michie

Rouva
  • Viestit

    136
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Helsinki

michie's Achievements

Vakkari

Vakkari (3/5)

  1. michie

    Hääsuunitelma kuvat

    Kirkko, kukka, kampaus, kortti ym. suunitelma kuvia.
  2. Jollaksen kartano Meillä oli 47 vierasta + me, mutta mahtuu vähän enemmänkin. Erilliset huoneet tavallaan missä suroanäköyhteys päähuoneeseen vähän saattaa joiden vieraiden kohdalla seinä olla esteenä näkimiseen. Astiat löytyy tarvittaessa kartanolta 50 hengelle. Sauna sekä uimaranta löytyy ja nukkumapaikkoja n. 13 hengelle. Saa juhlia vaikka aamuun asti jos on launatia- sunnuntai. Sunnuntaina pitää hoitaa siivous itse tai maksusta, aikaa on kuitenkin 24 asti. Tilavuokra 400€ perjantai vuokraus 600€ lauantai-sunnuntai 800€ perjantai-sunnuntai Super ja tehyläisille halvemmat hinnat (koskee vain helsingin puolella työskenteleviä).
  3. Ite tein www.mywedding.com Oli paljon kivoja pohjia ja olisi saanut suurimmasta osasta myös teettetyä kutsukortit. Paljon valmiita pohjia alasivuille mm. RSVP eli vastauspyyntö (en kyllä itse käyttänyt niin en tiedä miten toimii) lahjalista ym. Otsikotkin saa nykyään muutettua suomenkielisiksi.
  4. oletko katsonnut jo nettisivut http://www.kandiseura.fi/euphoria/euphorian-vuokraamisesta-kiinnostuneet/varaaminen/
  5. michie

    Pöytänumerot (kuvia)

