oulutar

Aktiivijäsen
 • Content count

  16
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by oulutar

 1. meille tulee takalasiin kalvoväreillä (viininpunaisella) [glb]Just Married[/glb]
 2. Ainakin sellainen kuin Marrent vuokraa tuoleja, pöytiä ja telttoja. Itse vuokraamme sieltä teltan,tuolit ja pöydät.
 3. Mielle tulee juhlaohjesääntöön tällainen: LAHJUKSET JA NIIHIN VERRATTAVAT HANKINNAT Lahjain hankinnassa kehotetaan kääntymään ilmoittautumisten vastaanottajien puoleen (yhteys-tiedot löytyvät kutsusta). Heidän tehtävänään on pitää ennakkoon lukua hankittavista lahjuksista ja niiden laadusta, jotta juhlakalut säästyvät useiden samanlaisten hilavitkuttimien saamiselta. Lahjainhankintapäälliköiltä saa tarvittaessa konsultaatiota juhlakaluille suunnattavien lahjusten suhteen.
 4. Toissa päivänä tuli käytyä lasaretissa. Sehän on iso paikka ja varmaan riippuu missä pitää häät. Ainakin ns. päätalon ruokala oli mahtavan näköinen ja juhlasali todella iso
 5. Olin viime kesänä häissä Lasaretissa. Ruoasta ei jäänyt mitään erikoista mieleen, joten kai se oli ihan ookoo
 6. Luulisin, että teen itse koristeen jostain massasta. Tuleepahan ainakin persoonallinen
 7. Heippa Zenkka, aika varattu oli, mutta joitain päiviä oli vapaana. En usko että juomiset kuuluu hintaan?En muista ollenkaan..
 8. Hannuksen piilopirtti vaikutti ihan kivalta. Meillä vaan tökkäsi hintaan, joten otettiin halvempi. Muistaakseni hinta oli 45 e/hlö (sisältäen kaikki, tilavuokra mukaanlukien)
 9. Kynttilöitä, häälehti, kukka, skumppalasi...
 10. Siruveera, koita Muhoksen seurakuntaa nro 5331284
 11. Meillä hintaa tulee n.40e/hlö. Tähän kuulu paikkavuokra, ruoat,kakut, iltapalat yms..
 12. Soittelen Hannuksen piilopirttiin Tyrnävälle (www.hannkusenpiilopirtti.fi). Vaikutti oikein hyvältä. Hinta oli 200-250 markkaa/hlö ja tähän hintaan kuuluu kaikki.(Eli tilavuokrat,ruoat ym.) Sunnuntaina menemme katsomaan. Toivottavasti tärppää 8)
 13. Tässä vielä koostetta Oulun paikoista.(tässä ei tosin ole kaikkia): Johteenpooki Tervatoppilan kartano 11e/hlö vuokra Oulunsuun Pirtti (150-250 hlö) Raatin Nuorisotalo Koskenkylän Valo Honkapirtti Pateniemi (n. 150h) Laitasaaren Seurojentalo, Muhos 330e Martinhovi Villa Salmenranta Pihlajaranta,Jääli Seurakuntien leirikeskus, Hietasaari Hannuksen Piilopirtti,Tyrnävä Porokämppä,Yli-II (n.30h) Vasamon eräleirikeskus Pukseri Hietalinna YTYÄ Peuhua, Oulunsalo :-X
 14. VArjakan kartanon vuokra olimuistaakseni 650ekee/lauantai. Sisällä on vain pieniä huoneita, ei yhtenäistä tilaa. Yleensä pihalle siis laitetaan juhlakatos. Miinusta a-oikeudet. Kävin eilen katsomassa Peuhua Oulunsalossa. Ihan kiva paikka, tosin sisältä aika tumman seiskytlukulainen ja kulunut. Johteenpooki on puolestaan ihana, tosin vuokra viikonlopuksi muistaakseni 1000 ekee...
 15. Ajattelin tehdä häämeikin ihan itse. Olen kerran käynyt meikattavana juhliin ja tulos oli kaamea. Ystäväni, joka meni viime kesänä naimisiin kävi meikattavana erittäin tunnetussa ja kuulemma hyvässä liikkeessä. Häämeikki oli kuitenkin niin halju, että hän näytti ihan meikkaamattomalta. Kuulemma kyrsi ja kovasti.. ???