala Saha keskiviikko 5.12. klo 18 käykääpä katsomassa ilmottautumisketju osoitteessa. http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb21/Y...1082108437/1320ja kaikki vaan rohkeasti mukaan.
  2. No tulet sitten seuraavaan miittiin ;Dpidetään sellanen vielä ennen vuodenvaihdetta
  3. korkkaanpa mäkin tämän. ;D
  4. Nimen omaan olihan tuo vitsi???
  5. pakko kommentoida tätä, sillä itseäni on pyydetty kaasoksi häihin 14.7.07 ja meillä se tilanne että olemme mieheni kanssa kohta toivoneet omaa lasta 9kuukautta(turhaan) ja jos nyt tulisin raskaaksi niin raskauteni menisi kyllä ehdottomasti häiden edelle, ystäväni tietää tämän ja olisi aivan varmasti iloinen meidän puolesta sillä hän tietää miten kipeästi toivomme omaa pikkuista. Vaikka tulisinkin raskaaksi hoitaisn kuitenkin normaalisti kaason tehtäväni, mikäli ei nyt mitään ns. komplikaatioita tulisi. <eihän raskaus ole mikään sairaus, se on iloinen asia jota ei valitettavasti kaikki pääse kokemaan vaikka kuinka haluisivat.En nyt oikeen osannut pukea asiaani sanoiksi, siitä mitä tarkoitin.
  6. En nyt niin osaa mitään suositella (kokemusta kukkakaupoista ei kovin ole) mutta itselläni kukkakaupan valintaan vaikutti se, että sulhasen serkun poikaystävän täti on eräässä kukkakaupassa töissä ja hänen kauttaan tilaan kaikki kukkajutut yms. Hän on töissä Laineen kukassa. Kävin tässä jokin aika sitten juttelemassa hänen kanssaan ja olin ainakin siihen palveluun tyytyväinen.
  7. ammattilaiselle aion jättää meikin tekemisen, mutten joudu maksamaan siitä mitään. Sattuu nimittäin olemaan niin että kaasoni on ammatiltaan kosmetologi, joten hän tekee minulle meikin, samoin kun hän laittaa kampauksen minulle.
  8. Asumme vuokralla kerrostalossa ja täällä asutaan varmaan ainakin vielä parisen vuotta. Meillä on tarvttava määrä kaikennäköistä astiaa ja vuodevaatetta, kaikki kodinkoneetkin kahvinkeittimet yms toimii. säilytystilaakin on vähän Joten me ajattelimme laittaa kutsuun että toivomme rahaa lahjojen sijaan, jolla voimme sitten tulevaisuudessa hankkia jotakin mitä tarvitsemme.
  9. Molemmat olemme todella huonoja tanssijoita, mutta silti halutaan tanssia se häävalssi. Sulhasen serkku harrastaa kilpatanssia, ja hän on luvannut meille pitää tanssikurssin. Pitäisi vain pikkuhiljaa päättää se häävalssi.
  10. Teetän pukuni.Niin se tulee helpommaksi(minä kun omaan isot rinnat joten valmista ei varmaan löytyisi mieleistä)ja itseasissa saan pukuni teettämällä halvemmallakin, kaikenkaikkiaan puvulle tulee varmaan hintaa n.200e(kankaat mukana yms)malli on eräästä häälehdestä, tosin puku tule pienillä muutoksilla varustettuna.
  11. jotain uutta : hääpuku jotain sinistä:sukkanauha jotain lainattua:vielä mietinnässä : jotain vanhaa:mietinnässä tämäkin
  12. Me halutaan maisemakuvaus meren rannalla. Maisemakuvauksen hintaan sisältyy aina studiokuvaus säävarauksen takia, joten meillä tuo studiokuvaus ennen vihkimistä ja maisemakuvaus(mikäli sää sallii)vasta sitten illalla noin 19.00 aikaan. Sen takia vasta noin myöhään että kuva pitää ottaa kun aurinko on laskemaan päin. Siinä mielessä tuo aika on huono, että lähdemme kesken juhlinnan käymään kuvassa, ja minun pitää olla tuohon kuvaukseemn asti tukka hienona ja puku ojennuksessa yms.