    Meillä ei ole numerointia vaan ovat rakkauden jumalia/jumalattaria/haltijoita ym. rakkaus teeman sopivia nimiä.
  6. aloha: Tulee varmaan liian myöhään mutta voi sitä kuituhiusta juuri käyttää jossain kampauksessa mutta en suosittele muuten käyttämään. Ei voi värjätä, föönata, suoristaa, kihartaa tms. Myös pesun jälkeen voivat näyttää karheimmilta ja voivat ehkä takkuuntuakin helpommin riippuu varmaan kuidusta. Ei se aito hius ole niin kallista tilattuna. Pakko myös kommata Morsian K:n kommentia ettei suosittel klipsipidennyksiä pidempiaikasempaan käyttöön. Itse olen nukkunut jopa klipsit päässä (en suosittele harrastamaan tätä kuin ehkä sen yhden yön) muutama klipsi oli ironnut ei muuta kuin takaisin paikalleen. Eihän noita klipsejä ole tietenkään tarkoitettu niin että niillä oltaisiin 24h/7 päässä vaan jos ne haluaa joka päivä laittaa niin irottaa ja laittaa uudestaan seuraavana aamuna ja itsellä onnistunu laiva reisulla nukkuminen päässä (ponnarille hiukset vain). Kuitenkin klipsit on todella nopea laittaa päähän ja irottaa ettei menisi aamurutiinin ohella jos joka päivä tahtoo laittaa. Eikä todellakaan katko hiuksia jos osaa laittaa ja poistaa oikeen eikä kiskaise kun ovat vielä kiinni. Itsellä ei ole ainakaan katkeillu hiukset niitä käytettäessä ja olen niitä aika useastikin käyttänyt ja mitään erityistä hiusten lähtöä/ katkeilua huomannut. Nyt en ole enää käyttänyt kun hiusten väri on vaihtunut, mutta tarkoitus olisi ostaa sekä suorat ja kiharat klipsit, mutta rahatilanne ei ole vielä antannut oikeen periksi. Kuitenkin sellaiset 50-90e haluammallani pituudella per pidennys, mutta nuo kiharat ainakin ostan häihin ja saa nähä ostanko oleenkaa niitä suoria kun väri vaihtuu varmaan sen jälkeen punaisesta takaisin ruskeaan (en jaksa juurikasvua aina kyllästyn siihen ni haluan vaihtaa takaisin) Ise ainakin huomasin et sinnettien kanssa juuri takkuuntu todella helposti vaikka harjasinkin hyvin ahakarasti sellaisella pidennyksille tarkoitetulla harjalla. Oli muutamia takku pesiä kun irrotin sinetit. Muutenkaan sinetit eivät sovi minulle koska en jaksa niin paksua tukkaa kihartaa ja koska eivät ole niin taipuisaa hiusta kuin oma hius, kiharrus pelkillä "patukoilla" ei onnistu (en käytä mitään rautaa tms. koska en halua vahingoittaa hiuksiani vaan kiharran aina sellaisilla patukoilla) ja olen koikellut kihartaa tuota aitoa hiusta niin ei kiharru muutakuin kihartimella. Lisäksi laitan hiukseni patukoille kihartumaan niin useasti etten todellakaan jaksaisi joka viikonloppu kihartamaan niin paksua tukkaa sitten. Siksi pidän enemmän noista klipseistä koska ne voi kihartaa jo enne hiuksiin laittamista, vaikka onhan siinäkin hommaa, mutta menihän se telkkua samalla katsoen, mutta nyt kuitenkin ajattelin suoraan tilata kiharat klipsit jos löydän nin ei tarvitse alkaa niitä kihartaaman aina enne viikonloppua.
  7. Vihqu: Oletko katsonnut smt-elegantshoes valikoimaa http://clothing.shop.ebay.com/Womens-Shoes...d=p3911.c0.m282 jos tuolta löytyy mielenen malli niin ne värjäytään haluammallasi värillä http://www.duosheng.cn/fen/color.html (tuolla oli muutamiakin sinisiä ja oransseja sävyjä). Myös koron koon voi valita, mutta jos korko on yli 10cm pitää maksaa 4 USD enemmän tai ainakin sanoi noin kun kysyin omanlaisia kenkiä. Joissakin mallikuvissa on lättänä korko saa niihin korkoa lisää. Tai toisena vaihtoehtona on, että jos haluat juuri nuo kengät voit kysyä myös niiden kustannusta [email protected] tai suoraan tehtaalta [email protected]. Itse lähetin kyselyä tuohon 1 sähköpostiin 2 eri kenkävaihtoehdosta toiset olisivat maksaneet 56.15 USD ja toiset 53.68 USD lähetyskulut olisivat olleet Suomeen 22.42 USD.
  8. Eipä mitään täytyy itsekin katsella tuolta hyviä ohjeita.
  9. Jos voit soodavettä juoda niin kannattaa yrittää hakea ainehaulla ja katsoa ne läpi. Eiköhänkö sieltä löydy joitakin sopivia drinkkejä. Ainakin täältä pystyy katsomaan ainehaulla: http://nettibaari.puhti.com/drinkkihaku/drinkit.php Katsoin huvikseni ni löytyi aika monta drinkkiä tuolla soodavedellä. P.s spritin pystyy aika monessa drinkissä mielestäni korvaamaan soodavedellä, itse en tosin tykkää mausta ku muutamaan otteeseen on tullut soodavettä spritin tilalle baarissa.
