Miibe

Rouva
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

About Miibe

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Meille pappi sanoi harjoituksissa, että sormuksen pujottamisen jälkeen olisi oikea paikka suudella. Vihkitilaisuudessa hän ei siitä erikseen maininnut ja sulhanen meinasikin unohtaa koko jutun ja jouduin kiskaisemaan hihasta Olisin ehkä itse mieluumin halunnut suudella aviopariksi julistamisen jälkeen, mutta papilla oli niin kiire puheessaan, ettei siinä välissä olisi kyllä ehtinyt, joten hyvä että tehtiin se silloin aikaisemmin. Uusi sukunimi kerrottiin siinä vaiheessa, kun pappi antoi meille vihkiraamatun: "...seurakunta haluaa muistaa vastavihittyä (sukunimi) pariskuntaa..."
 2. Hain äsken puvun Washingmanista ja puhdasta tuli! Ja maksoi vain 34 euroa. Todellakin voin suositella sitä pesulaa. Toisin kuin siis SOL:ia, jonne lähtee seuraavaksi reklamaatio.
 3. Meillä oli Peten Pitoässät häissämme elokuussa ja en kyllä voi muuta kuin kehua. Ruoka oli todella hyvää (vierailtakin tuli paljon kehuja) ja tarjoilijat olivat todella mukavia ja ystävällisiä. Saimme todella hyvää palvelua aina suunnittelusta hääjuhlaan asti ja kaikki toimi paremmin kuin hyvin. Pete otti heti hääpäivänä juhlapaikalla ohjat käsiinsä ja meidän ei tarvinnut huolehtia mistään. Ruoka ei tosiaan ollut mitään gourmet-ruokaa, mutta sitä emme halunnetkaan. Se oli silti todella hyvää ja juuri meidän häihimme sopivaa. Niin ja ruokaa jäi vielä paljon ylikin. Kannattaa siis varata paljon rasioita
 4. Pesetin pukuni Leppävaaran SOL:issa ja puku on pesun jälkeen vielä aivan likainen. Helma on lähes yhtä musta kuin pesuun viedessä. Aion viedä puvun seuraavaksi Washingmaniin ja tehdä valituksen SOL:iin. Arghh... Niin ja maksoi vielä 109 euroa!
 5. Me kävimme ostamassa Tiimarista viime viikolla niitä kullanvärisiä lautasliinoja ja hyvin sopivat teemaamme. Löysin myös Sokokselta kullanväristä kartonkia, josta teimme menukolmiot pöytiin ja hyödynsimme sitä myös kutsuissa ja nimikorteissa. Ostin myös Kivasta Kaupasta kullanväristä koristehiekkaa, jota laitamme pöytiin tulevien maljakoiden pohjille. Lisäksi ostin Ebaysta ison pussin kullanvärisiä terälehtiä, jotka eivät muuten tulleet maksamaan kuin noin 7-8 euroa postikuluineen.
 6. Meille tulee Ikena Knoppa-lakanoita pöytäliinoiksi. Hieman yli 20 lakanaa odottaa nyt silitystä. Maksoivat 2,95 e/kpl, kun pitopalvelusta olisi saanut vuokrata pöytäliinat 6 e/kpl. Niin ja koekilimme niitä pöydälle (meillä itsellä lähes musta ruokapöytä) eikä niistä ainakaan minua häiritsevästi näkynyt läpi.
 7. Vuokra on 360 euroa ja vuokra-aika alkaa lauantaina klo 8.00. Musiikin soiton ja kaiken kovaäänisen keskustelun tms. pitää lakata klo 24.00 ja paikalta pitää poistua klo 1.00 mennessä. Siivous pitää hoitaa sunnuntaina klo 12.00 mennessä. Siivouksen ei tosin tarvitse olla mikään perusteellinen. Jos haluaa perjantaina koristella klo 16.00-22.00, se maksaa 100 euroa ylimääräistä.
