Jump to content
Naimisiin.info

Marmar

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Marmar kaikki viestit

  1. Marmar

    Oulun kukkakaupat

    Minä olen kysellyt tuota ranneviehettä siitä mini gerberasta ja sen hinnaksi on sanottu viherpihalla 25€ ja välivainiolla 17€. Tosin tuo virherpiha meinas tehdä sinne alle sellasen metallisysteemin ja välivainiolla suunniteltiin yksinkertaisempaa. Nyt tässä mietin vaan et mistä ne kukat on helpoin hakea juhlapäivänä.. Hinnoissa ei kuitenkaan ole kymppien eroa.
  2. Marmar

    juhlan alkaminen

    Kiitos tuosta selvennyksestä Bruden 2009. Minä kun olen joka paikassa aina hammaslääkäristä lähtien hiukan etuajassa on vähän haastavaa koettaa lukea noita kutsuja silleen akateemisen 15 minuuttisen kera. Mut tässähän ollaan jo maistereitakin ni tuolla 15 minuutilla ei tee enää mitään ja voin olettaa että ihmiset ovat ajoissa paikallaan ja tervetuliaismaljat voidaan aloittaa 16.30.
  3. Marmar

    Hääjuhlan ohjelma ja aikataulutus

    Ellu: Tuossa meidän ohjelmassa on vain se, että ylläri ohjelman/artisteilla on kiire oikeisiin töihin.. Tosin voidais aloittaa ekana alkuruualla ja sit siinä välissä ois ohjelma ja samalla pitopalvelulla aikaa laittaa pääruoka esille. HMM.
  4. Marmar

    juhlan alkaminen

    Yritän olla pohtimatta niitä pieni yksityiskohtia mut tämä saattaa vaikuttaa aika paljoon. Siis, jos kutsussa lukee että juhlat alkavat klo 16.00 siinä ja tuossa paikassa NIIN oletetaanko, että vieraat osaavat tulla tasan 16 paikalle vai pitäneekö niitä odottaa puoli tuntia? Meillä on vain juhlat tuolloin, naimisiin olemme meneet jo. Juhlapaikkaan pääsee körryyttelemään hitaasti ja arvokkaasti hissillä tai hipsiä viidenteen kerrokseen portaita jos jalat kantaa. Tämäkin jakaa vieraiden tuloa, se hissi ei ole mikään nopea mut sinne mahtuu 12 ihmistä kerrallaan. Olen ajatellut niin, että käymme valokuvassa 14- 14.30 ja olemme jo 15.30 juhlapaikalla itse. Katselenko tätä asiaa suurennusasin läpi ja koetan tehdä siitä itselleni taas isompaa ongelmaa kuin se oikeasti on.
  5. Marmar

    Hääjuhlan ohjelma ja aikataulutus

    Me ollaan ajateltu tällaista, siis vaan juhlat osuu tälle päivää.. 16.00 ovet auki ja tervetuloa 16.30 tervetulomaljat ja pienet puheet 17.00-17.30 salainen ylläriohjelma n. 18.00 ruokailu n.19.30 kahvit ja kakut n.20.15? boolikulho esiin Onko tuo teidän mielestä liian tiukka ohjelma? Meille ei tule mitään normileikkejä eikä tansseja ja olen uhannu tirpoa turpiin niitä jotka minut meinaa ryöstää omista juhlistani. Juhlapaikkakin on katsottu niin, ettei sinne mahdu edes pyörähtelemään. Ainii.. ja vieraat ovat kaikki aikuisiksi luettavia ihmisiä ja ehkä ihan muutama keskenkasvuinen.
×
×
  • Create New...