  10. Löysin sattumalta uuden juhlatilan ja piti sitten iha huvikseen lähettää hintatiedustelua. Pitihän se arvata, että tämäkin on kaliis paikka, mutta olisi kyllä todella mahtava paikkana, kun löytyy mm. uima-allaskin jne. Ei kyllä tämän tytön budjetille mahdu joten taidan pitäytyä ihan varaamassani juhlapaikassa. Villa Ruusuniemi: Tilavuokra kesäkaudella (1.5-30.8) 2010 Villa Ruusuniemessä on 2500€. Kesäkauden jälkeen hinta on 2000€. Veloitus on voimassa 09.00-23.00 välisenä aikana. Lisätuntien veloitus on 200€. Lisätunteja voi ottaa klo 04:00 asti, jolloin tilan tulee olla tyhjä. Tilavuokraan kuuluu Villa Ruusuniemi yksityiskäyttöön jossa ruokasali, shampanja lounge, ylellinen spa alue missä 30 hengen sauna ja 15m pitkä uima-allas, yksityinen uimaranta tikibaarilla sekä aito asado grillaus alue. Mahtuu jopa 100 henkilöä. Omat alkoholijuomat saa tuoda. Cateringista en ole ihan varma saako tuoda omaa pitopalvelua kun siihen en saanut vastausta. Ainakin meethelsinki.fi mukaan tilassa on vapaa catering, mutta Ruusuniemen sivuista saa jotenkin kuvan, että tulisi talon puolesta ja tätä asiaa yritin kysyä, että kummin asia on, mutta kaipa isäntä vain unohti mainita asiasta.
  11. Ainakin täytyy vähän iholle saada väriä, olen niin kalpea muuten, että näytän joidenkin kavereiden vieressä melkein valkoiselta kuvissa (kaverit ovat olleet tuolloin ihan normaalin värisiä eikä ruskettuneita). Onneksi kohta lähtö egyptiin ja ehkä sitä ehtii vielä kesälläkin ottaa vähän arskaa. Jos kasvoilta tms. väriä kuitenkin ehtii kadota niin ruiskurusketukseen korjaamaan nämä kohdat tai sit jos pystyy niin ihan rusketusvoiteella (mulla ei väri tartu millään kasvoihin eikä kaulaan ja lähtee todella nopeasti rintamuksesta vaalenemaan, muualla pysyykin oikein hyvin ) Hiukset olen värjännyt jo aikasemmin vaaleiksi, mutta nyt minulla on pieni probleema mitä teen niitten kanssa. Oikea väri jonkin asteinen ruskea. Häissä tulee olemaan joko ruskeat tai vaaleat saa nyt nähdä. En osaa päättää kun nämä on nyt vähän ongelmalliset kun on juurikasvua ja varmaan 3 eri vaaleata, mutta ei siitä sen enempää täällä. Tekokynnet tulee kynsiteipeillä kun varsinkin etusormen kynsi ei vaan kasva kauniiksi, mut kyllä saan kasvatettu ihan kauniiksi jolloin ne voisi lakata jollain nätillä värillä ja laittaa muutaman koristeen/koristekuvion. Hiustenpidennykset tulee. 1. koska hiukseni ovat niin ohuet 2. vaikka hiukseni ovat pitkät niin laitan kiharat ja ne lyhentävät kyllä aika radikaalisesti ja haluan, että hiukseni ylttää kiharinakin ainakin yhtä pitkällle kuin suorina. Ripsipidennykset jos en saa niitä halvalla niin muuten sitten ihan tupsut, jotka kuuluvat meikkin hintaan. Pedikyyri vain siinä tapauksessa jos avoimet kengät (varpaan kynnet ihan karseen näköset ja en osaa leikellä niitä mitenkään kauniisti) Mietin aikasemmin myös hampaan valkaisua ja olisin saanutkin sen halvalla ystävän kautta, mutta tulin siihen tulokseen, että tuskin tarvin ku en ikinä hymyile niin, että hampaat näkyy (minun kasvoilleni ei vaan sovi sellainen hymy ) En kyllä mitään tatuointejani peitä vaikka kummatkin näkyy puvun kanssa. Ne on osa mua, mutta jokainen tehköön niiden kohdal kuinka haluaa. Kyllä sen ymmärtää jos ei puvun kanssa oikein sovi Enkä myöskään vaihtaisi silmieni väriä koska olisi vähän outoa nähdä itsensä eri värisissä silmissä sitten joskus myöhemmin, mutta jos käytät useamminkin ruskeita piilareita niin miksei, mutta taas toisaalta eikös kuitenkin silmät ole sielunpeili. Kuitenkin teet kuten parhaaksi katsot ja mikä tuntuu omalta, joten tästä mun mieleipiteestäni ei nyt tarvitse välittää muutanhan itsekin ihoni väriä koska katson sen parhaaksi itselleni koska en haluaisi nähdä sellaista hääkuvaa itsestäni jossa näytän ihan lakanalta muiden vieressä.
  12. Kannattaa kuitenkin vielä soittaa ja kysyä asiaa erikseen ja selittää tarkaan että kyse on vain päivämäärän vaihdosta. Asion silloin vuokraajan kanssa koska olin myös vuokraamassa ko. tilaa häilleni, mutta tila oli aivan liian pieni omiin häihini ja kyllä tuo vuokraaja vaikutti ihan mukavalta hepulta, aika vanha oli ainakin se joka tuli esittelee taloa minulle ja puhuin hänen kanssaa puhelimessa. Oli unohtanut esittelypäivänkin tai luuli että se on vasta viikon päästä... tulin viel lisäämään muutama paikka mihin kaiketi saa viedä omat ruoat ja juomat: saseka talo kurkimäen korttelitalo stansvikin kartano (siinä on myös vieressä ravintola mitä voi myös vuokrata) Puotinkylän-Marjaniemen Työväentalo hirveenpäänmaja jollaksen kartano (itellä on tuolla häät heinäkuussa) Bygdehemmet Villa Furuvik
  13. michie