 8. Olemme järjestämässä elokuussa häitä ja itselleni on iskenyt kamala paniikki kaikkien koristelujen suhteen. Nyt kun luin tätä ketjua, stressi hieman helpotti, sillä tajusin, etteivät vieraat todellakaan jokaiseen yksityiskohtaan kiinnitä huomiota. Olemme järjestämässä pienen budjetin häitä, jossa kaikki tehdään itse. Ainoastaan ruoka tulee pitopalvelulta. Olen käynyt häissä viimeksi lapsena, joten muiden häistä en ole saanut vinkkejä omiini. Hääpaikkamme on vanhahko nuorisotalo, jossa on yksi iso sali ja toinen pienempi buffetpöytää varten. Salissa on muutama asia, jotka häiritsevät minua todella paljon, kuten verhot ja lavan taustakuva&verhot. Lisäksi pienemmässä salissa on mielestäni rumat verhot ja sitäkin voisi mielestäni koristella viihtyisämmäksi. Haluaisin myös pöytiin muutakin koristelua kuin pöytäliinat. Paikka ei ole mikään hieno, ihan ok. Koristelemalla siitä saa viihtyisän. Paras asia paikassa on se, että vieraat mahtuvat yhteen tilaan, joka on suhteellisen iso, eli kaikki mahtuvat samaan tilaan ilman että siellä tulee ahdasta. Ongelmana tässä vain on, että budjetti alkaa paukkua yli ja nyt en tiedä ollenkaan, mihin asiaan pitäisi panostaa. Olen saanut tästä ketjusta sen käsityksen, että verhot eivät kiinnosta ketään? Vai pitäisikö minun jättää se pienempi sali (jossa siis buffetpöytä) vähemmälle koristelulle? Kuinka paljon olette kiinnittäneet huomiota kukkiin? Olisiko parempi, jos muut koristelut jäisivät vähemmälle ja kukkia olisi enemmän? Voisivatko suurin osa kukista olla luonnonkukkia? Haluaisin vielä, että häissämme olisi jotain pieniä hauskoja yksityiskohtia esimerkiksi juuri koristelussa. Ei vain tule oikein muuta mieleen kuin juuri ne vessakorit. Hääkarkkeja meille ei tule, eikä käytetä sydämiä koristeluun Kaaso järjestää ohjelman, joten siitä meillä ei ole mitään tietoa. Musiikki tulee cd:ltä.
 9. Olen itse myös yrittänyt selittää kaasolleni ja muillekin polttareihin osallistuville, etten tosiaankaan pidä yllätyksistä. Haluaisin mielelläni tietää päivän etukäteen, että osaan varautua. Minua pelottaa ja jännittää polttarit jo etukäteen, koska olen saanut vaan kaikenlaisia epämääräisiä vihjailuja, jotka on tarkoitettu vain minun hämmentämiseksi. Osa porukasta selittää, että kaikenlainen nolaaminen yms. kuuluu polttareihin ja sitä en tosiaankaan halua. Minulla menisi päivä siinä pilalle. Parasta mitä voisin kuvitella, olisi vain viettää iltaa rennosti tyttöporukalla. Toisaalta toiset sanovat, että varmasti tykkään siitä, mitä tulee tapahtumaan, mutta pelkään nyt sitä, että he eivät tunne minua tarpeeksi hyvin. He vain luulevat, että tykkään. Olisi ihan kamalaa kieltäytyä tekemästä asioita omissa polttareissa, tai pahempaa, tehdä asioita vasten tahtoa. Olen saanut niin paljon kaikenlaisia vihjailuja, että tosiaan pelkään, mitä tuleman pitää. Häihin on aikaa enää 1,5 kuukautta, joten polttarit saattavat olla milloin tahansa. Haluaisin todellakin kunnon valmistautumisajan, tunti ei riitä.
 10. Meillä häät elokuussa ja itse ainakin ajattelin verhot vaihtaa. Ostin jo ikealta valkoisia harsoverhoja. Ajattelimme laittaa ne niin että yksi verho per ikkuna ja jollakin nauhalla keskeltä kiinni. Mietimme vielä sitä lavaa. Haluan ehdottomasti ne kamalat sinapinväriset verhot ja sen taustakuvan peittoon, mutta mietin vielä miten. Siihen menee kyllä paljon kangasta..
 11. Olisiko lisää kuvia Logenista? Meillä häät siellä ensi kesänä ja pikkuhiljaa pitäisi miettiä koristeluja.