    Hääpäivän mietintää

    Onko ne häät juuri pakko olla uutenavuotena tai uudenvuoden päivänä? Jos menisittekin ennen uuttavuotta naimisiin niin voisitte sitten kilistellä niitä laseja kahdestaan avioparina, mutta jos tosiaan haluat päivän 31.12 niin voit laskea aikataulun niin, että n.30min menee kirkossa ja kätelyihin/onnitteluihin 15-30min (yleensä juodaan kerta siinä ne onnittelumaljat ja aika riippuu tietenkin siitä onko tervetulopuhetta), ruokailuun n. 2-3h ja tuohon samaan menee ruokailun/kahvituksen yhteydessä puheet ja ohjemaan voi varata tunnin. Vaikka noitten mun sanomien aikojen mukaan meneekin 5h niin varaisin 6h päivään. Elikkä kirkko voisi olla silloin 15 jos 21 haluatte lähteä tai 16 niin että itse lähdette 21, mutta vieraat voisivat tuolloin jäädä juhlimaan jolloin varaisin pidemmän ajan juhlaan (eihän sitä teidä jos ne vieraat viityisivät sinne ilotulitukseen 00.00 asti varsinkin jos juomaa on tarjolla, mutta nuokin kaikki asiat riippuvat ihan siitä minkälaiset juhlat haluatte järjestää). Onhan mielestäni tuolloin 15-16 jälkeen jo aika pimeää joulukuussa. Vielä sen verran, että en nyt laskennut tuohon kirkolta ajomatkaa juhlapaikalle, mutta sehän riippuu ihan siitä kuinka lähellä/kaukana sitten juhlapaikka tulee olemaan, mutta vaikka kirkossa olisi vielä valoisampaa niin juhlapaikassa se ehtii jo kyllä pimentyä. Tällöin jos kirkko on esim 30min ajomatkan päässä juhlapaikasta niin ehkä itse vielä siirtäisin kirkko aikaa joko 14.30 tai 15.30, mutta nää on vain mun ajatuksia tuosta aikataulusta.
  14. michie

    Love is... Rakkautta on...

    Tässä muutama pienennetty kuva omista tekeleistäni ja nämä siis tulevat karkkien kanssa jaettavaksi mietelauseiden sijaan: (ei saa kopioda) Suurimman osan olen noista piirtännyt pienemmistä kuvista vektorigrafiikka ohjelmalla ja kaikki väritykset tehnyt itse ja suurin osa teksestä itse keksitty kuvaan.
  15. Niin ja kannattaa ottaa huomioon että se lohi 4,99 kilolta on vain joskus tuohon hintaan tiettyinä päivinä että onko välttämättä juuri silloin koska muutenhan lohen hinta on joku 6,99-7,99 kilolta ja yleensä tuo tarjous on rajoitettu 2-4 (en nyt muista monta kun ei tällä hetekllä ole tarjouksessa) pakettiin lohta per henkilö. Sit tarjous on joko vain ma-ke tai to-la (su) ei kyllä nyt ole ollut kun kaupat ovat auki myös su, että silloin kun se tarjous on ja haluat saada tuohon hintaan ni sun pitää saada avustettuu muutama muukin ostamaan ja käydä ostamassa joka tarjouspäivä. Tarjous kyllä yleensä myös s-marketissa jolloin voi vaikka muutamassa s-marketissa käydä ja sit pistää pakkaseen oottelemaan.